desember 2011

siste dagen før 2012!

Hallo! Sykt rart og tenke på at om noen timer er det 2012! Husker liksom forrige nyttårsaften som om det var i går. I dag skal jeg bare slappe av hjemme først, og så skal jeg vel ut med noen venner senere i kveld.

Vet ikke hvorfor, men får ikke til å laste opp bilder..

Hva skal du i dag?

fredag!

Weho, krativ overskrift eller hva? Har vært på kino i dag med de beste og sett "new years eve", supersøt film! Anbefaler alle og se den, haha♥ Etter jeg kom hjem var det å komme i gang med å bake oreokake, og var ferdig for litt siden. Skulle lage den til i morgen, men i og med at det er sjokolademousse i den osv, skal den visst være best dagen etter at man har laget den :)) Og forresten! FIKK IPHONEN MIN I DAAG! WEHO! Ble HELT i hundre da jeg så på posten.no at den var annkommet postkontoren. Da var det rett dit for å hente den, og starte og bruke den med en gang, hehe. Jeg elsker den allerede, ♥IPHONE♥

Noen bilder fra bakingen:
Haha, skal gjøre den helt ferdig i morgen :)) DA ER DET NYTTÅRAFTEN♥♥ wee :D

Hva har du gjort i dag?

baking av oreokake!

Hola! Holder på å bake oreokake nå, oppdaterer mer senere;)

sen blogging ftw

Heihei! Har vært til Christer helt siden Mia og Pernille dro i dag, kjempekoselig. Og så dro vi ned til meg litt senere og han dro for litt siden. Klarte jo selvfølgelig å glemme av minnekortet mitt til kameraet til Christer og har ingen bilder fra i dag atm, så det kommer outfit fra i dag i morgen, og nå senere kommer det bilder fra hele desember :))

overnatting!

Hallo! I går kveld lå Mia og Pernille over til meg etter at vi hadde vært til Christer. Var kjempekoselig og nå har vi akkurat spist frokost som mamma laget til oss:)) i dag vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal, men får sje hva dagen bringer til!

smile!Hola♥ åh, endelig funker bildeopplasteren på blogg.no igjen! Har sittet kjempelenge nå og prøvd å laste opp bilder, men neeida. Resultatet ble...zero. Så nå sitter jeg her i soffaen og spise fox, rox, og nox, haha. Sykt godt egentlig, selv om jeg ikke liker nox så godt :) I morgen blir det ny bytur med Christer, Mia og Ailin, og i morgen kveld blir det filmkveld i think!

Hva synes du om bildene? Hva skjer hos deg i kveld?

fin dag i byen!

Hallo! Kom nettop hjem fra byen, har vært der så og si i hele dag. Fikk kjøpt litt gensrer osv, er jo så mye salg nå! Hadde jo en del gavekort jeg fikk til jul også så det passet bra med en bytur :)) Her er det jeg kjøpte:

lysegrå og mørkegrå hettejakke - bikbok


genser - gina tricot // cardigan - bikbok


bluse og armbånd - vero moda // leppestift - mac

Hva syns du?

Hjemme igjen

Hallo! Kom hjem fra bestemor og bestefar for en liten stund siden, og har bare slappet av etter det egentlig. Utrolig koselig jul i år, med kjempegod mat, familie og ikke minst utrolig fine gaver! Ah, gledet meg til neste jul allerede 1. juledag.. Men siden jeg ikke har noe annet fornuftig og finne på nå i kveld, kan jeg legge ut gavene jeg fikk :-) Er superfornøyd med alle gavene!

Herlighet, elsker gavene! pluss at jeg for iPhone 4S i hvit når den kommer i posten! :))

Hva syns du? Ble du fornøyd med gavene i år?

Kvelden før kvelden

Heihei! Sitter bare og slappe av nå, hadde litt besøk i stad som nettop dro. Sitter bare og tenker på hvor utrolig bra dag det kommer til å bli i morgen! Spise god mat, kose meg med familien og åpne julegaver. Det kommer til å bli så bra♥ Skal snart legge meg nå, drar til bestemor og bestefar i morgen, og kommer hjem 2. juledag i think. Vet ikke helt hvor mye blogging det blir, men har i allefall mye og blogge om når jeg kommer hjem igjen :))
Haha, bilder fra jula i fjor!

Gleder du deg til i morgen? Hva ønsker du deg til jul?

Julestemning

Hallo! Nå holder søstrene mine på og tenner lys, mamma ordner grøt, og ja, vi resten chiller bare. Begynner å få skikkelig julestemning nå, det er så godt med ferie, og i morgen er det JULAFTEN! Ah, gleder meg!♥Nå blir det grøt, snakkes! :))

Hva gjør du i kveld?

WEHO!

Da har jeg endelig fått bestilt meg iPhone 4S i hvit, aaah, jeg gleder meg til den kommer! Iiii! :DD♥

SE SÅ FIIN♥

Har du iPhone?

Middagsbesøk!

Heihei! Nå får vi snart middagsbesøk, så vi blogges mer senere :)

Hva skal du i dag/kveld?

Oufit 20.12.2011

Buske og genser - BIKBOK // Øredobber - GINA TRICOT

Synes?

"Snickersbiter"

Hei igjen! Aah, mamma holder på å bake julekaker osv, og i dag lagde hun sine såkalte "Snickersbiter" De er helt sykt(!!) gode, haha! 

Himmelen♥

Har du smakt slike før?

Nye sko og bukse

Hei! Kom nettop hjem fra kino med Christer og to av småsøstrene mine. Vi så Blåfjell 2, haha, ganske morsom egentlig, hihi♥ Men ja, i dag kom nemmelig skoene som jeg bestilte på tirsdag, som jeg og mamma egentlig skulle dra og kjøpe på mandag men som var utsolgt. Fin setning? yeap. Men jeg elsker de i hvertfall, og jeg fikk prøvd de ut i kveld på kinoen, og de var faktisk ganske varme!

♥♥♥♥

I morgen har vi bare sånn rydding av klasserom osv på skolen, så skal jeg på håndballtrening etterpå. Vi snakkes!

Har du Converse?

De siste dagene og byen

Hallo!

Mye og gjøre de siste dagene, heh. Var julebord til Pernille på fredag, utrolig koselig! Og i går var jeg i byen med Ingrid og Christer og kjøpte julegaver. FIkk kjøpt alle gavene faktisk! Wiho♥ Etter vi kom hjem fra byen, ble jeg med til Christer, hvor vi satt barnevakt, kos♥ 

Nå skal jeg til byen med Christina, Christer og Jonas straks, så legger ut bilder senere :)

lørdagskos

Heihei! Har akkurat spist taco med mamma og lillesøss, kjempekoselig. Kampene i dag gikk øhm, greit egentlig, vi gikk ut i kvartfinalen eller noe, menmen. Nå sitter jeg og ser på tv med lørdagsgodteri og joggins, ah ♥lørdag♥Hva skjer hos dere i kveld?

converse

Hallo dere! Jeg er en av sikkert veldig mange som veldig gjerne skulle gått med Converse hele året, men så som begynner og bli/er vinter er det jo ikke så lurt med Converse. For det første blir man jo våt når det er snø og så blir man kald. SÅ! På mandag drar jeg med mamma til byen og kjøper disse:

LOVE♥ Nå blir det taco, nam!

Hva synes du?

pizzatime

Hallo! Nettop kommet hjem fra håndballkamp som gikk kjempebra! Vi vant 9-4 ellernoe mot Heimdal, woho. Nå er det familiekos, håndball VM og idol på programmet! Ha en fin fredagskveld alle sammen :)

Hva skjer hos deg i kveld?

1,2,3 eller 4 - hvilken bør jeg velge?

Hei! SKal få docking av bestemor og bestefar til jul, men siden de ikke har helt greie på sånt, så skal jeg få penger til og kjøpe meg en selv. Så spør jeg dere, hvilken bør jeg velge? Sliter litt skjønner dere, haha. Tror nok kanskje det bli 1 eller 4, vet ikke enda..

Noen som har en av disse og som vil anbefale den?`

Avspasering

Hallo! I dag har vi som sagt avspasering på skolen, vet egentlig ikke helt hvorfor, menmen. Har sovet leenge i dag, og bare slappet av egentlig, og så kom mamma hjem tildig så nå har hun tent opp i peisen til meg, woho! Nå skal jeg slappe av litt mer, før det bærer på håndballkamp!

Hva skal du i dag?

Mye og gjøre..

Heihei! Ja, jeg har nesten ikke blogget, men har hatt veldig mye og gjøre i det siste, og da kommer bloggen sist desverre, hehe. Mandag og tirsdag var det håndballtrening, onsdag var det avslutning med fotballaget på LAZER-X (sykt kult!) og kamp i dag.. Trevelt liv dere, travelt liv!

MEN, så er vi så heldig at vi har avspassering i morgen, woho! ♥Langhelg♥ I morgen blir det enten bare en slapp-av-dag eller pepperkakebaking. Får se hvordan det blir :)

Viser bilder i morgen!

Gammelt bilde, haha..

Har dere avspasering i morgen?

Ønskeliste til jul

♥ iPhone 4/4S

♥ Kameralinse

 

♥ Kamerastativ

♥ Produkter fra The Body Shop

♥ Sminke

Og ja, myyye mer, haha.

Hva ønsker du deg til jul?

Bilde lotto

Hallo!

I dag har jeg først vært på skolen, men beeptesti gymmen, for så og dra åp håndballtrening kl. 3. KOm hjem for en stund siden, og har egentlig bare spist, dusjet og slappet av etter det! I nuet sitter jeg og spiller bilde lotto med minstesøss, haha. Egentlig ganske gøy :D

Tenkte og vise dere noen bilder fra i går når jeg var til Stian og baket pepperkaker med Christer og Christina:Hva synes dere om bildene?

Wants fra gina tricot

//Gina tricot

Er så utrolig mye fint på gina tricot for tiden, ah, elsker det! :D

Nå har je nettop spist kebabtellerken med mamma og sett håndballkamp, Kina-Norge. Norge vant, wohoo! Nå skal jeg hoppe i dusjen og så skal jeg legge meg for å være opplagt til i morgen :) Må forresten si tusentakk for alle kommentarene i det siste, det er så mye mer motiverende å blogge når jeg får tilbakemeldinger, håper på at dere fortsetter! Natta♥

Noe du likte?

Andre søndag i advent

Hallo! Nå har jeg akkurat baket baket pepperkaker med fammen, haha. Tidlig i know, men sånn er det når man har småsøsken vettu! Skal snart gå oppover til Stian, også skal vi bake pepperkaker igjen. Senere i dag blir det håndballkamp mot Hommelvik!

Hva skal du i dag?

Slapp av kveld

Helluu! Nå har jeg nettop vært på butikken og handlet inn litt godt. Elsker serriøst dager hvor man bare kan slappe av og gjøre hva man vill, og enda bedre blir det når man ikke trenger og tenke på hva som skjer i morgen. For i morgen er nemmelig første gangen på uberlenge at jeg har hatt fri på en søndag! Ikkje braa.. 

Nå er det Norge-Tyskland på tv'en, så vi snakkes! Ha en gin lørdagskveld alle sammen :))

Hva bruker du denne lørdagskvelden til? Skal du se Norge-Tyskland?

iPhone deksler + Håndball VM

Hei!

Har vært vakt i Abrahallen i hele dag, så har ikke fått blogget noe. I går var kjempekoselig! Vi var en gjeng som dro på butikken også så vi idol til Christer alle sammen. Nå har jeg egentlig bare tenkt til å slappe av og se på Håndball VM - Norge mot Tyskland, nå som jeg endelig har en kveld hvor det ikke skjer noe, deilig!

Har tittet litt rundt på iPhone deksler siden jeg skal få meg iPhone 4/4S til jul. Haha, gleder meeg! Og ja, da fant jeg jo en del fine, blant annet på handelsportal.no, mirabling.com, iphonedeksler.no. Her er noen av de som jeg fant og syntes var fine:

Hvilket deksel synes du var finest?

Helg!

Hallo dere!

Nå sitter jeg og slapper av med Jul i Blåfjell og julebrus, haha. Jul i Blåfjell er SÅ koseliig! I dag hadde vi samfunnsfagprøve og det gikk ganske greit tror jeg, får håpe på det beste :) I kveld blir det en tur ut, vet ikke helt hvor det bærer enda. 

Dårlig kvalitet ja, hejhej. Da blogges vi mer i kveld!

Hva skal du i kveld?

Håndballtrening

Hallo! Har vært til Christer i hele dag og pugget til samfunnsfagprøve. Haha, bortsett fra det kvarteret jeg satt utenfor til Christer og ventet på at han skulle komm med husnøkkel. Det var jo...kaldt og godt nå som Berit #2 har kommet. Engelsktentamen gikk forresten helt greit, ble ikke helt fornøyd da, men gjorde det beste jeg kunne!:) men nå må jeg få kommet meg på trening, snakkes!