september 2011

CHILLING PÅ G

Heeelo!

Nå sitter jeg godt plantet i soffaen med pc, musikk, Det Nye osv etter en slitsom skoledag med samfunnfagprøve og coopertest, etterfulgt av fotballtrening med totalt grisevær. Er så godt å endelig sette seg ned etter man har dusjet etter trening i regnet. Så godt å få varmen i seg igjen! I morgen har vi en ganske chill skoledag, men norsk i første, RLE, tilvalg og naturfag :-) Og i morgen har vi forresten fotballkamp igjen, kl. fem over åtte mot Trygg/Lade, gledes!


Et bilde jeg tok for noen dager siden // Nikon d3100 + 18-55mm

Har du ofte chillekvelder? Hva gjør du i kveld?

- ANNA

DAY 9

Mobilen minHer er da babyen min, den hjelper meg med det meste :-) HTC Wildfire.

Hvilken mobil har du?

- ANNA

Seier og Isak Heim

Hola!

I går var jeg jo som sagt balljente på Ranheim-kamp sammen med noen andre jenter fra fotball-laget, utrolig gøy! Og ikke nok med at vi får være balljenter og at Ranheim vinner, men ISAK HEIM holdt også konsert. Han er så utrolig flink!

Her er noen bilder:Har du vært balljente før?

- ANNA

DAY 8

Det jeg har i sminkepungen min

Cover stick / Eyeliner / Øyenskygge


Tre maskaraer


Aner egentlig ikke helt hva dette er ? :pRush


Mineralfoundations fra i.d. + et mineralsolpudder
Øyenskyggepalette

Hva har du i sminkepungen? Har du noe av dette?

- ANNA

 

OSTESMØRBRØD TIL FROKOST

Elåå! 

Våknet for ikke så veldig lenge siden, og sitter akkuratt nå og spiser ostesmørbrød til frokost, kjempegodt! Dagen i dag blir vell å først møte Christer og så dra til Ranheim hvor jeg og noen jenter til skal være balljenter :-) Me prekast♥

Hahah, faila..

Hva skal du gjøre i dag?

- ANNA

WANTS FROM BIKBOK

Alt // Bikbok

Hva synes du? Ønsker du deg noe av dette?

- ANNA

FILMKVELD MED FOLKET

Heihei dere!

Kom nettopp hjem fra en kjempekoselig filmkveld til Christer med folket. Elsker slike filmkvelder! Tok noen bilder før i dag siden jeg hadde litt tid før kampen, er jo så mye fint å ta bilde av nå som det begynner å bli høst! :-)

Her er noen av bildene:// Nikon d3100 + 18-55mm

Hva synes du om bildene?

- ANNA

DAY 7

Det jeg sist kjøpte meg
// Vero Moda

Hva kjøpte du deg sist?

- ANNA

VAFLER

Mamma stekte vafler i sted, kjempegodt!♥ Stikker på håndballkamp snart, så vi snakkes! :-)

Liker du vafler?

- ANNA

WEHEARTIT

Fashion HypeKim Lien -susannas -Missing YouANNAIS - av Anna EdwinSecret Image | Especial ADM closet, fashion, tshirt - inspiring picture on Favim.comBen Marilyn'im.Carpe Diemthere's more to it than just pretty colors :)lalalovee♥Fairytale My WorldThe fucking name is loveTheSunriser | Gästebuch | KWICK! CommunityMaria Pettersen -denim cut-offs heaven picture on VisualizeUscolorful life Meu mudinhoFree, like a Bitch!Untitled☁FUCK YEAH CUTE WISHES!☁FUCK YEAH CUTE WISHES!☁FUCK YEAH CUTE WISHES! Wolfiiie -sparkling ✰sparkling ✰Google Image Result forsparkling ✰sparkling ✰

// weheartit

Hvor får du inspirasjonen din fra?

- ANNA

CHILLEKVELD

Heyhey!

Nå sitter jeg godt planta ned i soffaen, og koser meg med 4-korn og te og leser Det Nye. Har masse å lese nå, siden jeg ikke har fått lest på lenge. Utrolig godt og slappe av nå, har vært så mye stress i det siste.. Jeg sitter her og smiler for meg selv, og klarer ikke slutta grunnet at vi vant kampen mor Sverresborg i dag, 6-0(!!!!!) Sykt bra spilt jenter! Skal kose meg videre jeg nå, så snakkes vi enten i kveld eller i morgen! Ha en finfin fredagskveld alle sammen, det skal hvertfall jeg :-)Woopwoop!

Hva gjør du i kveld?

- ANNA

I DAG

Hallo!

Kom hjem fra skolen for en stund siden, og har bare spist og slappet av etter det. Er så utrolig dårlig vær ute at jeg klikker! Regner, blåser eller begge deler hele tiden. Blir så lei! Men skal snart dra på fotballkamp mot Sverresborg på bortebane( i regnværet, *sukk*), så får vell bare se til å gire om og skifte osv :-) Blogges mer i kveld, ha en fin dag videre alle sammen!♥

Fant dette bildet på pcen. Likte det i grunn ganske godt!

Hva skal du i dag? Hva synes du om bildet?

- ANNA

DAY 6 OG OUTFIT 23.09.2011

Antrekket mitt i dag

Genser // Vero Moda   Bukse og hals // Ginatricot   Øredobber // Bik Bok

Hva synes du om antrekket?

- ANNA

BILDER FRA BURSDAG

Her kommer bildene fra bursdagen jeg var på på onsdagen :-)Sorry for at bildene ble så små, men gadd ikke fikse på det.. Iallefall en sykt koselig kveld, med verdens herligste jenter!

Hva synes du om bildene?

- ANNA

BURSDAG

Heihei alihopa!

Har vært først på legevakta, så på røntgen og såå til legen igjen først i dag, fordi jeg stuka fingern på håndballtrening i går. Så når jeg kom hjem, måtte jeg kjappe med å skifte, for så å dra på bursdag til Kristina. Hektisk liv skal jeg fortelle dere!

Nå har jeg pugget litt på glosene og verbene vi skal ha i morgen, så nå skal jeg snart sovee♥

Et fantastisk glansbilde av meg fra bursdagen! Viser resten av bildene i morgen :-)

Hva har du gjort i dag?

- ANNA

TIL CHRISTER

Woho! Nå er jeg til Christer, og skal snart hjem og på trening ;-) Blogges etter treninga!

DAY 5

Noe du savner

 

♥ Sommeren

dreams come truePut your troubles aside and start livingмιяαη∂αℓσGlitterlandsun - PolyvoreFUCKING PERFECTION

 

♥ Da jeg var mindre, og hadde null bekymringer

 

♥ Julaften/Julen

So this is ChristmasHerkkuhetkiäsnowman-cupcake-with-snowflakes.jpg (266×400) picture on VisualizeUs20 Fancy Holiday Greeting Card Designs | inspirationfeed.combeautiful, beauty, nature, photography, sky - inspiring picture on Favim.como christmas tree | Flickr - Photo Sharing!

 

♥ Hvordan enkelte folk var før

 

♥ Alle brusboksene jeg hadde for en stund siden

insane°kiraaliyah -

 

♥ En dag hvor jeg har masse inspirasjon til å ta bilder

 

♥ En skikkelig shoppingtur

The fucking name is loveemmiUntitledLovedrunkProfile picturesritzz

 

Ooog ja, sikkert masse annet også, men dette er vel det jeg savner mest som jeg kommer på :-)

 

Hva savner du?

- ANNA

MANDAG 19.09.2011

Heihei!

 

Sitter og slapper av litt nå og spiser mormors doble sjokoladeflarn. Det er så utrolig godt, haha♥ På skolen i dag hadde vi innegym(HELDIGVIS!!), fordi det regnet ute.. Etter skolen var jeg til Christer en liten tur, og så dro jeg på fotballtrening. Regnet på starten av treninga, men på slutten stoppet det og regne og det ble PISSkaldt. Jaja, anyways, så sitter jeg nå nydusjet og slapper av, som dere sikkert allerede har fått med dere :-) Woopwoop, vi snakkes!N to the A to the M, nam!

 

Hva har du gjort i dag?

- ANNA

DAY 4

Noe jeg gruer meg til

 

Jeg gruer meg til vi får mere prøver og innleveringer, til å begynne i tiende, til det blir iiiiskaldt ute, til neste mandag(kun fordi jeg hater mandager), til gloseprøven i morgen, å stå opp til regn i morgen, samfunnsfagprøven vi har på torsdag, cooper-testen vi skal ha snart, og ja en haug av andre ting!

 

Egentlig et veldig random bilde, men fant det på pc-en og syntes det var litt kult :-)

 

Hva gruer du deg til? Likte du bildet?

- ANNA

 

NYTT DESIGN

Heihei!

Holder på å ordne meg nytt design nå, men ubeslutsom som jeg er, må jeg jo prøve ut mange forskjellige for å bli forsnøyd. Så beklager hvis det er forskjellige design, for hver gang dere er inn på bloggen min. Er snart ferdig! :-)

DENNE HELGA

Heihei!

Nå har jeg fått gjort litt rle, og sitter og slapper av med Det Nye. Man må jo nyte den lille tiden som er igjen av helga, vet dere. 

På lørdag spilte jeg håndballkamp, og vi eeh.. tapte. Men var utrolig godt å komme i gang igjen! Senere på dagen var jeg ute med venner og til Christer etterpå. Var utrolig koselig, vi så Fast Five osv! På kvelden overnattet jeg til Ingrid.

Og i daag, har jeg først vært til Ingrid, og så vært i byen med Christer, Christina og Edvard og sett Sønner av Norge. Whoopwoop, travell helg, tjohej!

Her er noen bilder jeg har tatt med iPoden:Hahah♥

Hva har du gjort i helga?

- ANNA

DAY 3

Parfymene mine

Den lille // The Body Shop   Den store // Lacoste

Begge to lukter utrolig godt!♥

Hvilken parfyme bruker du?

- ANNA

BLOGGER SNART

Hallo!

Har vært borte hele helgen desverre, så derfor ingen blogging.. Nå skal jeg gjøre litt rle og så skal jeg blogge litt for dere! Snakkes :-)

FILMKVELD

Heihei!

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg hatt en liten pause fra blogging nå i det siste. Har ikke helt hatt tid, og har heller ikke hatt mye inspirasjon osv. Men jeg skal prøve, låver ingenting, å få til å blogge hvertfall to ganger daglig :-)

Over til noe annet! I kveld var Christina, Edvard, Christer, Preben, Pernille og Ingrid til meg på "filmkveld". Det var vel egentlig ikke helt filmkveld, fordi vi satte på filmen og så endte det opp med at vi bare satt på og pratet osv. Men kos var det i allefall! 

Her er noen bilder fra i kveld:

Pernille, Ingrid og Edvard♥ Edvard har forresten brukket kragebeinet for tredje gang i dag, på 7 mnd.. Legg igjen en kommentar og ønsk han god bedring da folkens!

American Gansters. Egentlig sykt bra film!

Ble ikke tatt så veldig mange bilder desverre..

Jeg fortsetter forresten med det der day-prosjektet i morgen. Men nå dere skal jeg slappe av og så legge meg tidlig, fordi vi har nemlig håndballkamp i morgen! Woopwoop♥

Hva har du gjort i dag? Har du sett American Gansters?

- ANNA

Gjesteinnlegg!

Hei ! 

Siden Anna er så forferdelig treig til å blogge, tenkt jeg å skrive et lite gjesteinnlegg for henne, so here we go!

Jeg kan starte med å si hva jeg heter da, Christina Wedø, fjorten år gammel og bor på Malvik.

Anna er et av min ALLER beste venner og jeg elsker deg! Vi finner på så utrolig mye tull sammen, dere skulle bare visst...

Anyways! 

I dag var vi på skolen, egentlig en helt grei dag! Matte, engelsk, naturfag og samf.fag. Vi hadde gloseprøve i engelsken, den gikk...... wait for it.... rett i dass.. Men det går bra- det er jo helg dere!

I helgen starter håndballserien for fullt, noe som betyr- kamp!! Elsker å spille håndball- det er min favorittsport. Men det blir jo ikke bare håndball heller, for senere i dag så skal vi ha filmkveld hjemme hos Anna- KOS!! 

Anna og jeg går på akkurat samme sportene. Håndball og fotball. Men jeg spiller også i band da, bassgitar og sånn halveis vokalist. Så musikk er også veldig important for meg! 

Slenger med noen randome bilder så dere har noe å se på også, kjedelig med innlegg uten bilder ;O

Så, GOD helg til alle sammen- nyt den med alt dere har- det skal jeg! 

Klem, Christina <3


Slik ser det ut nå for tide. Dumme høst... Finere uten regn syns jeg!


Nabocash! Vi var der i sommerferien. Helt i starten- så derfor var det dårlig vær :)))


Christer og Anna- søte kjæresteparet <3


Powernap på bussen trengs!


Hejhej Annaa


Ojoj, en foss!


Dette er Edvard....


Et bilde sier mer en tusen ord ..


Heaven!


Heaven x 2!


Christina og Emilie hamstrer, hihihihihi 


Her er da meg, yeap (og tapern eddy i bakgrunnen..)


Søtnos <3


Søtnos x 2! 


Her er de igjen assååå


Gaming på høyt nivå.


Her er da meg, poser vett (det er tatt i vinter engang) men tok dette bilde så dere kan få et viss inntrykk av min outfit i dag- den genser, jeans og håret i samme stil. men håret mitt er lengre enn på det bildet her (Y)Håndballaget! :D 


Mia-meg-Anna <3


17.Mai (fyfaen så random)- en av de beste :D


Anna og meg! Er så glad i deg Annamor :) <3

Nå orker jeg ikke å laste opp flere bilder. Skjønne godt at folk ikke alltid gidder p blogge- det tar jo så lang tid!

TAKK FOR MEG, HÅPER DU LIKER INNLEGGET !!!TRAVELT

Hallo! Jeg tenkte bare å si fra om at jeg glemte kameraet hjemme til Christer, så blir ikke noen bilder før i morgen.. Nå har jeg kommet hjem fra en kjempekoselig kveld til Christer med folket, var kjempekoselig! Nå skal jeg snart legge meg, god natt ♥

GOD MORGEN

God morgen folkens! Våknet faktisk kvart på elleve i dag, ikke verst. Bruker vanligvis å sove til 12 eller noe i helgene. Men jaa, i dag skal vi som er konfirmanter til neste år møtes og grille osv, blir sikkert kjempekoseliig :-) Jeg blogger med bilder osv når jeg kommer hjem. Skal prøve å huske kameraet i dag!

Nikon d3100 + 18-55mm

Hva skal du i dag? Har dere begynt med konfirmasjonsmøter osv?(hvis du er konfirmant til neste år)

- ANNA

FREDAGSKOS

Heihei! Nå sitter jeg med ei full godteriskål, smash-sjokolade og senkveld på tven. Er så godt med helg! Endelig kan man ta en pause fra lekser og skole, og  gjøre det man vil. Hvertfall nesten, haha. For i morgen skal vi som konfirmerer oss kristelig til neste år, ha sånn grilling eller noe. Husker ikke helt hva det gikk ut på, men blir garantert kjempekoselig! Ha en fin kveld da folkens♥Thumbs up!

Hva gjør du i kveld? Ser du på senkveld?

- ANNA

SYK

Hei dere! 

Kom hjem fra skolen nå, er nemmelig syk.. Er veldig kvalm og har vondt i magen, hodet osv. Håper det blir bedre etterhvert, så jeg får vært med på fotballkamp i kveld :-)


Nikon d3100 + 18-55mm

Hva synes du om bildet?

- ANNA

NATTINATT

Good kveld!

Nå skal jeg hoppe til køys, skole i morgen vetuu! Har redigert et bilde på flere forskjellige måter til dere, og jeg klarte ikke å velge, så jeg legger ut alle. Legg igjen en kommentar om hvilket som var finest da ;-) Go'natt folkens, sov godt♥Hvilket bilde synes du var finest?

- ANNA

OUTFIT 08.09.2011Tank og ring // Ginatricot   Topp // Carlings   Cardigan og øredobber // h&m   Bukse // Vero Moda

Hva synes du om outfiten?

- ANNA

ISKAFFE, PIANO OG LEKSER

Heiheei!

Var borte i nesten hele går, så derfor ingen blogging. Hadde skole til kvart over to, så var jeg med Christer etter skolen også var elevkveld på skolen, som 10ende arrangerte. Var kjempegøy! Flink som jeg er (not) klarte je jo seff å glemme kameraet hjemme, så ble ingen bilder.. 

MEN, nå dere, sitter jeg og gjør lekser mens jeg drikker iskaffe og spiser Piano. I kveld skal sitte barnevakt for de to største søstrene mine i litt senere forresten. Ha en fin dag videre folkens!♥

Naam ♥

Hva gjør du i dag? Liker du iskaffe?

- ANNA

INSPIRASJON TIL HØSTEN

Noe du likte? Har du mye inspirasjon til høsten?

- ANNA

RESULTAT AV SJOKOLADEMOUSSE

Hei på dej!

Da dere, har jeg nettopp spist opp sjokolademoussen. Syykt godt, haha. Sitter og ser på klær akkurat nå, så kommer et innlegg om det i morgen:-)Ser ikke heelt bra ut, men er i allefall utrolig godt!

Snakkes da dere, natta♥ FORRESTEN: Skal jeg begynne med outfits? pliis svar. (da kommer det til å bli omtrent hver dag) :-)

- ANNA

SJOKOLADEMOUSSE!

Hei dere! 

Var først på skolen i dag, der hadde vi felles lunsj som lærerne hadde ordnet, kjempekoselig! Etter skolen ble Christer med meg hjem. Etterpå dro vi å så på en fotballkamp, og nå har jeg kommet hjem og skal blogge! :-)

I nuet holder jeg på å lage meg sjokolademousse, dere er SÅ godt! Gleder meg helt villt til å spise den, haha. Små barn, store gleder vet dere ;-) Senere i kveld skal jeg bare slappe av, og se litt på tv, er jo Greys i dag vetuu


Et random bilde fra da vi kjørte til kamp, haha
Aah, himmelen!♥

Hva har du gjort i dag? Liker du sjokolademousse?

- ANNA

LEKSER

Heelluu!

Kom nesten nettopp hjem fra skolen, var en sånn helt grei dag i dag :-) Skal gjøre litt lekser nå, og så skal jeg på både håndball- og fotballtrening!

Snakkes søte lesere!♥

Hva gjør du i dag? Har du ofte trening?

- ANNA

 

NIDARØHALLEN

Heihei dere!

Har vært i Nidarøhallen(Trondheim spektrum) i hele dag nesten og sett på håndballkamper med Pernille, kjempekoselig! Etter kampene dro vi hjem til Pernille, hvor vi lagde og frappuccino og bare chillet♥Sykt godt!

Nå skal jeg slappe av litt og kanskje begynne på inspo-veggen min før jeg legger meg! Snakkes♥

Hva har du gjort i dag? Liker du frappé?

- ANNA

OVERNATTIING

Hola!

Nå er jeg til Pernille, og skal overnatte her i kveld. Vi har kjøpt inn til tacogryte og kjøpt godis til etterpå, så dette kommer til å bli toppers! Skal lage oss sjokolademousse og frappuccino litt senere også :-)) nomnom.


Loveu♥

OG forresten, her lever da jeg og Pernille, wohoo!


Ryddig sa du? Jaada.

Men nå dere, skal vi mekke tacogryte! Me prekast♥

Hva gjør du i kveld? Bruker du å ha det ryddig?

- ANNA

BILDER FRA TELTTUR

<3

Hva synes du om bildene? Har du vært på telttur før?

- ANNA

DET NYESitter og leser i Det Nye nå, samtidig som jeg gløtter litt bort på tv'en :-) Er så sykt mye inspirerende i Det Nye, og så er det så mye fint der, som også er billig! Anbefaler det til dere som ikke leser det også :-))

Leser du Det Nye? Hva inspirerer deg?

- ANNA

INSPIRASJON PÅ EN FREDAG: Høst

Just another teenager with a blog. Welcome.Фотограф Amanda Marsalis (Интернет-журнал ETODAY)INSPIRING-PICTURES.COM AUTUMN » ANGEL.GEweareallmisguided.from Carrington with love we like nonsensem | Flickr: Intercambio de fotosrainbowbitch I Always Faked My Smile~_Feathered for Fall Hair Clip by CaffeinatedandCrafty on EtsyAutumn-bokeh-leaves-love-favim.com-114658_large

Ah, elsker høsten♥ Får så sykt mye inspirasjon til å ta bilder osv!

Liker du høsten? Hvilken årstid blir du mest inspirert av?

- ANNA

Heihei!

Hallo dere! 

Har vært veldig opptatt de siste dagene med lekser, pakking til telttur, telttur, venner, kjæreste and so on, så har ikke hatt tid til å blogge.. Nå får jeg sannsynligvis mer tid til overs om dagene, så skal få blogget! Hodet er forresten bra igjen :-)

NÅ dere, sitter jeg glad og fornøyd med å ha kjøpt meg et nytt Det Nye, spiser "God morgen" yoghurt og ser på landslagskamp, Norge-Island! Det står 0-0 til pause, men vi satser selvfølgelig på at Norge vinner! :-) 

Vi(håndball-laget) er med på Trønder-energi Cupen, og i morgen skal vi spille sluttspill, og vi har første kampen kl. to eller noe tror jeg :-)

Ser du på landslagskampen? Leser du Det Nye?

- ANNA