Mote, sminke, hår etc

Wants


jakke fra h&m // vest fra gina tricot


bursdagsfeiring!

Hallo! Travle dager, travle dager.. Bloggingen har vært helt utrolig dårlig i det siste. Hele forrige uke var jeg opptatt. Treninger flere ganger i uka, og i tilleg var det lekser og prøver, og oppi alt dette skulle jeg og Pernille planlegge bursdagen vår som vi feiret i dag! Var en utrolig koselig kveld med det beste folket♥ 

I morgen er vel planen å ta sol med Christina, for så og bli med å se på håndballkamp til henne! Siden det ikke ble tatt så veldig mange bilder på selve bursdagen, kan jeg jo vise dere gavene!

Pengeeer ♥♥

Mac leppestift i fargen MYTH fra Christer

Øredobber og ring fra Synnøve

To pakker melkehjerter! Fra Chriser og Kristin

To lipglosser fra CLARINS fra Pernille og gavekort på H&M fra Christer

Nå skal jeg straks legge meg, er sykt sliten etter bursdag i går og bursdag i dag, haha. Vi snakkes!♥

Hva synes du om gavene?

Nye sko og bukse

Hei! Kom nettop hjem fra kino med Christer og to av småsøstrene mine. Vi så Blåfjell 2, haha, ganske morsom egentlig, hihi♥ Men ja, i dag kom nemmelig skoene som jeg bestilte på tirsdag, som jeg og mamma egentlig skulle dra og kjøpe på mandag men som var utsolgt. Fin setning? yeap. Men jeg elsker de i hvertfall, og jeg fikk prøvd de ut i kveld på kinoen, og de var faktisk ganske varme!

♥♥♥♥

I morgen har vi bare sånn rydding av klasserom osv på skolen, så skal jeg på håndballtrening etterpå. Vi snakkes!

Har du Converse?

converse

Hallo dere! Jeg er en av sikkert veldig mange som veldig gjerne skulle gått med Converse hele året, men så som begynner og bli/er vinter er det jo ikke så lurt med Converse. For det første blir man jo våt når det er snø og så blir man kald. SÅ! På mandag drar jeg med mamma til byen og kjøper disse:

LOVE♥ Nå blir det taco, nam!

Hva synes du?

Wants fra gina tricot

//Gina tricot

Er så utrolig mye fint på gina tricot for tiden, ah, elsker det! :D

Nå har je nettop spist kebabtellerken med mamma og sett håndballkamp, Kina-Norge. Norge vant, wohoo! Nå skal jeg hoppe i dusjen og så skal jeg legge meg for å være opplagt til i morgen :) Må forresten si tusentakk for alle kommentarene i det siste, det er så mye mer motiverende å blogge når jeg får tilbakemeldinger, håper på at dere fortsetter! Natta♥

Noe du likte?

Glo minerals

Hei!

Beklager sen blogging, men når jeg skulle ta bilder, fant jeg ut at kameraet var tomt for strøm. Men nå er det ladet opp og jeg kan blogge, weho!

I går fikk jeg en liten pakke i posten som jeg har ventet på kjempelenge! Vet ikke om noen husker det, men når jeg bestilte abbonement på Det Nye, så fikk jeg velge meg en gave som jeg skulle få i posten sammen med det første bladet som en slags "velkomstgave". Jeg valgte da solpudder fra Glo minerals og det kom frem i dag! Vet ikke hvorfor det kom så sent, men nå har det i allefall kommet :))Gleder meg kjempemye til å prøve det ut! Har hørt mye bra om det, så håper det er sant :)

Har du prøvd dette før? Hva synes du?

Ballkjole

Hei! 

Tittet litt på Nelly.com i sted, og fant noen veldig fine kjoler jeg kanskje kunne brukt på jule-/nyttårsballet på skolen. Fant veldig mange fine, men disse vr vel finest. Vet ikke helt hvilken jeg har mest lyst på enda, men ender vell opp med en av disse. Kanskje kjøper jeg to, og bruker en til jul osv også, vi får see, haha. 


Nå skal jeg snart ut å spise med familien, så vi blogges senere :) Ha en fin søndag folkens♥

Hvilken kjole synes du var finest?

- ANNA

Hverdagssminken

Foundation fra i.d. bareMinerals i fargen "fairly light". Den er egentlig for lys, men det andre jeg hadde er tom. Skal bestille meg ny i morgen tror jeg. 

Kost fra i.d.


Colossal volum express mascara fra Maybeline New York


Øyenskygger fra Isa Dora, i fargen Cappuccino

Nå som det er sommer bruker jeg bare dette, men når solpudderet mitt osv kommer, blir jeg til å bruke det også :-)

Hva bruker du til hverdagssminke? Bruker du noe av dette?

- ANNA

e.l.f.

Hallo!

Så litt på e.l.f. sin nettside i sted, og fant en del jeg vurderer og kjøpe meg!

Jeg vet ikke hva jeg skal bestille enda, men hvertfall noe av dette, pluss en primer som jeg ikke tok med på bildet. Kan forklare hva og farger osv når jeg har bestilt det :-)

Hva synes du? Har du noe av dette? 

- ANNA

Topp 9 accessories

//KAPPAHL


//GINA TRICOT


//H&M (tror jeg)


//ANER IKKE, FIKK DET I GAVE


//KAPPAHL


//PIECES


//KAPPAHL


//KAPPAHL

//GINA TRICOT

Nå skal jeg ordne meg og rydde litt på rommet osv, så skal jeg ut å ha photoshoot med Mia! Ha en super dag alle sammen!♥

Hva syned du? Favoritt? Har du noe av det samme?

Hva gjør du i dag?

- ANNA4 favoritter

Jeg tenkte jeg skull vise dere mine topp 4 accesorize, og de kommer heer:


Disse øredobbene er fra PIECES (tror jeg). Elsker de! Eneste minuset er at de er ganske små.


Disse er  fra PIECES, og du kan bruke de til nesten hva du vil. Om du skal på skolen eller om du skal pynte deg mer, uansett er de perfekte! Så vidt jeg husker er de ikke så alt for dyre heller.

Denne ringen er fra LINDEX, kjøpte den for en stund siden, og det vises enda ikke at den er brukt. Den passer også til det meste av klær og til mange forskjellige annledninger. 

Perleøredobber er jo bare helt..geniale! De erutrolig søte og fine og passer samtidig til absolutt alt. Disse er kjøpt på BIKBOK i en tre-pack :-)

Hva synes du? Har du noe av det samme?

- anna

Bølger- anna