november 2011

Long time, no see

Halloo!

Nå har det seg slik at jeg har utrolig lite tid til overs på hverdagene. Først nå i kveld har jeg sittet på pcen på kjempelenge! Er så mye som skjer på skolen med prøver, tentamener, gloseprøver osv, pluss at jeg har treninger, venner og kjæreste og ta meg av. Håper dere skjønner! Men, skal prøve å bli flinkere til å oppdatere! Og nå som det nærmer seg jul er det plutselig en haug med skolearbeid og så plutselig er det ingenting å finne på. Gleder meg til den siste delen av desember før jul, haha. Det er alltid så brae dager på skolen da♥

I morgen har vi engelsktentamen på skolen, noe som egentlig kommer til å bli ganske greit. Har oppgaven klar i hodet, så da er det bare å skrive den ned :) selv om jeg egentlig gruer meg litt.. he-he. Menmen, vi snakkes i morgen! See ya♥ Tenkte forresten og lage noen julegavetips hvis jeg får tid i morgen :)

Gjort i dag?

MIL-BAR

Heihei!

Har hatt veldig mye og gjøre i dag så derfor lite bloggin, skal prøve og bli bedre! Jeg har nemmelig hatt norsktentamen på skolen i dag, som gikk ganske greit. Og rett etter skolen var det rett på fotballtrening. Så hjem, slappe av, spise og så kom Vilde. Vilde var her en liten stund og såå var det rett på Lade siden vi skulle på Living(?) og Elkjøp Megastore! Woho, elkjøpen er forresten SYKT stor, omg.

Men over til overskrifta. Nå sitter jeg endelig og slapper av etter en ganske travel dag. Sitter og ser på fotballkamp, AC Milan - Barcelona FC. Såå gøy, heia Barcelona! I morgen er det først skole og så konfirmasjonsmøte. Får se om jeg rekker og blogge før møtet.

Har du mye og gjøre for tiden?

Glo minerals

Hei!

Beklager sen blogging, men når jeg skulle ta bilder, fant jeg ut at kameraet var tomt for strøm. Men nå er det ladet opp og jeg kan blogge, weho!

I går fikk jeg en liten pakke i posten som jeg har ventet på kjempelenge! Vet ikke om noen husker det, men når jeg bestilte abbonement på Det Nye, så fikk jeg velge meg en gave som jeg skulle få i posten sammen med det første bladet som en slags "velkomstgave". Jeg valgte da solpudder fra Glo minerals og det kom frem i dag! Vet ikke hvorfor det kom så sent, men nå har det i allefall kommet :))Gleder meg kjempemye til å prøve det ut! Har hørt mye bra om det, så håper det er sant :)

Har du prøvd dette før? Hva synes du?

:((

Hallo! Når jeg kom hjem skull jeg ta bilder og plutselig var kameraet tomt for batteri, så det står nå på lading. Og så hadde jeg endelig fått ladet kameraet og jeg skull laste opp bildene på blogg.no så funket ikke bildeopplasteren.. Så! Nå blogger jeg på iPoden og skulle vell egentlig bare si i fra om at jeg drar på trening nå og kommer hjem litt over ni. Blogger mer da hvis bildeopplasteren funker!:))

Moneey

Heihei!

Beklager for lite oppdateringer, men har nesten ikke vært hjemme eller har vært hjemme og hatt besøk. Såeh, på fredagen var det full rulle med bursdagsfeiring hjemme hos Synnøve, kjempekoselig! Og i går hadee jeg to håndballkampen, pluss at jeg var på lade mellom kampene. Og etter den siste kampen kom en del folk hit og vi hadde en slags filmkveld :)) Alt i alt en kjempekoselig helg så langt!

Men, over til overskriften. I dag skal jeg nemmelig tjene meg litt penger, haha! JEG, skal vaske badet for første gang i verdenshistorien. Trenger nemmelig litt penger, he-he.

Noen bilder fra i går:Haha, Anna fikser film sa du?

Nå skal jeg sette i gang med vasking av badet! Ha en fin søndag alle sammen :)♥

Hva bruker du denne søndagen til?

Slaapp

Heihei!

Kom hjem fra skolen i tre-tiden og har bre slappet av med pc og tv siden det. Nå er det snart middag og så skal jeg på håndballtrening. Blogges når jeg er hjemme :-)

Et gammelt bilde, haha.

Hva har du gjort i dag?

Bloggfri

Hallo! Tar bloggfri i dag siden jeg har spanskgloseprøve og naturfgprøve i morgen jeg må pugge til. See you tomorrow♥

Slapper av

Hallo!

Da var nok en ganske travel dag unnagjort, og jeg er sliteeen. Var først på skolen til kvart over to, ganske chill dag egentlig, og så etter skolen ble jeg med Ingrid hjem. Koseliig♥ Vi lagde oss speilegg og jeg vr mesterkokk, haha! Og etter en liten stund til Ingrid, dro vi på håndballtrening, og nå sitter jeg her og har nettop dusjet og ser på Grey's Anatomy. Vet ikke helt hva som er greia, men de synger på Grey's hele tiden, haha. Jaaja, jeg får vell komme meg i seng og lade opp til en enda mer travel dag i morgen, med først skolen, så fotballtrening, hjem, lekser, og såå på ny trening. Da tar jeg natta godtfolk♥


eehm, ja. Jeg er random, bilde er random. Just sayin :))

Hva har du gjort i dag? Har du det travelt for tiden?

Naturfapugging ftw

Hallo! Er til Christer nå, og pugger til naturfagprøve som jeg må ta igjen fordi jeg var syk. Eehm, ja. Kjedeliig. Blogger mer når jeg kommer hjem!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Vinn goodiebags fra moroccanoil

Hei! 

Melte meg nettop på en konkurranse som blogg.no har, hvor man kan vinne goodiebags fra Moroccanoil. Hver pakke består av Oil Treatment, Moisture Repair Shampo og Intensive Curl Cream!

cutrinsample

Paranormal Activity

Heihei!

Kom hjem fra Christer for ikke så lenge siden. Vi slappet bare av og så på Paranormal Activity. Ikke at jeg skjønte filmen helt, men den var i hverfall skummel! Godt å kunne slappe av litt i blant med en film, haha.

I morgen skal jeg på skolen i gjen wohoo! Har ikke vært på skolen siden fredagen i forrige uke, altså jeg har ikke vært på skolen på over ei uke, uvant. Men, det skal bli så godt å se igjen alle sammen, rart hvor gøy skole er når man ser bort i fra leksene og de kjedelige timene, haha. Jaaa, da babla vi igjen da. Vi snakkes i morgen!♥

Hva synes du om bildet?

- anna

Ballkjole

Hei! 

Tittet litt på Nelly.com i sted, og fant noen veldig fine kjoler jeg kanskje kunne brukt på jule-/nyttårsballet på skolen. Fant veldig mange fine, men disse vr vel finest. Vet ikke helt hvilken jeg har mest lyst på enda, men ender vell opp med en av disse. Kanskje kjøper jeg to, og bruker en til jul osv også, vi får see, haha. 


Nå skal jeg snart ut å spise med familien, så vi blogges senere :) Ha en fin søndag folkens♥

Hvilken kjole synes du var finest?

- ANNA

The A Team

Den er såå fin! Går i repeat hele tiden, haha♥ Nå har jeg for ikke så lenge siden stått opp, og skal om ikke så veldig lenge spise frokost. Håper det blir en god frokost, fordi det er jo farsdag i dag! Men jaa, i dag skal jeg vell bare være hjemme og slappe av og så kanskje dra ut å møte noen venner. Me snakkast, ha en fin dag alle sammen!♥

Hva synes du om sangen?

- ANNA

Red and blue

Haha, kjedet meg litt i stad, så jeg tok meg tid til å lakke neglene mine. Resultatet ble vell ja, failed, haha!Fint, ikke sant? Nææt. Nå skal jeg slappe av og få i meg litt mat før turen går videre på kino :)) Håper alle får en fortsatt fin lørdag, det skal hvertfall jeg!

Hva skal du i kveld?

- ANNA

God morgen!

Halloo!

Våknet for ikke så alt for lenge siden, elr heh, en og en halv time da. Og siden det har jeg bare ordnet meg og slappet av. Skal en tur å se på håndballkamp om en liten stund, og i kveld tror jeg det blir kino osv med familien til Christer :) Ha en fin lørdag alle sammen!

Hva skal du i dag?

- ANNA

Inspirasjon - Summer

La belle époqueSunday Morning ✟fashion, girl, girls , shorts, summer - inspiring picture on Favim.comSunday Morning ✟tell me where's your hiding placeTumblrLivin' LifeFeelings looseJosefine HajaUntitled<3 :)Everything's better in the summer

Aaw, jeg savner sommeren, haha. Blir så(!!) glad av å se slike bilder. Savner varmen, syden, jentekvelder, sene kvelder på brygga, sommerklær, sol, is, bading. Ah, alt det der! Men når det der sagt da, såå gleder jeg med faktisk litt til at det kommer snø også ;; Nå tar jeg kvelden, snakkes i morgen. Blir enten bytur med Christer og familien, kommer an på om jeg kan spille håndballkampen vi har i morgen :) Natta♥

Flere som savner sommeren?

- ANNA

Stikker til Christer

Nå stikker jeg til Christer en tur med noen folk, ha en fin fredagskveld folkens! :)

Ilu♥

Hva skal du i kveld? Hva synes du om bildet?

- ANNA

WEHO

Heihei!

Er fortsatt syk, så det er grunnen til at jeg ikke har blogget noe mer. Har Mycoplasma, vet ikke helt hva det er, men har i hvertfall fått pencelin, hostesaft and so on, så da satser vi på å bli frisk de neste dagene. Er allerede blitt en del bedre. Dagene mine i det siste har vell gått med på dette:

MEN! Nå dere, skal jeg ut av huset for andre gang siden søndagen, skal nemmelig se på håndballkamp til laget mitt :)) Snækkes!

Hva har du gjort i dag/hva skal du i dag?

- ANNA

Syyk

Hallo! Er syk i dag og har ligget på soffaen stort sett i hele dag. Såå ja, tenkte bare å legge inn en liten update! Vet ikke helt om jeg skal på skolen i morgen eller ikke, vi får se:)