juni 2011

Tregt internett..

Heihei!

Har vært lite blogging på grunn av at jeg har mye annet og gjøre, pluss at nettett her er helt syykt tregt.. Tar evigheter og laste opp bilder osv, så blir litt vanskelig og blogge. 

Siden sist har jeg vell egentlig bare slappet av og hjulpet bestemor litt osv, så koselig og være her :-) Og sånn ellers kommer jeg hjem på lørdag og på søndag begynner vi å pusse opp rommet mitt. Gleder meg utrolig mye, elsker og pusse opp og  innrede rom! Og på mandag reiser jeg på Storsjö-cup og blir der til fredag elr lørdag, gleder meg utrolig mye(!!).

Når det gjelder bloggingen får jeg nok ikke blogget før jeg kommer hjem og heller ikke neste uke.. :-)


Nikon d3100 + 18-55mm

Tycks? Skal du noen steder i sommer?

- anna

4 favoritter

Jeg tenkte jeg skull vise dere mine topp 4 accesorize, og de kommer heer:


Disse øredobbene er fra PIECES (tror jeg). Elsker de! Eneste minuset er at de er ganske små.


Disse er  fra PIECES, og du kan bruke de til nesten hva du vil. Om du skal på skolen eller om du skal pynte deg mer, uansett er de perfekte! Så vidt jeg husker er de ikke så alt for dyre heller.

Denne ringen er fra LINDEX, kjøpte den for en stund siden, og det vises enda ikke at den er brukt. Den passer også til det meste av klær og til mange forskjellige annledninger. 

Perleøredobber er jo bare helt..geniale! De erutrolig søte og fine og passer samtidig til absolutt alt. Disse er kjøpt på BIKBOK i en tre-pack :-)

Hva synes du? Har du noe av det samme?

- anna

Busstur er kjedelig

Heihei folkens! Nå er jeg fremme til bestemor og bestefar :-) Bussturen hit tar ca. 2 timer, noe som er alt for mye for meg, hehe. Men det gikk bra, jeg overlevde, og her sitter jeg da med tv og pc og slapper av maks!


Nikon d3100 + 18-55mm

Tycks?

- anna


BreakfastGod morgen! Nå skal jeg snart ta bussen til bestemor og bestefar, for å være der til lørdag. Snakkes når jeg er fremme! :-)


Hva gjør du i dag?

- anna

A strawberry

Nikon d3100 + 18-55mm

Tenkte å starte med å legge ut et bilde noen dagen i uka, på en måte som et day-prosjekt! Nå som det er sommer tar jeg jo bilder ofte, så da passet dette bra :-) Håper dere liekr det!

- anna

Chill dag..egentlig.

Heihei små søte!

Dagen i dag har vell vært litt "gjøre masse forskjellig" dag, i grunn og bunn. Først i dag var jeg og mamma på toppen av et "fjell" som heter Solemsvåttan(?), som en treningstur. Man kan jo ikke bare sitte inne nå som det er sommerferie, pluss at jeg må holde meg i gang før Storsjö-cupen som er i neste uke :-) Da jeg og mamma kom hjem igjen, dro jeg, mamma og Christer på IKEA for å se på nye møbler til det nye rommet mitt, og så ble Christer med hit og vi laget sjokolademousse! :-) hahah, for en dag.. og JO, jeg og Christer skrudde sammen et nytt bord, flinke!

Jeg og mamma spiste en deeilig lunsj som endte med:


Jorbær og sjokoladepudding♥

Sånn ellers reiser jeg til bestemor og bestefar i morgen, så vet ikke om det blir så veldig mye blogging, men kan jo forhåndsskrive innlegg å poste? Får se :-)


Hva har du gjort i dag? Skal jeg skrive innlegg på forhånd å poste når jeg er der?

- anna

Hjemmearbeid

Hola!

Nå har jeg nettopp spist frokost og sitter god og mett og slapper av før jeg skal begynne med litt husarbeid. Penger kommer jo alltid godt med! Snakkes når jeg får tid :-)

Et fantastisk fint bilde av sokkeskillet(?) mitt..

Håper dere har en megabra dag alle sammen!


Hva gjør du i dag?

- anna

Peace and love!
Hva synes du om bildet?

- anna

Trivelig dag!

Heihei!

Først og fremst var det noen som spurte om filmen vi så på festen var bra, og ja, jeg annbefaler dere å se den! Nå sitter jeg bare og slapper av etter nesten en hel dag ute.Har vært ganske fint vær i dag, ikke sol hele tiden men veldig varmt! Har også vært en del med småsøskenene mine, siden de reiser til Bosnia i dag.

Først spiste jeg en good frokost:

... og så kom mamma hjem med to capser til meg:

... etterpå dro jeg og Christer til Stian med Christina og lagde vafler:Ble ikke så mange bilder men utrolig koselig dag i hvertfall!


Hva har du gjort i dag?

- anna

I sommer skal jeg...

♥ dra på ferie til Bosnia og Kroatia

♥ på Storsjöcup

♥ dra på stranda

♥ være med venner

♥ grille

♥ ha sommerfester

♥ chille

♥ prøve å sole meg (har aldri tålmodighet til å sole meg)

♥ bli bruun

♥ bade


Bildene er tatt i fjor da jeg var i Bosnia, Kroatia og Montenegro :-)


Hva skal du gjøre i sommer? 

- anna

27.06.2011

Heihei!

Kom hjem fra Chrsitina for litt siden, vi dro der etter vi hadde vært på stranda. Var utrolig koselig i dag, med utrolig fint vær! Hva gjorde du i dag?

- anna

Outfit 26.06.2011

Shorts// CUBUS   Tank// GINA TRICOT   T-skjorte// CARLINGS

Nå er det sol ute så jeg og Ingrid skal snart på stranda med masse venner, snakkes når jeg kommer hjem!♥


Hva skal du i dag? Er det sol der du bor?

- anna

Natta

Hei!

Nå er Ingrid her og skal overnatte. Vi sitter egentlig bare og slapper av og nå skal vi snart legge oss. Snakkes i morgen!♥

Berlinerbolle=nam!


Hva gjør du i kveld/natt?

- anna


Overnatting

Jeg, Mia, Pernille og Chrsitina lå jo som sagt over til Ingrid natt til i går. Vi spiste nattmat, så mamma mia og hadde det kjempegøy, haha!


Vår lille sovekrok♥


Hva gjorde du natt til i går?

- anna

Beklager, beklager..

Heihei!

Først og fremst utrolig godt å blogge igjen, haha. Jeg har hatt det så og si.. travelt. Som sagt var jeg jo på fest i går, og så overnattet vi jentene til Ingrid etter festen. I dag har jeg solgt kjekser og vært ute med venner! Jaja, her kommer et lite bildedryss fra festen!- anna

Blablabla

Hei!

Sorry dårlig blogging, men skal blogge en del i kveld! Jeg var jo som sagt på fest i går også overnattet jeg til ingrid i natt, så derfor ingen blogging. Snakkes når jeg kommer hjem!

Akkuratt nå

Heihei og god morgen folkens!

Nå har jeg nettopp spist frokost og sitter nå og spiser Mormors doble sjokoladeflarn og Storebrors karamellboller. Helt ærlig så smaker de karamellbollene...utrolig kvalmt. Men sjokoladeflarnene derimot smaker himmelsk, kunne spist uendelig mange av dem!

Nå skal jeg snart tusle opp til Christer for å være der en stund, og så kommer Ingrid til meg, så skal vi ordne oss å dra på fest! 

Nam!♥

Snakkes!


HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

- anna

Arkivsnoking

Hahah, sikkert utrolig mange som har brukt denne overskriften før, men what ever. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg har tatt for litt siden, noen av de er redigert og noen av de ikke. Jeg har tatt alle bildene med Nikon D3100 + 18-55mm.


Jeg har lagt ut en del av disse bildene før, men hvorfor ikke legge de ut igjen?

Kommer nok flere slike innlegg senere en gang. Nå skal jeg legg meg, er veldig sliten. Snakkes i morgen!


HVA SYNES DU OM BILDENE? FAVORITT?

- anna

Fanta

Hei og god kveld!

Nå har jeg kommet hjem fra en KALD fotballtrening og en regnfull sykkeltur hjem. Etter jeg kom hjem har jeg dusjet og nå sitter jeg og spiser pizza og drikker fanta!
HVA HAR DU GJORT I DAG?

- anna

På besøk

hahah. nå er jeg som sagt til Christer og dette er da hva vi driver med :-) vi snakkes!♥ kjører forresten sminkefri dag i dag..


HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

- anna

Gårsdagens bilder


Sovedyr♥ tar på å stå opp tidlig..

Fiint bilde..


Der har vi butikken!


Bruus! ah, jeg elsker brus♥


Vi delte på handlevogn, haha.


Beste♥


Og dette kjøpte vi da til sammen, haha.


Søta!

Alt i alt en kjempekoselig tur!♥

Nå er jeg til Christer og senere skal jeg på fotballtrening og på møte etterpå. Snakkes før trening eller i kveld!♥


HVA GJORDE DU I GÅR? HAR DU VÆRT PÅ NABOCASH?

- anna

Nytt design!

Hallo folkens!

Som dere som allerede har vært innom har sett, har jeg fått meg nytt design. Designet er et gratisdesign som Caroline Maria har laget. Bloggen hennes finner du her, og den er kjempebra og hun er kjempepen! Forresten så tenkte å prøve å lage en header nå i kveld, for den gamle ble litt rar og passet ikke helt til dette designet.

Nå i skrivende stund sitter jeg i senga og bare slapper av egentlig, mye bedre å sitte i senga enn på stua, haha. Tenkte som sagt å legge ut oppskriften på frappuccinoen også, så her kommer den:

Dette er såkalt frappuccino, men vi har funnet på vår "egen" oppskrift som vi tenkte å prøve, og den smaket perfekt! Går garantert å lage den på flere måter enn den vi gjorde det på.

Det du trenger er:

- Isbiter

- Vaniljeis

- Vaniljeyoghurt

- Cappuccinopulver

-  Freia sjokoladesaus 

- Og hvis jeg husket rett, brukte vi litt melk også

 

SÅ tar di alt oppi blenderen og skrur på, den kan henge seg opp litt før isbitene blir knust. Så lar du den blande alt sammen godt. Nå tar du sjokoladesausen og tar litt rundt i glasset, foredelier det litt. Og derretter fordeler du det på de glassene du skal ha og tar på/i litt mer sjokoladesaus om du vil.

Sånn ser den da ut når den er ferdig:

Nomnom!

 


BRUKER DU Å LAGE FRAPPUCHINO? hVORDAN ER DIN OPPSKRIFT?

- anna

Harry sa du? neei

Hei!

Som sagt var vi på harrytur til Nabocash (Sverige), og det var faktisk veldig gøy! Hadde det veldig gøy på bussturen og det var SYKT billig på butikken(!!). Jeg kjøpte ikke så my da, men kjøpte et brett med brus, godteri osv. Har desverre ikke bildene fra i dag her, så det får bli senere i kveld elr i morgen.

Fanta Lemon ♥


Six-packen te Christer!♥

♥

Nå er Christina, Christer og Edvard her og vi var nettopp til Christer og baket brownies, koselig! Nå skal vi se Rottatoille med lillesøss, snakkes! 


GJORT I DAG? HVA SKAL DU GJØRE I KVELD?

- anna

Rainy day!

Tok noen bilder før jeg dro i morges, så tenkte å dele de med dere :-) Alle bildene er uredigerte. Tenkte jeg skulle sette meg ned og redigere noen bilder i kveld om jeg får tid!

1.

2.

3.

4.

5.

Alle bildene er tatt med Nikon D3100 + 18-55mm


HVA SYNES DU OM BILDENE?

FAVORITT?

- anna

Smoothieoppskrift

Først og fremst trenger du:

- Frosne bær (En pakke jorbær og en pakke skogsbær). Vi brukte fra ELDORADO

- Vaniljeyoghurt (Vi brukte en boks, men det er alt etter hvor mye du skal lage)

- Vaniljeis

- Litt melk

- OOOG smoothiemaskin, haha.

Og så er det bare og ha oppi egentlig hvor mye man vil, vi brukte alt sammen og det ble fire glass + litt mer. Når du har hatt alt sammen oppi blenderen, må du passe på å hakke litt nederst for å hakke opp isen, da går det mye fortere!Når du har blandet det og fått en fin konsistens på smootien, fordeler du det bare oppi hver av glassene! Du kan sikkert mikse en med andre frukter elr noe i tillegg, men dette var i hvertfall det vi brukte. Alt etter som du selv vil ha det :-) 

Slik blir den til slutt:

Dette er veldig enkelt og det tar bare noen minutter å lage det, pluss at det smaker UTROLIG godt! Lykke til!

og forresten. skal jeg legge ut oppskriften på frappucchinoen også?


LAGER DU DEG OFTE SMOOTHIE? 

HAR DU NOEN TIPS TIL SMOOTHIE?

- anna

 

Overnatting

Hei!

I går lå jeg, Edvard, Christer, Stian og Christina i telt i hagen til Edvard. Det var utrolig koselig, vi hadde rigget opp med film osv! Var litt kaldt da men.. haha. 

Nå er Christina til meg og skal overnatte til i morgen, for i morgen skal vi på Nabocash(!). Hahah, skikkelig harry, i know.. Vi tar bussen ganske tidlig og er ikke borte hele dagen, så får nok blogget i morgen også :-) 

Noen bilder fra i går/natt:

Trøtt jaa..

Hahah, vår tekniske lille hjørne!

Søt♥


Partey!

HVA GJORDE DU I GÅR/I NATT?

- anna

Telttur

Heihei!

I dag har jeg vært ute med Christer, Christina, Edvard og mange fler, kjempekoselig! Nå holder jeg på og pakker, for jeg ska nemmelig på.. telttur i hagen til Edvard, haha. Gleder meg masse! Jeg kommer nok til å blogge når jeg er til Edvard forresten. 

Her er dagens outfit, har ikke det samme på meg nå da.. :

Shorts//BIKBOK   Topp//CUBUS   Cardigan//CUBUS   Sko//CONVERSE

Smykke//PIECES

HVA SYNES DU?

Sool!

Hallo!

I dag er det utrolig varmt og fint ut, så nå kommer Chrsitina snart til meg, så skal vi dra og besøke noen flere venner, snakkes vel en gang senere i dag!

Bildene er fra i går

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

Sommartider hey hey!

Heihei!

Sorry dårlig blogging i dag, men jeg har ikke hatt tid til å blogge rett og slett. Førsti i dag hadde vi fotballkamp som gikk ja.. greit. Å så kom Christer, Christina og Edvard hit og vi grillet, kos! Etter å ha vært litt til meg, dro vi først på butikken for å kjøpe ingredienser for å så dra opp til Christer og lage smoothie og frappuccino! Aah, de smakte himmelsk!

Har egentlig ikke så mye mer og fortelle, så her er en del bilder fra i dag:


Grilliing!

Såå kjøpte vi oss litt godis!


♥


Smoothie!

Frappuccino ♥


Love you ♥

HVA HAR DU GJORT I DAG?

SKAL JEG LEGGE UT OPPSKRIFTEN PÅ SMOOTHIEN OG FRAPPUCCINOEN?

- anna

Outfit 19.06.2011

Shorts//BIKBOK  Topp//GINA TRICOT  Smykke//PIECES Øredobber//BIKBOK

HVA SYNES DU?

Joggetights og t-skjorter

Mamma hadde vist kjøpt en joggetights og to t-skjorter til meg i dag:


Ser litt rar ut på bilde, men er finere på!

Løpetights fra PRO TOUCH

Blå og rosa t-skjorte fra KARI TRAA

Hva synes du?Watermelon

Sitter og slapper av med vannmelon og musikk, chill!

Dagens innkjøp

Heihei!

Nå sitter jeg med pcen, tven og musikk og chiller max. Jeg og Ingrid gikk først på Solsiden, spiste og så gikk vi inn til byen. Fikk kjøpt ganske mye og er veldig fornøyd! Var ikke alt jeg fikk kjøpt i dag, så skal på en liten shopping med mamma snart igjen. 

Tenkte og legge ut alle innkjøpene fra i dag, så here we go!

Genser fra BIKBOK

Singlett fra CUBUS // T-shirt fra CUBUS

Shorts fra BIKBOK

Skjørt fra VERO MODA

T-Skjorter fra GINA TRICOT

Shorts fra GINA TRICOT

Øredobber fra BIKBOK

Smykker fra PIECES

Hårting fra H&M

Spenner fra BIKBOK

Hva synes du? Favoritt?

Til byen

Hellau!

Nå skal jeg snart dra til byen med Ingrid, har spart opp masse peger nå så skal på en liten storshopping! Gleder meg masse til å friske opp klesskapet med nye sommerklær!

Snakkes!

Dagen i dag i bilder!

Først var vi på skolen for å få karakterer osv, pluss at vi så film og koste oss!

Så dro jeg til byen med Edvard, Christina og Christer! Der handlet Christer og Edvard seg klær og vi kjøpte oss smoothie og frappè :D

Kjekk jah!

Og såå dro vi på bursdag! Er så mange bilder fra bursdagen, så enten gidder jeg ikke legge de ut elr så gjør jeg det senere.

Hva har du gort i dag?

Outfit 17.06.2011Shorts - VERO MODA // Body - BIKBOK // Jakke - BIKBOK

Hva synes du?

Bursdaag

Heihei!

Nå skal jeg snart på bursdag til Håvard! Har litt dårlig tid så kommer bilder fra bursdagen, dagen i dag og outfit etter bursdagen :D

Snakkes!

Inspirasjoon

Aahh, sommerklær!

Icecream!

Helluhellu!

Først og fremst så gikk fotballturnering veldig bra! Vi jentene kom til semifinalen og ble slått ut av 9-ende. Og kampen mot nidelv derrimot gikk ikke så veldig bra.. 

Nå sitter jeg og spiser is og slapper av, deilig!

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i dag?

- anna

Bilder fra dagen i dag!

Update!

Heihei!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, jeg klarte selvfølgelig å glemme nøkkel, så da dro jeg opp til Christer til foreldrene mine kom hjem! Nå skal jeg spise pizza og så på fotballkamp mot Nidelv. Jeg legger forresten ut bilder fra i dag senere i ettermiddag/kveld :-)

Snakkes!

Et bilde Mia tok når vi var på Selbucup :-)

- anna

Skoleen

Heihei!

På skolen i dag hr vi fotballturnering, aah, <3fotball<3! Nå skal jeg bare spise lit osv så drar jeg på skolen! Snakkes senere i dag :-)

Soool!

Ha en fin dag alle sammen, det skal jeg :D

Koselig!

Heihei!

Nå sitter jeg bare og slapper av litt før jeg skal legge meg, er veldig sliten og ganske dårlig form også, så blir ikke lenge før jeg skal finne senga. Det var utrolig koselig til Christer, først var bare jeg der og så kom Edvard og Christina etterpå! 

Ha en fin kveld videre!

- anna

Stikker ut

Heihei!

Nå skal jeg opp til Christer med Christina og Edvard, så blogger mer når jeg kommer hjem. Jeg har forresten startet på et innlegg som er oppsummering fra mai, som jeg poster i kveld!

Jeg tar med kameraet til Christer så blir sikkert noen bilder i kveld i tilleg :)


Snakkes!

Outfit 14.06.2011

Shorts// VERO MODA - Topp// VERO MODA - Tank// GINA TRICOT - Strømpebukse// Aner ikke - Rose jeg hadde i håret// LINDEX

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes du?

- anna


Bursdag!

Heihei!

Først og fremst, grunnen tl at jeg ikke har blogget før nå. Er på grunn av at jeg ikke har vært hjemme. Først til Christer og så på bursdag! 

I morgen er det idrettsdag og basketballturnering på skolen, såeh, wehoo!

 Love you!

- anna

Pinnsvin

SE (!!) hva som var i hagen i stad:Søøt!

Back again

Hellu!

Nå har jeg akkuratt pakket ut alt jeg hadde med meg til bestemor og bestefar, slappet av litt og nå sitter jeg her og slapper av litt mer. Har hatt det veldig koselig i helga, sammen med søskenbarna mine osv. Var ikke så veldig fint vær så var for det meste inne, men gøy likevell! Har ikke så veldig mye mer og fortelle, så legger heller ut none bilder!

Heh, ja, bilder og bilder.. men ble faktisk ikke tatt flere bilder.

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i helga?

- anna

Bloggfri

Hellu!

Beklager dårlig blogging de siste dagene(i går og i dag).. I går var jeg opptatt hele dagen med skolearbeid. Vi skulle lage en film til et prosjekt, og den måtte redigeres, og det tok sin tid. Rett etter vi var ferdig med det, måtte jeg hjem for å starte å pakke. Jeg skulle vist til bestemor og bestefar, noe som ble avgjort på sparket!

Nettet her er ganske tregt så tar evigheter og blogge med bilder, så blir ikke blogging før på mandag. Skal prøve og kanksje få blogget litt i morgen eller noe. Jeg har hvertfall med kameraet så blir nok noen bilder!

Snakkes!

_____________________________________________________________________________________________

Hva skal du gjøre i helga?

- anna

Naturbilder

Hei!

Nå har jeg plukket ut noen naturbilder jeg tenkte dere kan få se. Har ganske mange naturbilder, så hvorfor ikke dele de? Jeg er slik at hvis jeg har med meg kameraet ut en plass, så blir det ALLTID noen bilder av enten blomster, trær osv. Elsker og ta bilder av detaljer!

Tror jeg legger ut en del 2 om noen dager kanskje :) og forresten, alle bildene er uredigerte!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best?

- anna

Tur for life!

Heihei! 

I dag har det som sagt også vært tur. Ble ikke helt slik jeg trodde med at vi skulle ha det fritt hele tiden, men vi hadde vist en del ting og gjøre. Vi skulle besøke rådhuset, Malvik-bladet osv. Interessant!

Ble ikke tatt så veldig mange bilder, men here we go:

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes du om bildene?

- anna

Bilder fra i går!

Hva synes du om bildene?

- anna

Travelt, som alltid..

Hei! I dag har det også vært en travel dag. Har først vært på tur med skolen, vi var på et sånn museum, elr et såkalt jernverk. Vi var ute i hele dag, vi grillet og noen badet osv, veldig gøy!

I morgen blir det sykkeltur til Hommelvik, hvor vi skal på et eller annet, husker ikke helt hva.. Håper det blir gøy! Tar i allefall med kameraet :)

Bilder fra i dag kommer i morgen ;-) Tar litt tid når det er så mange bilder..

Gammelt bilde jeg fant nå :)

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i dag? Hva skal du i morgen? Har du badet enda i år?

- anna

Day 11, 12, 13 og 14

Day 11 - A photograph of yourself without makeupDay 12 - Your favorite celebration

Det tror jeg må bli enten nyttårsaften eller julaften, klarer ikke bestemme meg. Begge deler er lissm en dag/en tid hvor hele familen og kanskje slekt og venner kan møtes og spise god mat og ha det hyggelig. En ting som gjør julaften litt bedre er kanskje pakkene, men de betyr jo ikke alt. Som sagt, jeg aner ikke..

Day 13 - Favorite series

Grey's Anatomy og Frustrerte fruer. Utrolig bra serie begge deler!

Day 14 - The perfect outfit

Åh, dette tenker jeg på hele tiden, og den outfiten får komme i sommer. Den blir med hvite converse, jeans-shorts(høy i livet), hvit overdel, oppsatt hår og ray ban solbriller! Max chill!

__________________________________________________________________________________________________________________

Ok, dette ble et veldig kjedelig innlegg, men er så sliten nå, så orket ikke finne bilder til alt, får se om jeg gjør om innlegget sener, vet ikke helt..

Snakkes!

- anna

Rockheim!

Hallo!

Nå er Christina, Christer, Preben og Edvard på besøk. På skolen i dag var vi på Rockheim! Utrolig gøy og facinerende! For de som ikke vet hva det er, så er det et musikk-museum her i Trondheim. 

Her er noen bilder fra i dag:

Utrolig koselig dag!

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i dag?

- anna

Flere bilder fra Selbucup
- anna

Bilder fra selbucup
Må legge meg nå, kommer flere bilder i morgen!

- anna


Long, long time ago

Heihei!

Nå har jeg endelig hatt tid til å slappe av med pc og tv. Har hatt noe og gjøre hele tiden siden sist. Var som sagt på cup i helga, som gikk veldig bra. 3. plass i a-sluttspill og 1. plass i b-sluttspill. Ikke verst! I går måtte jeg pugge til naturfagprøve vi hadde i førstetimen i dag, og i dag har jeg vært på tur med klassen og vært med venner. Travel hverdag, hehe!

Jeg legger ut bilder fra helga senere, og tror jeg tar 15 days i morgen!

 

Random bilde..

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i helga?


- anna

Hallo i luken!

Heihei! Nå ligger jeg med pcen i senga og slapper av litt før jeg skal sove. Har akkuratt pakket en del, er snart ferdig, til cupen i morgen. Gleder meg utrolig mye! Kampen i dag gikk veldig bra, vant 7-8 eller 6-7, husker ikke helt, mot Jo-Bra. Kan hende jeg oppdaterer litt før jeg drar i morgen, blir hentet av Ida Mari kvart over ti. Snakkes!

___________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i dag? Hva skal du i morgen?

- anna

Bølger- anna

Sommer 2011

- Shopping

 Alis volat propriisckck

Matilda Blom - -The Medium is Not Enough TV blog: State of Play

- Brygga- Væreholmen

- Ferie

- VG-lista

- Storsjöcup

- Fotball

- Grilling

- Jentekvelder
- Musikk

- Late sommerkvelder

- Bading

- Is

- Og sist men ikke minst, SOL!

___________________________________________________________________________________________

Hva skal du gjøre i sommer? Gleder du deg til sommeren?

- anna

Day 10 - Favorite blogs

Her er bloggene jeg leser fast:

Andrea - andreabadendyck.blogg.no

Kristine - http://kristineam.blogg.no/

Mathilde - mne.blogg.no

Therese - tcmn.blogg.no

_____________________________________________________________________________________________

Hvilke blogger leser du?

- anna

Selbucup!

I helga skal vi på håndballcup i Selbu, gleder meg utrolig mye! Det og være sammen med laget og venner, finne på mye gøy, reise bort(selv m vi ikke skal så veldig langt da, hehe), kanskje skaffe nye venner, slappe av på kveldene med musikk og kortspill. Og til det og spille håndball selvfølgelig, = digg!

Har som sagt cup i helga, og mitt lag har første kampen på freda, altså i morgen og det gleder jeg meg veldig til. Husker ikke helt hvem vi skal spille mot, men håper det går bra!

Har deltat på ganske mange andre cuper fra før, var for eksempel på en cup i Molde i starten av april. Har en del bilder fra den helga, så tenkte og legge ut noen nå.
Sandra - Emilie


Celine - Ida Mari


Ronja - (*) keeper

Ingrid


On the road!Marlene - Helene - Marianne

Mia


Sandra

Synnøve


Helene - Elin

Malvik J-97!


Ida Mari - Helene


Meg - Ida Mari

Celine, star!(*)

Wohoo, mange bilder!

___________________________________________________________________________________________

Siller du håndball? Er dere ofte på cuper?

- anna

Outfit 02.06.2011Cardigan - CUBUS // Tank - GINA TRICOT // T-shirt - CARLINGS // Bukse - BIKBOK // Skjerf - PIECES


Ring  - LINDEX

- anna

Herlig dag!

Hallo i luken!

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra Ingrid. Var der som sagt med Mia, Pernille, Synnøve og Christina, utrolig koselig! Lenge siden vi "jentene" hadde vært sammen og funnet på noe nå, så var på tide. Vi lagde oss vafler og sjokolademousse, og spiste pizza etterpå! 

Ble tatt veldig mange bilder, så her kommer et lite bildedryss:

Pernille

Synnøve


Sjokolademousse!
Ah, nam!


Nydelig!


Vafler!

Oppdrag fletting!MiaLove you guys!

Alt i alt en utrolig koselig dag! 

___________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i dag?

- anna

On the way to Ingrid!

Hellu!

Nå drar jeg snart til Ingrid med Christina, Pernille, Mia og Synnøve. Blogges når jeg kommer hjem igjen!Fjortis, i know..___________________________________________________________________________________________

Hva skal du gjøre i dag?

- anna

Scones

Mamma hadde laget scones til frokost i dag :D

Nam!

___________________________________________________________________________________________

Hva spiste du til frokost i dag?

- annaDay 9 - Your favorite sports

Mine favoritter blir nok håndball og fotball. Jeg spiller begge deler selv, og synes begge deler er kjempegøy! Det med å dra på cuper, bortekamper osv er utrolig gøy! Det å være sammen med venner osv er det beste som fins :D

Jeg har spilt fotball siden jeg begynte på skolen nesten, og håndball har jeg spilt i ca. 3 år. Allerede har begge deler blitt like bra!

Litt av Christina - Synnøve - Mia - Meg - Maria - IngvildFra Moldecup 01. - 03. april!

- anna

Ny header!

God kveld, god kveld :D

Nå har jeg fått laget meg en ny header, ble egentlig ganske fornøyd med resultatet! Litt sommerlige, friske farger. Det er jo sommer nå! Den er forresten laget i Picasa 3 :)

Bildet er uredigert.

Nå skal jeg bare slappe av litt mere før jeg legger meg. Ha en fortsatt fin kveld!

___________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i kveld?

- anna

Day 8 - Your favorite city

Det må nok bli London! Har vært der en gang før med besteveninna mi, Vilde. Det er en tur som bare må gjentas!

Bildene er tatt med mobiltelefon, så er veldig dårlig kvalitet.. Hadde ikke fått meg kamera den gangen, var forresten der i oktober 2009.

 


Det står "NOTTING HILL GATE"Wohoo, elsker kvalititen!

___________________________________________________________________________________________

Hvilken by er din favorittby? Har du vært i London? 

- anna

Day 7 - Things you want right now

1. Mac

2. Sommer

3. Flere linser (til kameraet)

4. Nytt rom!

5. Flere klær

6. Penger!

7. Inspirasjon til og ta bilder!

8. Kamerastativ

9. Nye løpesko (de gamle er for små)

10. Flere sko

11. Og reise bort til en fet plass!

12. Skolefri og sommerferie

13. Chille dager nå fremover

Sikkert en del flere ting, men jeg er bare sykt dårlig til og komme på ting når jeg må..

___________________________________________________________________________________________

Hva trenger du/ønsker du deg nå?

- anna

Sykkeltuur

Hallo alle sammen!

Var en utrolig koselig dag, kom hjem for ca en time siden. Vi grillet, hadde noen aktiviteter, tok bilder, hørte på musikk og bare chilla, aah, livet! Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal på håndballtrening. Snakkes!


Christian


Naturfagsløype, woho!


Maria og Emilie


Edvard


Pernille


Vi skulle skyte ned pappkopper med strikk, traff ikke.. :(


Fornøyd Oda!


Ailin - Christina - Anna


Sool!


iPod = Musiikk


Helene <3


Bursdagsbarnet for i daag! Nok en gang, grattis med dagen, Morten!


<3


S.T.E.R.K


Mia


Anna

Oj, ble utrolig mange bilder! Håper dere likte de :) Ha en fin dag videre folkens!

__________________________________________________________________________________________________________________

Hva har du gjort i dag? Har dere hatt fint vær?

-anna