juli 2011

En liten update!

Heihei!

Nå er vi hos tante og onkel og har nå nett, så tenkte og oppdatere litt! 

Har hatt det veldig bra hittil, og jeg har fått gjort masse! Det har vært litt dårlig vær noen dager, så vi har vært i en dyrepark, vært litt i byen osv.  Men i følge værmeldingene skal det bli 35-40 grader fra og med i morgen og hele neste uke. Me gusta! I morgen skal vi dra til sjøen (vi har feriehus litt fra sjøen) og bade og kose oss. Har ikke så mye mer å fortelle enn at jeg har det supert!IS♥
♥
søss♥ sykt ekkelt med arma :o


søss #2♥

Søss #3♥

ahh, dette har jeg spist sykt mye av de siste dagene!♥


Møtte mia, de kom til oss en kveld. Utrolig koselig!♥ Hun var forresten i Kroatia :))
Kakee♥

Hva har du gjort de siste dagene? Er du en annen plass enn i Norge?

- anna

Sol og sommer!

Heihei!

Nå sitter jeg og slapper av i senga med pcen, skal snart pakke den ned for å ha den med meg. Har pakket nesten alt ferdig nå, og jeg gleder meg så SYKT mye! OG et stort pluss er at også Mia skal ta samme fly som meg :D

Når det gjelder bloggingen vil jeg sannsyneligvis ikke ha nett når jeg er der, men får nok nett når vi bor på hotell, får se :-) Ellers håper jeg alle sammen koser seg like mye som jeg kommer til og gjøre mens jeg er borte. Ha en fin sommer folkens, sees om ca 2,5-3 uker (om jeg ikke får blogget på hotellet) :-)) 

See you!♥

Nikon d3100 + 18-55mm

Skal du noen plass i sommer? Har du vært i Kroatia?

Weho

Hejhej alihopa!

Nå sitter jeg i senga og bare slapper av, venter på at Christer skal komme. Har pakket og funnet fram en del, sendt det som skal til vask til vask og funnet fram enda litt mer nå, så begynner å bli reiseklar :-) så nå kan jeg heller finne på noe i morgen istede for å pakke!

Ellers hadde jeg det kjempefint i helga, fikk solt meg litt og slappet av masse!

Chill♥

Hva har du gjort i helga?


Sunset

Nikon d3100 + 18-55mm

Tycks?Dagens innkjøp 180711


Tubetopp //CUBUS

Topp //KAPPAHL

Genser/Topp //GINA TRICOT


T-skjorte //GINA TRICOT
Shorts //GINA TRICOT
Smykke og ring// GINA TRICOT
Accessories //KAPPAHLBallerinas //EUROSKO

Hva synes du? Noen favoritt? :-)

- anna
Jeje

Hellu!

Rakk ikke si fra om at jeg dro til bestemor og bestefar i går, hadde litt mye og gjøre.. Men i hvertfall er jeg til bestemor og bestefar nå, og jeg storkoser meg, i dag har jeg bare slappet av ute og solt meg og hørt på musikk! Begynner å glede meg så utrolig mye til tirsdag nå at det kribler i magen :-D 2-2,5 uker med bare sol, strand, varme og chilling. Det skal bli så herlig♥

I morgen skal jeg og søskenbarnet mitt være med på en forestilling, aner ikke hva det går ut på, men det blir sikkert bra! Tidlig på mandag tar jeg bussen hjem og møter mamma i byen for å kjøpe en bikini til osv, og når jeg kommer hjem skal jeg pakke, blogge masse og så kommer Christer :-)

Nei, uff, nå ble det mye snikksnakk, blogges senere!♥

Hva har du gjort i dag?

Late

Heei!

Har ikke fått nettet til å funke før nå, var hvist noe galt i hele nabolaget.. I dag var jeg først på en plass som heter Milde Mathilde og spiste lunsj med mamma, kyllingsalat med focacciabrød, nam! for så å dra på butikken og kjøpe noen småting jeg trengte før jeg reiser på tirsdag :-) like greit å få gjort det først som sist!Hva har du gjort i dag?

Colour pencils


Nikon d3100 + 18-55mm

Summer

Spise is. Bade. Være med venner. Sole seg. Bli brun. Få nye venner. Sjø. Godteri. Sjokolade. Shopping. Familie. Latter. Ferie. Dra til utlandet. Telttur. Masse bilder. Sol. Slappe av. Musikk. Oppleve nye ting. Spise mye godt!

Nikon d3100 + 18-55mm

- annaMer dekorasjon til rommet

Så litt på kremmerhuset sin nettside og de har så utrolig mye fint! Valgte ut noe jeg synes var finest så here we goeh :-)

Hva synes du?

- anna
Dekorasjonstape


Mamma har kjøpt dekorasjonstape, og det er egentlig sykt kult! Man kan lissom dekorere gaver, rammer, bokser, lys osv, rett og slett genialt, og det finnes i utallig mange farger!

Sånn ellers er Christer hos meg nå, og vi ser på allsang på grensen. Formen er fortsatt ikke helt bra, men er på bedringens vei!

Hva gjør du i kveld?

- annaSyk

Wow, for en overskrift, haha! I dag er jeg syk, og ligger i skrivende stund i senga og ser på tv. Sykt kjipt og være syk nå som det er sommer:-(

Haha, et bilde jeg fant på ipoden :-)

HVA GJØR DU I DAG?

CSI

MUST og smågodt <3

Haha, sitter og blogger med ipoden, det er så genialt! Da kan man liksom blogge uansett hvor man sitter, men et minus er at det er iPod og ikke iPhone.. Anywaay, nå sitter jeg og ser på CSI med Christer og Ingrid samtidig som vi spiser godteri, koselig! Ingrid skal forresten overnatte her i natt:-)

HVA GJØR DU I KVELD?

Dagens innkjøp
Topper// CARLINGS

Hadde et gavekort jeg måtte bruke før den 15. juli, så da ble dette med hjem i dag. Masse salg på carlings, nesten halv pris på hele butikken!

Hva synes du? Har du noen av disse?

Dagen i dag!

Hei!

Nå er Ingrid, Christina og Stian til meg også kommer Christer snart. Var veldig koselig på Egon i dag, og Kylling BLT anbefales på det sterkeste, haha!

Hva har du gjort i dag?

- anna

Egon å spise lunsj!

Nå skal jeg snart gå til bussholdeplassen for å ta bussen til byen med Christina, Christer og Stian, vi skal spise lunsj på egon! Snakkes når jeg er hjemme igjen :-)

BEN&JERRY'S

Nå ligger jeg i senga og spiser nattmat, altså is, samtidig som jeg ser på Sporløst forsvunnet på TVNorge. 


Nam♥

Liker du ben&jerry's?


Storsjöcup 2011Var du på Storsöcupen?

Sliter med header..

Hohoo!

Jeg sliter veldig med å få laget meg ny header.. For det første har jeg ikke tid, og for det andre vet jeg ikke helt hvordan jeg gjør det. Hvis noen av dere kunne hjulpet meg, hadde jeg blitt SUPERglad, så kunne jeg sendt vedkommende bilder osv senere.NOEN SOM VIL LAGE HEADER TIL MEG? :-)

Endelig ferdig med rommet!

Heei!

Dagen i dag har vell egentlig gått med til kos. Christer kom til med rundt 12, og vi tok bussen til IKEA for å møte mamma. Der ble det kjøpt en del rammer og diverse, som jeg og Christer har satt bilder i nå, ble veldig fornøyd!

FØR:

ETTER:

Er UTROLIG fornøyd, tihi♥ Undres forresten om det holder seg like ryddig etterhvert som dagene går..

Hva synes du?

- anna

Biotherm body milk

Tenkte jeg kunne anbefale en ting til dere. Jeg har prøvd en body lotion/ body milk en stund nå, og har blitt veldig veldig overrasket!

Dette er positivt:

♥ Lett å påføre

♥ Bra konsistens

♥ Gir huden mye fuktighet samtidig som den tørker fort

♥ Lukter godt

♥ Fint utseende på flasken

♥ Det er ganskemye i en, så den holder lenge!

Jeg kjøpte min på flyplassen, så jeg kjøpte den nok litt billigere enn den koster i butikken. Men slik jeg husker koster den ikke så alt for mye i butikken heller. Du får kjøpt den på parmymeri osv. Jeg vet ikke om den finnes i flere varianter(i størrelsen), men det er bare og se i butikken :-)

Har du prøvd denne? Fornøyd?

- anna

IKEA, nok en gang

Hei!

Syykt deilig å vokne helt utvilt kl. 11 i en NY seng! Nå kommer Christer snart ned hit, for at vi skal spise frokost. Etterpå drar vi på IKEA og litt andre plasser og kjøper rammer og diverse til rommet mitt. Nå som jeg har fått inn alle møblene må jeg jo ha litt pynt! :-) Jeg viser forresten bidler av rommet mitt senere i dag. 

Nikon d3100 + 18-55mm

Snakkes!♥

- anna

Blogger i morgen!

Heihei! Jeg tenkte egentlig bare og si fra om at jeg blogger ordentlig fra og med i morgen. Har hatt mye og gjøre i dag med rommet osv, så har ikke hatt tid til bloggen. I morgen skal vi ut å kjøpe seng og diverse til rommet mitt, gleder meg! Ett minus er at jeg må opp tidlig..

Får ikke til å laste opp bilder! :o

Snakkes♥

Tv, is og senseo sjokodrikk!

Nå sitter jeg og spiser is og drikker sjokodrikk mens tven står på fotballkveld. Er ikke helt ferdig med pakkingen, men tar resten i morgen! :-)Hva gjør du?

- anna

Pakking på gang

Hallo!

Har nettopp kommet hjem fra Lerkendal, så Rosenborg-Sarpsborg med Vilde! Veldig gøy, i allefall når det ble seier, 4-0 :-) Nå skal jeg pakke litt mere til i morgen, så dere får ha en suuper kveld videre!


Tuva♥

Smågodt og frappuccino = naam! bortsett fra at denne frappucinoen ikke var så god etter min mening..

Hva gjør du i kveld?

- anna

Home, sweet home!

 

Heihei!

Utrolig godt og slappe av nå etter en ganske lang dag med farting. Jeg har kjørt to timer i bil, vært på IKEA og kjøpt skap og tv-benk og så har jeg og Christer satt opp tv-benken! Ble kjempefint :-D

Skal prøve å få blogget litt i morgen, forresten. Men har det litt travelt med og pusse opp! :-)


Nikon d3100 + 18-55mm

God natt!♥

- anna