mai 2012

dagens antrekk 30/05-2012

bukse fra vero moda // topp fra gina tricot // blazer fra hm

ble sykt dårlig kvalitet på bildene, aner ikke hvorfor.. Jaaja, nå skal jeg bare lese over stoffet til prøven i morgen, så skal jeg sove. Skal prøve å få til innlegg med bildene fra i helga i morgen forresten! Natta♥

Tycks?

en passende overskrift

Heihei! Kom hjem fra skolen for litt siden, og har vell egentlig bare slappet av etter det. Tror nok jeg bare blir hjemme i dag, i og med at vi har samfunnsfagprøve i morgen som jeg må pugge til. Er så sykt mye på skolen nå for tiden, er liksom siste innspurt før karaktersetting og sommerferie. Er såå glad for at det er sommerferie snart, skal bli så herlig! Sene sommerkvelder, stranda, bading, grilling and so on! Skal forresten prøve å poste outfit litt senere. Må jo ta noen pauser fra pugginga, heheh. Vi snakkes!

Hva gjør dere i dag?

ok ++ onsdag!

Hei dere! *kremt* beklager mitt fravær, men har rett og slett prioritert andre ting en bloggen denne uka, så det er grunnen til null blogging. Men, i dag er det onsdag! Og for de som kjenner meg ganske godt vet nok at dette er den verste dagen i uka for min del(om ikke tirsdag til tider er verre), men i dag var den faktisk utrolig bra! Startet dagen med skole som vanlig, sykt kjipt at ikke skolen vår har blitt trukket ut til streik.. Etter skolen dro jeg til Christer en tur og bare slappet av egentlig, og så dro jeg hjem for å spise lasagne, syykt godt♥ Og mens jeg spiste middag dro Christer på butikken, så da ble det smeltet sjokolade og jordbær til "dessert"/kveldsmat. Sykt koslig dag med beste♥

♥♥♥

NAAM!

gladveitj!

Håper dere har ahtt en like fin dag som meg, vi snakkes i morgen! :-)

Hva har dere gjort i dag?

Egon med beste og kino!

(Dette innlegget skulle egentlig vært postet i morges) God morgen alle sammen! I går kveld var jeg først i byen med Christer, vi så litt rundt i butikker osv og spiste på Egon, var utrolig koslig! Fikk kjøpt meg ny bikini til og med, woho♥ Og etter en stund i byen så møtte vi noen flere og så dro vi på kino og så Men in black. Den var faktisk sykt bra utenom at jeg ikke skjønte så veldig mye på starten siden det allerede har vært 1 og 2. Men den ble bedre ettehvert da, og slutten var best!

naam, tacosalat♥♥

fineste Christer og Christina!

Nå skal vi straks dra til bestemor og bestefar, skal prøve å få blogget der. Om jeg ikke blogger skal jeg hvertfall ha med kameraet også blir det mange bilder til jeg kommer hjem! Ha en fin langhelg videre alle sammen♥

Hva gjorde dere i går kveld?

fiinvær

Hellu! Ligger og slapper av i senga nå, er egentlig ikke så veldig trøtt og har ikke tenkt å legge meg riktig ennå, så jeg tenkte jeg kunne blogge litt for dere! I går (torsdag) var vi noen folk i fjæra. Var sykt varmt og jeg tok faktisk årets første bad også, egentlig ikke så sykt kaldt som jeg trodde, haha. Stolt over meg selv da! Er egentlig ganske pyse på kaldt vann.. Og siden jeg nettopp hadde hentet kameraet på postkontoret, kunne jeg ikke la være å ta det med på stranda for å teste det ut. Så da ble det en del bilder!

Hva synes du om bildene?

L.Y.K.K.E.L.I.G!

I GÅR KOM KAMERAET MITT! Har ikke ord, er såå glad! Kunne ikke vært mere fornøyd med at jeg kjøpte det, det er så bra! Åh, gleder meg til å ta masse bilder med det!

tok det nettopp i mørket, så ble et ganske dårlig bilde.. Men det ble hvertfall Canon EOS 600D, og jeg anbefaler kameraet virkelig!

 

Her har jeg ikke redigert eller noe, kvaliteten på bildene er sykt bra :D

Hvilket kamera har du?


koselig kveld i fjæra

God kveld! Kom hjem fra fjæra for en time siden ca, var der med noen venner. Kjempekoslig! Også er det fortsatt sykt varmt ute enda, selv om klokka er snart ti. Love it! Meen ja. Har vell nevnt det fine været i hvert innlegg denne uka, så nå vet dere hvertfall at det er fint vær her! haha.. 

I morgen har vi løping i gymmen, og vi skal jogge dritlangt. Okei, ikke såå langt da, men langt nok. Jaja, etter skolen tror jeg det blir en tur til byen og så grilling i fjæra til folket, blir nok kjempekoselig! Oog forresten, kameraet kom ikke i dag heller.. Er så lei av å vente!! Jaja, kommer sikkert i morgen, tjohei.

verdens fineste!

fineste Synnøve♥

Var du i fjæra i kveld?

dagens antrekk 23/05-2012

alt fra gina tricot

Tycks?

chillærn ute i sola!

Hei alle sammen! Været er fortsatt like fint, var over 20 grader i dag også, heerliig! Spiste nettopp salat ute, nam♥ Nå skal jeg ut en tur, får se hva jeg finner på. Ha en fin dag alle sammen, og nyt det fine været!

Mmmm♥♥

lilsiss♥

Hva gjør dere i dag? Har dere fint vær?

snart klar for kvelden!

God kveld! Sitter og spiser brødskive med banan nå og drikker melk, sunn sunn! Skal straks gå i senga nå, så vi snakkes i morgen! :D

beklager for bare iphone bilder i dag, men får snart det nye kameraet mitt nå, og da blir det bedre bilder!

sommer!!

Hallo! Er så syykt deilig vær i Trondheim fortida, har vært 20 grader hele dagen både i dag og i går! Er så godt å endelig kunne gå i shorts uten strømpebukse under og t-skjorte. Nå er sommeren på god vei, haha! Ble med til Christer er tur rett etter skolen i dag, jeg hadde igjen vært så "klæbb" som vi sier her i trøndelag og glemt av nøkkel, tjohei. Så da var det enten å ligge på verandaen hos han å tææne eller å sitte utenfor døra hjemme hos meg. Da valgte jeg alternativ 1, heheh.

Elsker været! Nå har jeg nettopp spist middag og skal snart på trening nå, ha en fin dag videre folkens, og nyt det fine været :-)

Hva har du gjort i dag? Har dere sol?

just girly things

Noe du kjente deg igjen i?

sunday

God morgen! Våknet i ti-tiden og så sovnet jeg igjen til ca halv ett. Er så sykt godt å sove lenge! Tror kanskje jeg blir liggende her en liten stund til før jeg går opp og spiser frokost, hihi♥

Hva skal dere i dag da?

middagsbesøk!

Heihei! Fikk vite for litt siden at vi skulle ha middagsbesøk kl. fem så da fikk jeg visst noe å gjør i dag likevell! Hehe. Så da ryddet eg litt på rommet, skiftet på senga osv, og så har jeg dusjet og slappet av! bra start på dagen, og jeg gleder meg allerede som en unge til å legge meg i nyvasket sengetøy i kveld, haha.

Men nå må jeg hjelpe til med det siste før gjestene kommer, ha en fin dag videre alle sammen♥

kul da sjø

Hva skal dere i dag?

e.l.f. - eyes lips face

Hei! Har hørt mye bra om merket e.l.f. før og tenkte å ta en titt innom nettsider deres. Og der fant jeg jo utrolig mye fint, vurderer sterkt å bestille noen ting derfra. Og noe som jeg også likte veldig godt, var at alt sammen er sykt billig! Er virkelig verdt å ta en titt. Nettsiden finner du HER

Har du prøvd e.l.f. før?

saturday morning

Hei dere! Ligger og sløver i senga nå, er så godt å sove lenge♥ Vet ikke helt hva jeg blir å finne på i dag, er så rart det der med at når man først har fri så har man så lite å finne på, men når det ikke er fri så skulle vi gjerne hatt det. Nå skal jeg hvertfall stå opp snart, å spise frokost, så får vi se hva dagen bringer! 

Hva skal dere gjøre i dag?

 

koselig kveld!

hallo! sitter og slapper av i senga med macen nå, er så sykt herlig med langhelg! Digger og kunne sitte oppe så til jeg blir trøtt av meg selv og så legger jeg meg♥ Var til Christer en tur i kveld, vi spiste taco osv, og så kom Christina, Emilie og Preben etterhvert. Kjempekoslig! Vet ikke helt hva planen bir for morgendagen, finner vell på noe. Håper bare på fint vær igjen så vi kan finne på noe ute!Tjohei! Bildene ville ikke samarbeide med meg i dag.. Jaja! Nå skal jeg slappe av videre, haha♥ God natt alle sammen, så blogges vi i morgen :-)

Hva har du gjort i kveld?

dagens innkjøp

hei dere! Er hjemmom en tur nå før turen går til Christer, skal dit en tur etterpå. Det ble til at vi dro til byen i dag, og jeg fikk jo som alltid kjøpt meg noe, hehe. Hadde tenkt å kjøpe megg fjernkontroll til kameraet også, men det hadde de ikke igjen på japan photo. 

Alt er fra gina tricot! Nå blir det middag og så stikker jeg til Christer, ha en fin dag alle sammen! :-)

Likte dere innkjøpene?

Min 17.mai!

Heihei alle sammen!  Så fornøyt med gårsdagens 17.mai-feiring! Var først i kirka for å se på søstersen fordi hun skulle synge, og så var vi til Pernille en tur på kvelden. Ingenting å klage på egentlig, bortsett fra at det har var pissregn i hele dagen.. Noe som også resulterte i at vi ikke dro til byen.

Og tusen takk for alle kommentarene i går, er så gøy å logge inn og så er det flere komentarer! Fortsett med deet♥

FIkk forresten spørsmål om jeg ikke hadde på meg bunad, og jo det hadde jeg! Og om noen skulle lure så er det Hemnebunad :-) har egentlig ingen bilder fra i går, men kan legge ut noen flere bilder fra konfirmasjonen min i stedet sånn at dere kan få se!

Nå er Mia og Pernille her, de har overnattet fra i går. Tror nok det blir en tur til byen! Vi snakkes♥

Hvordan var din 17.mai-feiring? Hva skal du i dag?

17. mai!

Gratulerer med dagen alle sammen, ha en fin 17. mai! Det skal hvertfall jeg♥ Forteller mere om min dag senere :-)

Hva gjør du i dag på 17. mai?

blææh

halloja! Har akkurat dusjet etter å ha vært på trening nå, og sitter og holder på med lekser i nuet. Vi skal visst skrive et foredrag ellernoe om det å være en munk i dagliglivet, wtf lissm? Neida, må vell bae få gjort det ferdig, så jeg får kommet meg i seng en gang før midnatt! I mens kan jo dere få høre på to av mine favorittsanger for tiden, og det er disse to:

 Wistle - Flo Rida

Payphone - Maroon 5

Hvilken sang er din favorittsang for tiden? 

tirsdag

hei! Kom akkurat hjem fra skolen, er så godt å dra hjem når det er finvær! Godt å kunne sykle eller gå til skolen med kun tynn jakke og oppbretta bukse! Vet ikke helt om det blir håndballtrening i dag, men egentlig så passer det meg ganske bra siden jeg enda er ganske forskjøla, heheh. Fikk forresten mail i dag og at kameraet er på vei, så satser på å få det så fort som mulig. ah, gleder meg sånn på nytt kamera, skal bli så digg!

//arkivbilde

Hva har dere gjort i dag da?

travel dag og design

Hallo dere! Sitter og slapper av med macen i senga nå, er så sykt sliten. Vet ikke helt hvorfor, men kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg nesten ikke sov i helga da, heheh, oog at jeg har klart å blitt veldig forskjøla. Er drittett i nesa og vondt i halsen.. ikkje bra. Har vært på farten egentlig i hele dag, så er derfor jeg ikke har fått blogget noe særlig. Var først på trening rett etter skolen, og så var det hjem en kjapp tur for å spise middag og dusje, og så skulle jeg rett på et møte på håndballen. Tjohei! Og som dere sikkert ser, har jeg fikset nytt design, men mangler header osv enda, for se om jeg får det til i morgen eller noe. 

Nå skal jeg sove, så vi får blogges i morgen, god natt!

Hva har dere gjort i dag da?

bestiiilt!!


♥♥♥♥♥
innkjøp fra de siste dagene

jeansjakke fra hm // jeansvest fra carlings

topp fra gina tricot // bluse fra weekday // kjole fra zara

shorts fra gina tricot // tubetopper fra gina tricot

Hva synes dere?

finfin lørdaag

heihei dere! Har ikke vært hjemme, og opptatt i hele dag, så har ikke fått blogget enda. Men hey, det er helg folkens! Meen ja. Startet dagen med å ta bussen til byen med Pernille, og så møtte vi noen flere jenter der. Jeg, Mia, Ailin og Christina tok rastafletter (?) og er egentlig ganske fornøyd. Var ganske vondt/ekkelt først, men nå er det helt greit egentlig. Fikk kjøpt meg en del ting i dag også, as usual, heheh. Så da kommer innkjøp fra i dag og og i det siste i morgen :-)

♥♥♥♥

I morgen skal jeg i konfirmasjon, kommer sikkert outfit! :-)

Hva har dere gjort i dag da?

overnatting tjohei!

Hellu! Nå er jeg hos Pernille, skal overnatte her i natt. Blir koss♥ Folka var her i sted også, men nå har alle sammen dratt.  Er sykt trøtt, er så mye på skolen osv for tiden også, så I ♥ HELG! Planen for i morgen er å dra til byen for å kjøpe noen småting, så håper på bra vær! 

Mia, meg og Emilie♥

Miaa♥

Hva har dere gjort i kveld da? Vi blogges i morgen, GOD NATT♥

hvor ble det av sola?

Hei dere! I dag våknet jeg til REGN, regn!? Åh, nå som det endelig hadde vært en hel uke med sol.. Er så typisk Trondheim, det er alltid sånn. Noen dager med sol, og så en dag tar du på deg tynn jakke osv, og så kommer du ut og det regner. Jaja, ser ut til at det begynner å bli bedre allerede nå :-) Vi hadde tentamen i engelsk i dag, og er jeg heldig så får jeg bra karakter, heheh.. Engelsk er virkelig ikke min sterkeste side.

bildene er fra i går, soool ♥♥♥ håper virkelig sola kommer tilbake i morgen!

Vet ikke helt hva jeg blir å gjøre i dag, utenom å bestille meg nytt kamera, wiii♥ Tror nok det blir Canon EOS 600D, så hvis noen av dere har noen erfaringer om det så gjerne skrive det ned under!

Har dere sol nå? Vi blogges!

naturfagjobbing!

Hei dere! Er til Christer nå, ble med hit rett etter skolen. Vi sitter og jobber med labrapport i naturfag som skal leveres inn i morgen, k.j.e.d.e.l.i.g. Noe som gjør det enda mere kjedelig er at det er SÅ fint vær ute i Trondheim nå, er sol hele dagen vettu. Ikke verst eller hva? Heheheh, vi snakkes når jeg kommer hjem!

haha, ZØD♥♥

Hva gjør dere i dag da?

heaven!!æææææhhh! HEAVEN♥♥♥ Var i byen i går for å kjøpe meg mac, har ønsket meg det utrolig lenge, og når jeg da fikk sjangsen etter konfirmasjonen så klarte jeg ikke å holde igjen, haha! Tror seriøst jeg var verdens lykkeligste når jeg vandret ut fra eplehuset med DEN posen med macen oppi, hehe. Kunne nesten ikke vente med å komme hjem for å starte den opp osv. Er så syykt glad nå, er SÅ mye bedre enn min forrige pc! Så nå dere, blir det nok mere blogging framover, kanskje det kommer videoblogger etterhvert også, vi får se, hihi♥

Har du mac?

drar på kino!

Da drar jeg på kino, vi snakkes! Blir å fortelle noe sykt gøy i kveld, så stay tuned!

bilder fra min konfirmasjon

Hahah, ble ikke så mange da, men.. Alt i alt en utrolig flott og minnerik dag♥

Når konfirmerer/konfirmerte du deg?

konfirmasjoon

Heihei! Long time no see? Haha, beklager for deet, men har vært veldig hektisk de siste dagene med tanke på konfirmasjon osv., jeg konfirmerte jo meg i går! Utrolig gøy og koselig, og tusen takk til alle som stilte opp osv, kunne ikke blitt en bedre dag♥ ble sykt overrasket når mamma holdte tale for meg, også får jeg en overraskelse helt på slutten av talen med en konvolutt hvor det ligger et ark hvor det står "Anna! Den 16. september reiser vi til Praha på Coldplaykonsert". SYYKT! Gleder meg helt vilt allerede!! Og i dag var jeg i Ingrid sin konfirmasjon, veldig koselig det også♥♥

Legger ut bilder og sånn i morgen når jeg kommer hjem fra trening, drar dit rett etter skolen, vi snakkes♥

Hva har dere gjort i helga da? Har dere vært i konfirmasjon?

stikker til fjæra!

Halloo! Da går turen til fjæra. Sola skinner i Trondheim og jeg gleder meg til å være ute i finværet med masse godtfolk:D ha en fin tirsdag alle sammen!