juli 2012

ny veskeHva synes dere?

Norwegian outlet og Drøbak

Heihei! I dag tidlig tok vi turen til Vestby på den store Norwegian outlet-butikken. De hadde utrolig mye fint der, og for de som ikke vet det så er det en "shoppingby" med varer dra kjente merker bare mye billigere! Jeg fikk kjøpt meg en jakke fra Helly Hansen som jeg har gått og sett på kjempelenge. Ble ikke den modellen jeg eegentlig hadde sett på, men når man kan spare 1000,- og få en jakke som ser nesten prikk lik ut og er minst like fin så sa jeg ikke nei takk til det! Trengte ny jakke til vår/sommer/høst også så det passet kjempebra! 


♥ ♥ ♥

Etter og ha vært innom de fleste butikkene så tok vi ture til Drøbak.Der gikk vi litt rundt og så på butikkene som var der og så spiste vi middag på Pepper pizza til slutt!


Her har jeg på meg den nye jakka. Jeg ELSKER den, haha♥ var litt kjølig ned ved havna så da kunne jeg likeså godt bruke jakka! 

Haha.. Internetten ble plutselig syykt treg nå, så får ikke lastet opp flere bilder. Men kan sikkert poste et innlegg når jeg kommer hjem med bilder som ikke ble postet mens jeg var her :-)

Hva synes dere om jakka? Hva har dere gjort i dag?

dagens antrekk 30/07-2012


topp fra h&m  // bukse fra dr. denim //  Smykke fra ?  // sko fra TOMS  // veske fra h&m  // solbriller fra mango

Hva synes du om antrekket?

dag 1 i Osloo

heihei! Nå sitter jeg og Vilde i hver sin seng med hver sin mac og venter på at håndballkampen mellom Norge og Sverige skal starte. Blir kjempespennende! Vi er begge ganske slitne nå, etter en hel dag i Oslo sentrum. Fikk kjøpt meg en del som jeg kan vise når jeg kommer hjem! Tok ikke så veeldig mange bilder i dag, men vi var stort sett innpå butikker hele tiden, så var ikke så veldig mye og ta bilde av heller, haha. Skal prøve å få postet dagens antrekk etterpå!Hva har dere gjort i dag? Flere som er i Oslo?

første kveld i Oslo!

Siden det er søndag i dag, og ingen butikker er åpne, så tok vi oss en tur oppp til holmenkollen for å se på hoppbakken osv, noe som var helt greit! :-) I morgen blir det nok aker brygge og slikt, og selvfølgelig shopping da, hehe. Noen bilder fra turen nedover og i kveld:


sims og film må til på en lang biltur!


før vi dro ut for å spise middag

Mamman og Pappan til Vilde og Vilde


♥♥♥♥

Og nåå sitter vi bare på hotellrommet og slapper av, skal vel snart ta kvelden!Snakkes i morgeen!

Hva har dere gjort i dag?

fire fine dager til bestemor og bestefar

Heei! Nå har jeg endelig internett igjen! Ah, har vært litt stress de siste dagene, haha. Var jo til bestemor og bestefar med Christer fra tirsdag til fredag, også dro vi hjem seent med bussen på fredag og så lå jeg over til Christer på kvelden. På lørdagsmorgenen våknet vi klokken elleve ca. og så dro jeg og hentet en pakke fra h&m som kom i posten og såå klokken 14.20 tok jeg bussen til Oppdal får å møte Vilde og familien hennes. Og nå i dag har vi kjørt i bil leenge, og nå sitter vi endelig på hotellrommet i Oslo! Woho, ble mye og skrive, haha. Vi har forresten internett på rommmet her, så jeg skal prøve å oppdatere hvertfall en gang om dagen!

Men ja, som sagt var jeg og Christer til bestemor og bestefar fra tirsdag til fredag, og det var kjempekoslig! Vi slappet vel egentlig bare av for det meste, var ute med båten noen ganger, hoppet på trampolina og var litt med noen av søskenbarna mine som også var der. På fredagen var det til og med skikkelig sommervær med sol og oppholds hele dagen, noe som egentlig begyner å bli uvanlig til å være Trondheim, haha. Noen bilder:

slikke sol da lissååm


Helle og Sander


haha, ordnet meg en soleplass med en gammel dyne og pute!haha.. nå ville ikke bildeopplasteren samarbeide noe lenger. Vi snakkes senere!

Hvordan er været hjemme hos dere?

sundaay

God morgen! I dag klarte jeg å prestere å våkne 13.22. Haha, nærmere hav tre ble klokka før jeg våknet i dag. Jaja, haha, ble nå uthvilt nå da i hverfall. Nå kommer mamma snart hjem fra jobb, og da skal vi ture ned på prix for å kjøpe salat til meg. Elsker salaten fra prix! Og da ble det jammen frokost på meg i dag også da, haha. Jeg fikk med andre ord en chill start på dagen i dag!

//bildet er tatt for noen dager siden

Hvilken start fikk dere i dag? Hva gjør du denne søndagen?

ny header!

Da har jeg fått fikset meg ny header igjen, ble veldig fort lei av den andre. Ble ikke såå spesiel header nå heller, men det har ikka så mye å si, haha. Så, hva synes dere om den nye headeren? 

Bilder fra mallorca 2012 del 2

Ble ikke så mange bilder nå, men her er i allefall resten av de brukbare(haha) bildene!

Hva synes du om bildene?

22. juli - ett år etter

Hei dere! Nå har jeg akkurat dusjet og sitter jeg og ser på tven, og ser på nrk på 22. juli - ett år etter. Ett år har gått sykt fort, og jeg kan huske det som om det var i går. 

Sender varme og gode tanker til alle pårørende, og hvil i fred til alle ofrene.

//bildene er lånt fra nettet

kooselig kveld!

Heihei! Nå har Christina og Mia akkurat dratt, og jeg skal snart begynne å legge meg. Skal nemmelig opp klokken halv elleve fordi jeg skal ut og trene, weho! Uansett, hadde en utrolig koselig kveld med Mia og Christina i dag, og det var såå godt og se Mia igjen som har vært på ferie i en uke nå. 

I morgen etter jeg har trent tror jeg det blir en tur til byen med mamma og kanskje Christer for å se på minnemarkering osv i forbindelse med at det er 1 år siden det som skjedde på Utøya den 22. juli i fjor i morgen.love youu!

Hva har dere gjort i kveld (igår kveld)? 

blåbær bringebær jordbær

Hva synes du om bildet?

hjemme etter en fiin tur

hei dere! og lenge siden sist, heheh. Fikk ikke blogget da jeg var i Fevåg fordi det var ikke nett og heller nesten ikke dekning, så beklager for deet. Vi hadde det i allefall kjempekoslig! Og jeg vil så absolutt tilbake, det var såå idyllisk der! Haha, selv om ikke været var helt på topp da.. Vi ble gode i kortspill etterhvert for å si det sånn, haha. Ble ikke tatt såå veldig mange bilder siden vi var ute med båt og sånn ganske ofte så turte ikke ha med kameraet da, men kan jo jo legge ut de som ble brukbar av de jeg tok!

Planen i dag er vell å slappe av, tror Christer kommer hit en tur litt senere♥ Ha en fin lørdag alle sammen!

Hva har dere gjort i det siste? Har du vært i Fevåg før?

helgaa

Heihei! På fredagen så dro jeg jo som sagt til bestemor og bestefar, og kom hjem i går. Var kjempekoselig! Onkel skulle ha en slags festival der, så da var det jo en del som skjedde. Kjempegøy! Nesten alle søskenbarna mine var der også, så det gjorde det enda bedre :-) I går da jeg kom hjem dro jeg til Christer en tur og var der en stund, og så dro vi ned til meg litt senere. Vi bare slappet av og så på tv og sånn egentlig. Var kjempekoselig♥

noen bilder fra i helga:

Syykeste solnedgangen, fargene var faktisk enda finere i virkeligheten! Helt sykt fint!

og fra i går:

loveyouu!♥

Sånn ellers så skal jeg bare slappe av i dag tror jeg, for i morgen reiser jeg og Christer til Fevåg. Er ikke nett der, men kan prøve å blogge fra mobilen! Gleder meg i hvertfall kjempemye♥

Hva synes du om bildene? Hva skjer hos dere i dag?

me, me and meHva syns du om bildene?

chillær'n lissm

(Dette skulle vært postet kl. 11.45)

Haallo! Nå har jeg akkurat fått kommet meg opp av senga og har akkurat spist frokost. Er så godt og være hos bestemor og bestefar. Er ingenting som skjer, det kjører nesten ikke noen biler og slikt. Er ganske fint vær ute i dag også, så blir vell og være ute :D

får ikke til å låste opp bilder.. 

vel fremme hos bestemor og bestefar!

Hei dere! Nå sitter jeg i soffaen hjemme hos bestemor og bestefar. Jeg og mamma var sykt spontane i dag, så vi tok turen med en gang det ble snakk om det! Har også endelig lært meg hvordan jeg kobler til macen til 3G'en på iphonen, så nå kan jeg få oppdatert dere litt oftere når jeg er her også, wihuu! Vet ikke helt hva som skjer i morgen, men nå skal jeg iallefall spille litt sims, haha. Har blitt heelt hekta.

Hva gjør dere da denne fredagskvelden?

Bilder fra mallorca 2012 del 1
♥♥♥


verdens beste bestemor♥

mamma♥
Hva synes dere om bildene?

home sweet home!

Hei dere! Lenge siden sist, haha. FIkk ikke blogget noe før jeg dro til Spania, hadde rett og slett ikke tid.. Men uansett, så hadde jeg en utrolig fin ferie og det kommer bilder fra turen del 1 i neste innlegg! 

Nå sitter jeg bare og slapper av alene hjemme. Mamma er ute på joggetur, så da benytter jeg sjangsen til å spille høy musikk osv fullt ut, heheh. Om jeg ikke har fortalt det, så kom jeg jo hjem fra Spania på tirsdag, og jeg kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort etter jeg kom hjem! :-)

TIrsdag:

På tirsdag møtte jeg Christer med en gang jeg kom hjem, og det var såå godt å se han igjen! Hadde savnet han masse♥ Vi bare slappet av hjemme hos han før vi dro på butikken og handlet oss godis og sånn til kvelden siden han skulle ligge over hos meg. På kvelden så vi filmen "Fuck up" og den var serriøst sykt bra, anbefales på det sterkeste! Har ingen bilder fra da, men det var uansett kjempekoselig!

Onsdag:

På onsdagen etter vi hadde våknet dro vi til byen en tur for å møte noen venner og for å dra på vg-lista! Vg-lista var helt greit egentlig, ikke såå spesielt lissm, hehe. Menmen, koselig var det! På kvelden dro noen av oss til Christer og bare slappet av.

Torsdag(I går):

I går dro jeg til byen med mamma og ei vennine av henne som er på besøk hos oss. Vi så litt på forskjellige butikker, spiste lunsj og så dessert på deli de luca etterpå, kjempekoselig!

Mamma♥

Syykt godt! serriøst, den(bare nesten) beste oreokaka jeg har smakt!

FIkk kjøpt meg en skinnjakke og et par sko, som jeg sikkert kan vise senere. Nå skal jeg slappe av videre, tenker å spille litt sims, haha.

Hva har du gjort i det siste? Hva synes du om bildene?

egg til frokost!

Heihei! I dag ble det egg til frokost på meg. Og utrolig nok så klarte jeg å ordne det selv også. Imponert! Er ganske fint vær ute i dag, er ganske varmt og sola er fremme sånn nå og da. Nå skal jeg bare ordne meg og så stikker jeg nok en tur ut. Bli snakkes!

Hva skal dere i dag da?