august 2012

sykkeltur jeje

Heihei! Akkurat nå er jeg fortsatt dritsliten etter egentlig hele denne uka. har vært fullt kjør absolutt HELE uka, og selvfølgelig måtte hele kransekaka toppes med at i dag skulle vi på sykkeltur med skolen for å finne planter og dyr til naturfagen, jæddæ. Dritbra. Så jeg kan nesten ikke beskrive med ord hvor godt det er med helg nå. T.G.I.F! 

Etter jeg kom hjem har jeg vel egentlig ikke gjort noe spesielt. Har bare nytt(?) at det er fredag og slappet av! 

Hva synes du om bildene?

slapp dag

Hei! 
I dag har jeg egentlig ikke gjort en dritt, haha. Bortsett fra å legge trekk på den ene boka mi = flinkskolepie97! Har egentlig kun vært på skolen, gått hjem fordi jeg ble kjørt til skolen i dag, ligget på sofaen, ligget på sofaen litt mer, spist, og så nå sitter jeg i sofaen igjen. Interessant liv, ikke sant? Jæddææ. 
Uansett. I kveld er det trening igjen, vi har trening omtrent hver dag nå for tiden siden vi har kvalifisering til første divisjon i helga og siden det er nye lag og slikt så må vi spille sammen lagene osv. Skal prøve å få blogget før jeg drar, men er ikke helt sikker på om jeg rekker det :-)


bildene er tatt nettop!
Hva har dere gjort i dag da?

new shoes

Hallo! Har dere hatt en fin dag i dag? Det har hvertfall jeg! Eller haha, den kunna vært bedre men det var i det minste sol i dag. Wihuu! 

I går var jo som sagt en ganske stress dag. Eller, ikke så stress, men hadde ganske mye å gjøre da! Først var jeg jo selvfølgelig på skolen, og så dro jeg til byen med Pernille rett etterpå. Vi møtte kjøpe oss sko, og Pernille skulle kjøpe seg kjole siden vi skal ha jentefest hos Ida på lørdag. Det kommer til å bli såå bra! Gleder meg masse♥ Jeg fikk kjøpt meg sko da, og det ble helt vanlige svarte pumps. Har ikke det fra før, og det passer jo så og si til alt, så det er jo perfekt!(haha, bildene ble helt sykt store men det får bare bli!) De er forresten fra Bianco!

Nå skal jeg forberede meg til en framføring vi skal ha i norsk i morgen, vi snakkes!

Hva synes dere om skoene?

en hekstisk hverdag..

Hei!

Åh, enda en mandag overstått. Hadde en ganske grei dag på skolen i dag da, men det er ikke like gøy å komme hjem og det første du må gjøre er lekser.. Menmen, blr vell vandt til det! Og for ikke å glemme at det er litt godt å komme i rutine igjen, hehe. Men jeg er litt sliten og slikt nå, så vi får heller snakkes i morgen!


// arkivbilde

Hva har dere gjort i dag da? :-)

lovelovelove

ELSKER DISSE SKOENE ♥♥♥

Hva synes dere om skoene?

Enda en koselig helg!

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har blogget no i helga. Dere skjønner, Christer kom hit på torsdagen, og på fredagen rett etter skolen dro vi til bestemor og bestefar og da rakk jeg ikke å blogge. Og som dere sikkert har fått med dere så har ikke bestemor og bestefar nett, så da fikk jeg ikke blogget for dere. 

Men uansett. Vi hadde ihvertfall en utrolig koselig helg og det var såå godt å se Christer igjen på torsdag. Er alltid så mye koseligere å møtes når det er lenge siden sist, hihi. I morgen er det jo skole igjen, så jeg skal begynne å legge meg nå snart så jeg er uthvilt!
Hva har dere gjort i helga?

onsdag da

Heihei! I dag er det onsdag, og personlig synes jeg onsdag er den kjedeligste dagen i uka. Vet ikke helt hvorfor men, haha. Vi hadde en helt grei dag på skolen i dag, gjorde ikke så veldig mye egentlig. Hehe. Nå skal jeg spise middag snart og så skal jeg på trening kl. 6! Ha en fin dag videre alle sammen :-)

bukse fra bershka og genser fra h&m

Hva har dere gjort i dag da?

dagens antrekk 21/08-2012

genser fra bikbok // bukse fra dr. denim // smykke fra bikbok

Heihei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og skal snart sette meg ned å gjøre litt lekser. Herregud, LEKSER! æh, vil ha sommerferien tilbakee nåå! Skal på trening senere og i kveld er det laguttak til å spille kvalifiseringskamper og slikt så da er det bare å stå på. Vi snakkes senere, ha en fin dag videre alle sammen!♥

Hva gjør dere i dag? Hva synes dere om antrekket?

ny headerHva synes dere om den nye headeren?

skyype

Heihei! har dere hatt en fin første skoledag? Jeg har ihvertfall hatt en "ok" første skoledag, var litt godt og komme i gang igjen også! Gleder meg litt til å komme i rutine igjen, hehe. Etter skolen dro jeg til Pernille med Mia og det var kjempekoselig! Vi lagde oss frappe og det er såå godt! Spesielt den Pernille lager, hihi♥ Etterhvert måtte Pernille på trening så da satt vi oss ute på gata (haha) og ringte Jonas som ikke ville møte oss ogsåå dro vi hjem hver for oss. Interessant eller hva? Heh.

Nå sitter jeg og skyper med Christer, så vi får snakkes senere! Ha en fin kveld alle sammen♥

Haha, sykt fine bilder iknow..

Hvordan har din første skoledag vært da?

skole i morgen

Hei! I dag sa jeg "hade" til Christer. Han skal jo begynne på ny skole i morgen, og jeg ønsker han så mye lykke til, det kommer til å gå så fint!♥ Det kommer til å bli så utrolig rart å ikke ha han der hver eneste  dag på skolen osv, men han kommer jo til å bo kun 1 time unna, så det skal nk gå greit! Vi skal få møttes ofte uansett. 

Anyway! I dag var jeg først på treningssamling på håndballen, noe som var veldig gøy! Vi spilte interne kamper og sånn, og det var så godt å spille ordentlig håndball igjen! Har savnet det, haha. Og i morgen begynner jo skolen igjen, og jeg har egentlig litt blandede(?) følelser når det gjelder det. På en måte så kommer det til å bli såå koselig å møte alle sammen igjen, men på den annen måte så kommer jeg til å være drittlei allerede i morgen ettermiddag. Jaja, det skal nok gå bra dette året også!

Nå skal jeg snart begynne å ordne klart litt småting til i morgen, og så skal jeg prøve å ta en tidlig kveld. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer det til å bli liiitt slitsomt å komme seg opp i morgen så det er greit å få (nesten)nok søvn :-)Hva synes du om bildene? Hva tenker du om skole i morgen?

litt nyttfra bikbokfra vero moda

fra bikbok

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk

Topp fra Bikbok // Shorts fra Gina Tricot // Cardigan fra H&M

Tycks?

tar nattaa

Heihei! Endelig fikk jeg postet innkjøpene, haha. Jaja, sånn går det når man er så flink til å utsette ting! Nå tenker jeg å ta natta snart, er faktisk utrolig trøtt, haha. To treninger på rad tar på når man nettop har hatt en lang sommerferie med ikke like mye trening.. Menmen, vi snakkes i morgen! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda, men finner vel på noe. Nattaa♥Har dere noen planer for morgendagen?

innkjøpene

begge fra new yorker

begge fra vero moda (haha, superfint med knallgrønn bh iknow)


fra ginatricot // fra Bershka


begge fra h&m


begge fra h&m


fra converse // fra converse // fra h&m

fra only // fra only // fra Bershka // fra bikbok


fra h&m // fra h&m // fra Bershka

Dette var da sånn ca alle innkjøpene! Kjøpte litt andre ting også, men er en del som er til vask, hehe. Og ja, jeg må bare si det, jeg er veldig sånn at når jeg ser et plagg jeg synes er fint så kjøper jeg like gjerne en farge til, haha. Haha, uansett. Hva synes dere om innkjøpene? Hva likte dere best?

lite tiid

heihei! har ikke fått tid til noe særlig blogging i dag heller desverre, rakk ikke å poste innlegg om innkjøpene før jeg dro på trening, og har heller ikke fått gjort det ferdig enda, så det kommer enten i morgen tidlig eller litt utpå dagen!

Planen for i morgen er å dra til byen, vet ikke helt om jeg skal kjøpe meg noe i og med at jeg har shoppet ganske mye i det siste, menmen, vi får se! Skal prøve å få blogget før jeg drar ihvertfall :-) Nattaa♥


//arkivbilde

Hva har dere gjort i dag da?

tirsdaaag

heihei! Kom hjem fra bestemor og bestefar i går, og etter det så var det fullt kjør hele dagen så rakk ikke å blogge. Var i hvertfall til Christer først, og så dro jeg ned til fjæra for å grille og slikt litt senere. Vi hadde tenkt å bade, men siden det var så sykt kaldt så ble det ikke så jeg bada, eheh. Var utrolig koslig uanset! Hadde jo med kameraet, men klarte selvfølgelig å komme hjem med 0 bilder :))

Nå sitter jeg og slapper av, tror jeg skal ta meg en tur ut i sola om litt. Er sol og kjempevarmt ute i Trondheim i dag! Skulle kanskje egentlig være med på stranda i dag, men siden jeg var til legen nå først på dagen og skal på håndballtrening i kveld, så ble det ikke tid.

Noen bilder fra helga:Hva har dere gjort i det siste?
Innkjøpene fra oslo osv kommer i neste innlegg!

gratulerer til de norske håndballjentene!

Heihei! Nå er jeg kommer vel fremme hos betemor og bestefar. Vi har akkurat spist og nå blir det snart dessert, mmm! Må bare få gratulere det norske damelandslaget med finaleplass, de spilte en utrolig bra kamp i dag mot Sør-Korea! Gleder meg til finalen :D

I kveld skal jeg vel egentlig bare spise dessert og så se finalen i friidrett, og resten skal jeg velle egentlig bare slappe av. Vi snakkes enten senere i kveld eller i morgen! :-)Hva gjør dere i kveld da?

stikker til bestemor og bestefar!

Heihei! Nå er det like før jeg drar til bestemor og bestefar, vi snakkes i kveld ellernoe♥

Hva skjer hos dere i dag da?

det nye klesstativet

Hva synes dere?

niendeaugusttotusenogtolv

Heihei! Fin overskrift i know, haha. Nå sitter jeg og ser på Disney Channel med lillesøsteren min, hvis man ser bort i fra at det bråker noe sykt så blir det faktisk aldri kjedelig! Har egentlig ikke gjort så veldig mye i dag utenom å dusje, gå på butikken med lillesøsteren min og hente macen min hos Vilde! Ah, så godt å få tilbake macen igjeen♥♥

Senere i dag reiser jeg jo som sagt til bestemor og bestefar, blir nok kjempekos som alltid! Tror jeg skal hjelpe til litt og tjene meg litt penger(hehe), vi får se!

Hva gjør dere i dag?

De siste dagene!

Heihei! Beklager så mye for null blogging de siste dagene, men for det første så har jeg ikke hatt noen pc å blogge på fordi jeg klarte å glemme macen min på hytta til Vilde(får den i dag, wiii<3) og den gamle pcen min går varm og kortslutter etter fem minutter, haha. Men nå er jeg tilbake, håper jeg! Drar til bestemor og bestefar i morgen og har ikke nett der, men skal prøve å mobilblogge litt!:-)

Sånn ellers så kom jeg hjem fra Oslo på fredag og så ble jeg med Christer og familien til Sverige på lørdag. Han flytter jo snart, så vi må prøve å få vært så mye som mulig sammen nå før skolen starter på igjen i og med at det ikke blir så vi møtes like ofte da:-)

Noen bilder fra de siste dagene!
I dag har jeg først på dagen bare slappet av og så dro jeg og mamma på IKEA en tur for å kjøpe klesstativ på rommet mitt, kan vise bilder av hvordan det ble senere! Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd selv!

dag 3 i Oslo

(først og fremst. Var noen som spurte hva jakka jeg hadde kjøpt meg på outleten kostet, og den kostet 1999,- på outletpris)

Heei♥  I dag spiste vi først frokost klokken ni, eller den ble vell nærmere kvart over ni før jeg og Vilde kom oss ned til frokostsalen(hehe). Såå etter vi hadde spist frokost tok vi turen til Sandvika storsenter, fikk kjøpt meg litt der også som dere får se når jeg kommer hjem. Vi kikket så og si på alle butikkene og når vi ble lei kjøpte vi oss lunsj som vi tok med oss på hotellet. Etter og ha slappet av ei lita stund på hotellet, kjørte vi nedover til stranda, og så gikk vi over til Kalvøya. Det er såå fint der, og vannet var utrolig varmt!

Senere på dagen tok vi turen til Oslo City og Karl Johan, fikk kjøpt meg noe der også(hihi). Jaja, er man på shopping så er man på shopping! Når vi ble sulten satt vi oss på Friday's og jeg bestilte hamburger. Var utrolig godt!

Calzone og sitronvann til lunsj!


Vildee♥♥


Legg merke til foten til den ene svanen, haahahah!Nå sitter vi her på hotellet og bare chiller, er helt døde i føttene begge to, haha!

pink is tha shit!!
I morgen skal vi hjem igjen. Vi drar først til oppdal på hytta til Vilde igjen, og så tar jeg bussen hjem på enten fredag eller lørdag! Ha en fin kveld videre alle sammen!♥

Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?