april 2012

instagram

follow me on instagram, annaidriz

overskrift

Heihei! Sykt kreativ med overskrifta ikke sant? Er sykt sliten nå, så skal straks gå å legge meg. Skal opp tidlig i morgen, for å spille ny håndballkamp også, så da gjelder det å sove mye! Vet ikke helt om jeg får blogget noe særlig i morgen, men skal prøve! :-)


Haha, bildene er fra cupen forrige helg. Minner!♥ Ha en fortsatt fin fredagskveld da dere :-)

Hvordan har deres dag vært?

helg!

heihei! Endelig helg igjen. Denne uka har gått sykt fort, synes det virker som om det bare var minutter siden jeg skrev blogginnlegg om at det var så kjipt at det var mandag, haha. I helga er det håndballcup, og jeg gleder meg utrolig mye! Elsker håndball♥ Skal spille første kampen i kveld, så håper vi åpner cupen med seier, det hadde vært fint!

Tittet forresten litt rundt på nettet i sted, og fant en del sko jeg likte, så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere :)


Sko - Converse: All Star Canvas Hi | Innsiden av skoen

Hvite converse HER

Sko - Converse: All Star Canvas Ox | Utsiden av skoen

Røde converse HER

Sko - Converse: All Star Stars & Bars Hi | Innsiden av skoen

Stars and stripes converse HER

Sko - Toms: Womens Classic Canvas | Utsiden av skoen

Svarte TOMS HER

Sko - Toms: Womens Classic Canvas | Utsiden av skoen

Hvite TOMS HER

Hva snes du? Noen du likte? Nå drar jeg på kamp straks, så vi snakkes senere i kveld! God helg alle sammen :-)

mattemattematte

Hei dere! Har ikke fått blogget enda på grunn av kontaktmøte, trening og mattepugging.. Og nå er det tid for enda mer mattepugging så vi snakkes vell ikke før i morgen, får se om jeg rekker et ordentlig innlegg til:-)

Hatt en fin dag?

pena sjæl

Nattinatti

Heihei! Ligger bare og slapper av i senga nå, skal snart sove. Har vært sykt utslitt hele uka egentlig, så det skal vi godt med helg igjen om ikke så alt for mange dager! Har håndballcup i helga da, men vi skal sove hjemme og slikt så det skal nok gå greit, hihi:-)

Bildene er fra skolen i dag! God natt alle sammen, håper dere har hatt en fin dag:-)

dagens antrekk 25/04-2012


shorts fra ginatricot // topp fra ginatricot // skjorte fra ginatricot // øredobber fra vero moda

Hva synes dere?

o to the n-s-d-a-g!

Hallo alle sammen! Kom hjem fra skolen for litt siden, sykt chill skoledag egentlig. Vi hadde "innflytningsfest" fordi vi har byttet klasserom, og så hadde vi k&h i de to siste timene. Haha, vi har i oppgave å kopiere et maleri, og jeg skal male Marilyn Monroe, noe som ikke er helt enkelt, haha.Forresten, så har jeg og Christer vært sammen i 1 år i dag, wihu! Elsker deg♥

Sykt gammelt bilde, men det får bare gå! Nå skal jeg slappe av og gjøre litt lekser, og så blir det avslutning med konfirmantene senere i kveld :-) vi blogges!

Hva skjer hos dere i dag da?

onsdag da

Heihei! Dette har egentlig vært en sykt bra dag! Startet dagen med bare brae timer på skolen, og rett etter skolen dro jeg og tok sol. Godt å få frisket opp brunfargen litt, hehe. Og i tillegg er det så sykt fint vær i Trondheim for tiden, sykt varmt og sol hele dagen. Got 2 love it♥

Sånn ellers blir det vell bare og slappe av i dag, tenkte å begynne å pakke litt siden vi skal på cup i helga, og vi skal på konfirmasjonsmøte i morgen så da blir det ikke så mye tid til det da. Ha en fiin dag videre alle sammen!♥

Hva har dere gjort i dag da?

blogg.no..

Hei! Har prøvd å komme meg inn på blogg.no i hele dag, uten hell. Sykt irriterende.. Men nå har jeg hvetfall fått kommet meg inn og tenkte bare å stikke innom å si hei og hade egentlig, haha. Vi blogges mere i morgen, god natt<3

Hva har dere gjort i dag?
Flere som har plagdes med blogg.no?

kyllingsalat til middag

Hallo! Tok en liten pause fra norsken og spiste litt middag, nemmelig kyllingsalat som mamma hadde laget! Så utrolig godt, nam♥ 

Nå må jeg fortsette med norsken, vi snakkes sikkert senere i kveld♥

Ble dere fristet, haha?

monday

Hello! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, åh, hater mandager. Hvorfor er liksom mandag såå langt fra fredag, og fredag så nær mandag..? Nå tenkte jeg å ta meg litt mat før det blir jobbing med norskframføring til i morgen. Blæh.. Ingenting hadde vært bedre om det kom noen bort til meg nå og sa at vi ikka har framføring allikevell. Meen, det blir nokk ikke noe av det, så jeg for vell bare sette i gang!

Hva skal dere i dag?

dagens antrekk 15/04-2012

shorts fra gina tricot // topp og jakke fra bikbok

Hva synes dere?

new in

Helt svart toalettmappe, utrolig praktisk i og med at den er så stor, da får man liksom plass til alt i en. En blå og en rosa neglelakk, tror de blir superfiner til sommeren, og Lacoste dusjsåpe, lukter sykt godt! Alt fra vita.

Hva synes du?

good morning

Hallo! Fikk det litt travelt på torsdag/fredag så fikk ikke blogget noe. På torsdag hadde vi overnatting på skolen, og på fredag dro jeg til Fosen med Christina og Christer, var kjempekoslig! Kom hjem i går, og så ble det å dra rett til Pernille på jentekveld. Hektisk liv, haha.

Men nå har vi hvertfall kommet hjem igjen, og jeg har nettopp våknet. Sykt godt og sove ut etter som vi døgnet på overnattingen.. Vet ikke helt hva dagen i dag blir til, men skal i hvertfall gjøre litt norsk nå og så blir det kirka senere i dag. Blææh.

Jentekveld!

Heihei! Sitter til Pernille og spiser taco nå med jentene, superkoselig! Vi snakkes når jeg kommer hjem:-) ha en fin kveld alle sammen!

Wants


jakke fra h&m // vest fra gina tricot


Teenagerpost


Noe du kjente deg igjen i?

Back on track!

Hellu! Siden forrige innlegg har jeg vell egentlig villet hatt en liten pause fra bloggingen. Var ganske lei i tillegg til at jeg hadde mye på skolen osv. Men tenkte å begynne på igjen nå, og skal prøve å få blogget hvertfall en eller to ganger hver dag. Er ikke så mye på skolen nå for tiden heller, så tror det skal gå greit!

Wow, er egentlig ikke så veldig fan av så store bilder, men det var det beste jeg fikk til nå, haha. Vi blogges!