juni 2012

dagens antrekk 30/06-2012

shorts fra gina tricot // genser fra vero moda // sko fra converse

Hva syns du?

god morgen!

Hei og god morgen folkens! I dag stod jeg opp overraskende tidlig. Har jo stått opp rundt to omtrent hver dag hele ferien, så det var egentlig litt godt å komme seg opp av senga i tide. Nå skal jeg en tur på butikken, og så får vi se hva dagen bringer! Ha en fin dag alle sammen :-)

Hva skal dere gjøre i dag da?

hvor er håret mitt??

halloja! 

skal snart dra til byen nå, skulle bare hjemmom en tur etter frisøren for å bruke tiden på noe, haha. Bussen går ikke før 14.05 så da har jeg good tid enda! Var jo som sagt til frisøren i sted, og jeg ble egentlig positivt overrasket over resultatet. I og med at det var syykt lenge siden sist jeg klippet meg til frisøren, så var det nederste nokså slitt. Så jeg ba henne ta av det slitte, og selv om det ikke vistes så godt at det var slitt før, så ser det mye sunnere ut nå. Seelv om jeg savner det lange håret veldig nå da, hehe. Blir vell vandt til det! også blir det godt at håret ikke er så suuperlangt nå i sommer da♥

Nå skal jeg snart ta bussen til byen for å møte Christina, Johan og Oskar, og så blir det kino med Christina, Ingrid og kanskje noen flere i kveld :-)

Hva skal dere i dag da?

stikker til frisøren!

Hei og god morgen! Nå stikker trøtte meg til frisøren, så vi snakkes! :-)

Hva starter du dagen med?

travel pige!

heihei! Siden jeg ikke er så veldig trøtt enda, og jeg ikke har noe bedre å finne på så tenkte jeg at jeg likeså godt kunne blogge litt! Også i og med at jeg ikke har blogget noe særlig i dag, hehe. Først i dag var jeg jo som sagt på tur med mamma, som skulle være joggetur men som ble til en gåtur, og litt senere dro vi på Egon for å spise lunsj/middag og så dro vi videre på pirbadet etter det. Jeg personlig så liker jeg ikke pirbadet så veldig godt, men i dag var det faktisk helt greit! Også var det jo koselig å være med i og med at søstrene mine reiser snart.

Vi kom vell hjem i halvv ti-tiden, og da dro jeg direkte ned til fjæra for å møte noen venner, men det var piiisskaldt så jeg dro hjem nesten med en gang, heheh. Men samtidig så vil jeg jo holde meg frisk til vi reiser på tirsdag(!!), gleder meg sykt mye! I morgen skal jeg forresten til frisøren, for første gang på flere år, haha. Og etter det tror jeg det blir en tur til byen :-) skal se om jeg får kjøp meg fjernkontroll og kamerastativ til kameraet! Men skal snart gå å legge meg nå, så vi snakkes i morgen! God natt da dere♥

Hva har dere gjort i dag?

ut på tur!

Halla! Nåå har jeg akkurat vært på en liten tur med mamma. Kan ikke jogge fordi jeg har sykt vondt i nesa, som også gjør at jeg får sykt vondt i hele ansiktet, haha. Så da ble det bare gåtur i dag! 

Nå etterpå skal vi en tur på egon for å spise, og så på pirbadet etterpå(et badeland her i trondheim). Småsøsknene mine hadde visst veeldig lyst til at jeg skulle bli med, og i og med at de reiser på søndag og skal være borte i en måned ellernoe så kunne jeg likeså godt være med! Så da snakkes vi sikkert når jeg kommer hjem igjen, ha en fin dag alle sammen!

Hva skal dere gjøre i dag?

ny header!Hei og god kveld! Da har jeg endelig fått ordnet meg ny header. Orket ikke å ha den som var med designet lenger, haha. Den er ikke såå spesiell da, så jeg vet ikke helt om jeg blir å bytte den ut om ei lita stund eller ikke. Sånn ellers sitter jeg bare og slapper av, tror jeg skal varme meg opp litt pizza fra middagen til kveldsmat og såå slappe av litt mer, haha. Lenge leve sommerferie sier jeg bare!

Hva synes dere om den nye headeren?

nam!

Ah, nam!! Nå har jeg akkurat spist først utroolig god pizza til middag, og så sykt gode jordbær til dessert etterpå! De jordbærene var serriøst noe av det beste jeg har smakt på leenge, haha. Nå skal jeg bare la maten synke ned litt og så skal jeg slappe av resten av dagen i think. sommerferie in my ♥

Noen flere som har spist jordbær i dag?

6 dager til avreise!

Ah, i dag er det kun seks dager til jeg reiser til Alcudia! Gleder meg sykt mye. Skal dra med mamma, bestemor og Vilde, og det kommer til å bli veldig koselig♥♥ Da blir det late dager på stranda, varme, sol, bading, "tanning" and so on. Iik, gledes!

Er det flere som skal til Alcudia i sommer? Noen som har vært der og vil anbefale noe?

de siste dagene

heihei! har vært litt ravelt de siste dagene, så er derfor jeg ikke har blogget noe særlig. Har vell ikke noe interessant å fortelle heller fra de siste dagene, utenom at i går var jeg i byen! Kjøpte meg to topper og en kjole. Fant endelig en hvit kjole med sånn åpning i ryggen, synes det er såå fint! Så da ble jeg veldig happy da jeg fant den♥ Senere på kveld dro jeg på jentekveld hos Pernille, og det var jo som alltid kjempekoselig. Jeg glemte selvfølgelig å ta med meg kameraet, meen det går sikkert bra, hehe.

her er da kjolen! Elsker den♥♥

I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal egentlig. Er sykt dårlig vær ute, og da er det mye vanskeligere å ha noe å gjøre.. Skulle egentlig blir med jentene å se på kamp til resten av jentene, men jeg fikk vite for litt siden at vi skulle få middagsbesøk og blablabla. Her er da min crib:Elsker den også♥♥

Hva skal dere i dag da?

wants


T-skjorte med skrift på HER // Topp med glidelås HER


Tubetopp HER // Topp med skrift HER

Svart topp med skrift HER // Hvit topp med skrift HER


Blondekjole HER // Paljettkjole HER


Svarte TOMS HER // Røde TOMS HER


Pumps med nagler HER // Svarte pumps HER

Åh, har så lyst på alle disse tingene! Spesielt den gule blondekjolen og et par TOMS. Nå har jeg omtrent akkuratt våknet, så skal komme meg opp av senga nå og så får jeg se hva dagen bringer! Ha en fin dag alle sammen♥♥

Noe du likte?

en av de bedre lørdagskveldene!

Hei! Våknet nesten nettopp, og har vell egentlig ikke gjort noe enda. Elsker at det er sommerferie♥♥♥ Skal vel begynne å komme meg opp av senga nå snart, siden det er veldig fint vær ute i Trondheim i dag, og det må man utnytte mens man kan! Blir sikkert stranda eller noe i dag, vet ikke helt.

I går tok jeg og Christer turen til Edvard, hvor det var masse andre folk også. Først var vi hjemme hos Edvard, og så en liten tur i fjæra, og såå en tur til Edvard igjen. Koselig kveld!

Ble ikke så mange bilder da men.. Nå skal jeg komme meg opp av senga og så skal jeg på stranda en tur med folket. VI blogges!

Hva synes du om bildene?

Bilder fra festen!

Jonas, Pernille, Ingrid og Preben♥Ida Mari, Ingrid, Synnøve, Ailin, Pernille og Jonas♥

♥♥♥

Christer og Christina♥

Ingrid, Christina og Mia♥

Stian, Vilde og Olav♥

Mia, Simen, meg, Olav, Ingrid og Synnøve♥

Mia♥♥♥

Hva synes du om bildene?

sommerferie!!

Heihei! I går fikk vi sommerferie, og det er SÅ digg! Ikke at det har vært så veeldig mye stress den siste uka på skolen, men godt er det med ferie uansett. Denne sommeren kommer til og bli SÅ bra! Ah, gleder meg til å kunne gjøre akkuratt det jeg vil, uten å tenke på lekser og blablabla. BLIR TO HERLIGE MÅNEDER FOR Å SI DET SLIK! Jeg reiser jo til Alcudia med Vilde den 3. juli, og skal ære der i en uke, noe som også blir veldig bra! Gleder meg masse! 

Siden vi sluttet 11.15 i går så dro jeg, Mia og Pernille til byen. Der møtte vi også Christina, Vilde, Ailin og Ingrid. Jeg kjøpte egentlig ingenting, men jeg gjorde noe annet! Jeg tok sånn piercing øverst i øret. Var egentlig ikke vondt i det hele tatt. Var bare ganske ekkelt, og det er egentlig eklere nå enn det det var akkurat når jeg tok den. Er hvertfall kjempefornøyd! Skal se om jeg får til å legge ut bilder av den senere også :-)

I går hadde vi avskjedsfest for Christer, siden han flytter mest sannsynlig før tiende, og grunnen til at jeg ikke har nevnt det før, og egentlig også grunnen til at jeg ikke blogget i går, var fordi det skulle være en overraskelsesfest, noe som også ble veldig vellykket! Han skjønte ingenting i hvertfall, når jeg hadde sagt at vi skulle på filmkveld til Pernille også kommer han opp på stua hjemme hos meg og der står plutselig hele gjengen og sier surprise! Haha, sykt bra kveld ble det i allefall og en bra start på sommerferien selv om grunnen til at vi hadde festen var litt trist♥

YOLO!

Bildene er fra før vi dro til byen i går♥ Bildene fra festen kommer i neste innlegg!

Hva synes du om bildene?

tar natta

God kveld!♥ Sitter bare og slapper av nå, er sykt sliten etter treninga, haha. Vi hadde masse øvelser pluss spilling på slutten, så det ble ganske slitsomt til slutt. I morgen har vi fotballturnering på skolen, og jeg måtte være med selv om jeg egentlig ikke hadde såå lyst, men det blir sikkert bra det! Håper på fint vær også, det hadde gjort det enda bedre :-) Snakkes i morgen!

Har dere noe spesielt på skolen i morgen?

tre dager til sommerferie!

Heia♥ i dag er det kun tre dager til jeg går ut til sommerferie! Bir så sykt digg♥ I dag hadde vi egentlig en ganske avslappende skoledag. Vi bare fikk tilbake noen prøver osv, og det gikk ganske greit egentlig på de fleste. Gjenstår bare å få karakterkortet nå, gru-gleder meg litt, men håper det blir et bra resultat!

Nå skal jeg snart stikke på trening, skal bare skifte osv først. Skal vise dere innkjøpene fra da jeg og Christina var i byen med Ingrid på lørdag når jeg kommer hjem fra trening. VI snakkes!

Hva skal dere i dag? Når får dere sommerferie?

rettsak med klassen pluss pluss

Hei dere! Beklager mitt fravær den siste uka, hehe. Hadde jo arbeidsuke hele skoleuka, og jeg jobber jo i barnehagen, haha. Tjohei! Joda, det var jo gøy det. Ble mye leking i sandkassa da hvertfall, og såå mange søte barn! Aw♥ Fra torsdag til i går lå Christina over til meg siden foreldrene hennes skulle bort, og det var jo selvfølgelig kjempekoselig! Vi lå over til Christer fra fredag til lørdag, på lørdag var vi i byen, og på søndag var møtte vi Mia og vi bare slappet av og koste oss hele dagen egentlig!

I dag var klassen min på rettsak i byen, noe som egentlig var ganske kjedelig, haha. Den tiltalte møtte ikke en gang opp, så det gjorde jo saken enda kjedeligere.. Men var litt gøy og se hvordan det egentlig foregår da, og litt spesielt at en hel klasse får lov til å komme å se på en rettsak liksom. Meen ja. Har ikke så veldig mange brae bilder fra i dag egentlig, så kan jo legge ut bildene fra i helga!


haha, vi kjøpte inn til pannekaker, og smeltet sjokolade som vi hadde oppå, syykt godt!

Mia, Christina og Mina(Lillesøsteren min)♥♥♥

Hva synes du om bildene? Har du vært å sett på en rettsak før?

gårsdagens outfit

bukse fra dr. denim // sko fra converse // topp fra gina tricot // dongeriskjorte fra gina tricot

Hva synes dere?

tar natta!

heihei! Skal gå å legge meg nå, men tenkte bare å oppdatere dere litt, hehe. I kveld var jeg som sagt på kino, og det var kjempekoselig! Vi så The Dictator, og den var haha, liitt spesiell. Noe av det var skikkelig morsomt, mens noe på filmen var bare veldig drøyt.. Flinke bloggeren som jeg er, tok jeg med kameraet, men jeg tok selvfølgelig ikke noen bilder. Jaja, sånn går det når man glemmer at man har med seg kameraet.. 

I morgen er første dag på jobb, haha! Vi starter med arbeidsuke i morgen og jeg skal jobbe i barnehagen, blir sikkert kjempegøy! Skal jobbe på avdelingen der søsteren min går, så da skal jeg vær med de minste barna på hele barnehagen. Aaw♥

Snakkes i morgen!

Hva har dere gjort i dag? Har dere arbeidsuke på skolen?

grillkos med jentene

Heihei! I går var en kjempekoselig kveld. Vi jentene samlet oss hjemme til Pernille for å grille og det var jo selvfølgelig kjempekoselig! Jenteprat, grillmat og sommerkos♥ Det ble ganske kaldt utover kvelden så da gikk vi inn og så No strings attached og Sex and the city. Etter de andre hadde dratt overnattet jeg til Pernille, og har vært der helt til nå omtrent. Kjempekoselig!

GRILLMAT♥♥♥

Mesterkokken!

Nå stikker jeg straks på kino, vi snakkes!

Hva synes du om bildene?

trøtt..

Hallo! Jeg burde vell egentlig sovet nå siden vi har kamp igjen klokken 9 i morgen tidlig, men siden jeg er ferdig med alt skolearbeid og lekser fram til i august en gang, så føler jeg at jeg kan ta meg "sommerferie" nå og være litt lengere oppe, hehe. Kampen vi spilte gikk kjempebra forresten, vi vant 10-7 ellernoe, stolt! Etter den første kampen i morgen skal jeg hjem en tur, og så er det viderespll osv senere på dagen, så da blir det nok flere kamper. Skal prøve å få blogget i mellom kampene i såfall! Og forresten, skal kjøpe meg fjernkontroll og kamerastativ nå i nermeste framtid, så da blir det mye bedre bilder! Da slipper jeg endelig å spørre andre folk om å ta bilder osv. Også er det jo veldig praktisk, f.eks. hvis man skal ta gruppeblder, blir alltid så mange uklare bilder og sånn med selvutløser..Meen ja, tror jeg runder av her jeg. Vi snakkes i morgen pusær! Og ønsk meg lykke til med å stå opp i morgen og med kampen! :-)Hva har dere gjort i kveld da?

sunny day!

Heihei! I dag er det soool♥ åh, enedelig kom sola tilbake, har savnet den fryktelig! Har akkuratt spist middag nå, vi bestilte pizzaa. Tror jeg skal hoppe inn i bikinien nå, å forsøke å bli litt brunere, heheh. I kveld skal vi spille andre kamp i cupen da, gleder meg veldig! Ska spille mott Rollon(?) eller noe sånt, aner ikke hvilket lag det er jeg, haha..

Sånn ellers fikk jeg en kommentar i går hvor noen spurte hvor den "plakaten" jeg hadde på døra mi på dette innlegget. Altså denne:

Det er en slags plakat(den er i papp) som jeg bare har rullet sammen teip og satt den fast med bak! Om jeg ikke tar helt feil, så skal det gå an å kjøpe plakaten her, om ikke så får dere prøve å google "The holstee manifesto" og se om dere finner ut noe da :-) Vi blogges senere!

Har dere sol i dag?

første kamp i cupen!

Hei dere! Nå suser jeg snart bortover til Husebyhallen for å spille første kamp i håndballcupen vi skal være med på i helga. Satser på seier! Tror ikke det blir noe mer blogging i dag forresten, har innlevering og prøve til i morgen, så jeg bør helst prioritere det! vi blogges :-) 

Hva gjør dere i dag da?

utelåst..

Yo! Sitter utenfor døra hjemme nå, har ikke med nøkkel.. Mamma kommer hjem straks da, heldigvis!
Ok, dette ble kjedeligste innlegget ever, men det får bare gå:))

SÅ HVA SKJER HOS DERE I DAG DA?:-)

innkjøp 02/06-2012

grå t-skjorte fra carlings // blå t-skjorte fra carlings

undertøy fra gina tricot

Her er det jeg kjøpte i byen i går. Har serriøst fått helt dilla på knæsje farger nå som det begynner å bli sommer, er såå fint med knæsje farger og solbrun hud, hihi. Kjøpte ikke så mye daa, men siden jeg ikke har noe annet å blogge om nå, så tenkte jeg å vise dere innkjøpene, hehe.

Hva synes du om 

sunday bby

Heei♥ I dag er det søndag dere, som for meg betyr maks chilledag. Har en innlevering i norsk til tirsdag som jeg skal prøve å gjøre ferdig. Bedre og være for tidlig ute en for sent vettuu! Og i og med at jeg ikke har noe annet å finne på i dag, så får jeg vel bare gjøre det, høhø. Sånn ellers så er det ikke blitt sommer enda i Trondheim likevell.. Akkurat nå er det overskyet og det ser ut som det skal begynne å regne etterhvert. JAJA, sommeren kommer vell etterhvert! Tror jeg avslutter her jeg, så det ikke blir bare kødd i dette innlegget, haha. Ha en fin søndag alle sammen!

Hva skal dere i dag da? Hva synes du om bildene?

"A friend is someone who smile when you smile, laugh when you laugh, but hold your hand when you cry."

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva synes du om bildene?

kooselig fredagskveld!

Heihei og god helg alle sammen! åh, er såå godt med helg nå, ubeskrivelig godt faktisk, haha. Er så mye stress på skolen for tiden, og jeg går bare rundt å håper på at vår skole skal gå ut i streik neste uke. For neste uke har vi nemmelig norskinnlevering, musikkframføring, mattetentamen OG naturfagprøve. Wee, lucky me.. Neida, skal slutte å klage om skolen nå, det skal nok gå greit skal dere se!  

Hvertfall, har vært hos Christer med Christina i hele dag, og så kom Edvard, Stian og Preben  også nå i i kveld. Kjempekoseliig♥ Skal overnatte til Christer i natt, og i morgen blir det UKM-festival i byen med Christina osv. Tar med kamera så det blir nok bilder!

Noen bilder fra i dag:

Ah, vi lagde oss frukt og sjokolade. Syyykt godt♥♥

Hva har dere gjort i dag da?