september 2012

helga daa

Heihei! Lenge siden sist igjen nå, høhø. Men jeg mener det, serriøst. Det er så sykt mye og gjøre på skolen for tiden og i tilleg er det fullt opp med håndball så jeg får jo ikke tid til noe. GAAD. Jaja, håper det roer seg snart nå når vi for kommet i gang ordentlig med sesongen og slikt.

Uansett, har hatt det så fint i helga! Christer kom på fredagen, og som vanlig var det såå godt å se han igjen!♥ Ble ikke så han lå til meg i helga siden vi hadde cup og slikt, men vi har fått vært sammen omtrent hele helga uansett da. Har ikke tatt noen bilder med speilrefleksen i helga, men har noen iphonebilder fra da vi var til Pernille i går da!kanskje litt kjedelig med svart/hvitt-bilde, men det får bare gå! Nå kommer Christer ned hit en tur straks, vet ikke helt hva vi skall finne på, men vi finner vell på noe. Skal iallefall nyte de siste timene sammen før han drar hjem igjen i kveld :-)

Hva har dere gjort i helga da?

stikker på kvalikkamp!Da stikker jeg til Malvikhallen på kvalikkhamp! Vi snakkes senere, ønsk meg lykke til da :D

pakke i posten!

Hei dere! I går fikk jeg en pakke i posten, og jeg ble kjempeglad! For litt over ei uke siden bestilte jeg meg en personlig almanakk på personligalmanakk. no, og i går kom den endelig. Siden det er tiende nå på skolen med mye prøver og slikt er det lurt med en bok hvor man kan skrive ned alt i. Genialt! Tror den kostet 200,-.Hva synes du? Har du også en personlig almanakk?