januar 2012

trening!

Hallo! Når drar jeg på håndballtrening:D vi snakkes!

mandag!

Hallo♥ Dette tror jeg har vært den beste mandagen på utrolig lenge! Startet dagen med praktisk utdanningsvalg på skolen og så gym og samfunsfag resten av dagen. Greit chill egentlig. Etter skolen tok jeg bussen hjem, og så ble jeg med og hentet to av søstrene mine i barnehagen og på skolen. Og så det beste av alt; når jeg kom hjem fra det, lagde mamma ostehorn! ah, ♥ostehorn!♥

Hva har du gjort i dag?

sprek!

Halloo! Nå sitter jeg i mitt superfreshe superundertøy og spiser brødskive med salami og agurk, skal snart gå opp å legge meg. Var ute og jogget en tur i sted og det var egentlig superherlig, til tross for at det var sånn is..haha. Nå skal jeg dusje og så legge meg, vi snakkes:-)

mandag!

Hallo og god mandags ettermiddag! Var borte så og si hele helga, så det var grunnen til null blogging. Var nemmelig med Christer på Ørlandet for å se på MGP. Vi fikk gratisbiletter, så hvorfor ikke? I dag har det vært greit på skolen egentlig! Vi hadde samfunnsfag og engelsk i første time og så hadde vi gym og så på film resten av dagen, haha. Ble ikke tatt så veldig mange bilder, men har et fra båten og et fra lørdagskvelden :-)

#SØT!#smågodt♥

Nå skal jeg spise risengrøt og kanskje jogge med Mia senere, så vi snakkes!

Hva skal du i dag?

love hearts

Hallo! Har akkurat spist taco med family og sitter nå og ser på håndballkamp, Kroatia-Norge. Pluss at jeg sitter og spiser "loe hearts", meheh. Ganske sliten nå egentlig, har vært mye og gjøre denne uka også. Er mildt sagt helt klar for helg nå! Skulle ønske det var helg hele tiden, haha. Og at vi hadde blitt supersmarte selv om vi ikke gikk på skolen. Omg, det hadde vært sykt herlig! Men nå skal jeg se videre på håndballkamp, vi snakkes??

Anbefaling: Clarins Instant light natural lip perfector

Heihei!

Nå kommer det en liten anbefaling av to produkter som jeg fikk i bursdagsgave for noen dager siden. Det var to lipglosser fra Clarins, en i lyserosa og en litt mørkere rosafarge. Personlig er jeg egentlig litt i mot lipgloss, synes det blir så klissete og seigt på leppene på en måte. Men disse er jeg veldig fornøyd med! De gjør leppene veldig myke og den varer utrolig lenge! Helt ærlig, så vet jeg ikke om de selger de andre plasser enn på flyplasser, men sikkert på parfymeri osv. Er ikke helt sikker, haha..

Jeg fikk en pakke med begge to i, men finnes også pakker med bare en.

Jeg har fargene 01 og 02


Den øverste er 02 og den nederste 01

Har du prøvd en av disse før?

busy woman!

Hallo! Er hjemme etter å ha vært til Christer nå, vi spiste toast osv, koselig, haha?? skal vel egentlig bare slappe av til jeg legger meg, men må gjøre samfunnsfagleksa.. blæh. I morgen har vi volleyballturnerig også får vi karakteroppgjøret, kjenner jeg gruer meg litt.. heh, ikke første gangen for å si det slik, blir alltid nervøs av slike ting. Har ikke hatt med meg kameraet i det siste, så da blir det iPhone bilder isteden:-)

søndagskveld!

heihei! Var en tur i malvikhallen i kveld og så på håndballkampen, og sitter og spiser frukt nå, utrolig godt i grunn! Noen ganger er faktisk frukt bedre enn godteri og potetgull, haha. Har nemmelig et nyttråsforset som sier at jeg ikke skal spise godteri eller potetgull utenom lørdag, bursdag og slike ting. Veldig smart faktisk, føler jeg spiser aalt for mye godteri.. Nå skal jeg slappe av litt og se på tv, før jeg legger meg og lader opp til ny uke i morgen! :-)

Hva har du gjort i kveld?

dagens antrekk 15/01-2012

genser fra husker ikke // bukse fra bikbok // tubeskjerf fra vero moda // klokke fra mango

Hva synes du om antrekket?

rommet mitt: detaljer

Hva synes du?

bursdagsfeiring!

Hallo! Travle dager, travle dager.. Bloggingen har vært helt utrolig dårlig i det siste. Hele forrige uke var jeg opptatt. Treninger flere ganger i uka, og i tilleg var det lekser og prøver, og oppi alt dette skulle jeg og Pernille planlegge bursdagen vår som vi feiret i dag! Var en utrolig koselig kveld med det beste folket♥ 

I morgen er vel planen å ta sol med Christina, for så og bli med å se på håndballkamp til henne! Siden det ikke ble tatt så veldig mange bilder på selve bursdagen, kan jeg jo vise dere gavene!

Pengeeer ♥♥

Mac leppestift i fargen MYTH fra Christer

Øredobber og ring fra Synnøve

To pakker melkehjerter! Fra Chriser og Kristin

To lipglosser fra CLARINS fra Pernille og gavekort på H&M fra Christer

Nå skal jeg straks legge meg, er sykt sliten etter bursdag i går og bursdag i dag, haha. Vi snakkes!♥

Hva synes du om gavene?

pictures del 1

Her kommer noen av bildene jeg tok med Christina i helga!

Kommer sikkert flere senere om dere vil :-)

Hva synes du om bildene?

flinkpia!

Hallo! Kom hjem fra Christer for litt siden og har nettopp spist middag:-) nå skal jeg gjøre litt lekser og så blir det trening senere! Snakkes?

Hva skjer hos dere i dag?

tilbake igjen!

Hallo dere! Tok en liten pause med å blogge i noen dager nå(en uke), fordi det har vært så utrolig mye og gjøre på skolen nå etter vi startet på igjen, og da går den lille fritiden jeg har igjen til å være med venner og familie. Så ja! Nå begynner det å bli litt mindre og gjøre på skolen også, så skal prøve å få blogget hvertfall to innlegg hver dag :-)

Nå sitter jeg og holder på med rle, vi har sånn test-greier i morgen, så må bare lese gjennom stoffet et par ganger før jeg hopper i dusjen og så legger meg. Og helgen tok jeg forresten noen bilder med Christina, som jeg sikkert kan legge ut om ikke så lenge!

OG KJEMPEFLOTT! nå funker ikke bildeopplasteren.. Snakkes i morgen! :))

bilder fra i gårNå skal jeg jpugge til gloseprøve i morgen. Snakkes! :)

Hva synes du om bildene?

første skoledag etter jul

Weho! Som det står i overskriften var det første dagen etter jul på skolen i dag, og jeg kan si en ting; JEG VAR/ER TRØTT. Og verdens beste Pernille og Mia hadde baket ♥MUFFINS♥ til meg, i love you <3 Oog, så må jeg jo si hvorfor de bakte muffins, og det var fordi jeg har bursdag i dag, woho! 15 ÅR♥ Og jaa, fikk ny anorakk og penger osv, kan sikkert vise i morgen eller noe! :)

og såå funker ikke bildeopplasteren, flott. Bilder fra i dag kommer i morgeen

Hva har du gjort i dag da?

1. januar!

Halloo! Og godt nyttår alle sammen! måtte 2012 bli like bra som 2011. Sykt og tenke på at 2011 er over, husker forrige nyttårsaften som om den var i går. Hadde det i hvertfall kjempekoselig i går! Er til Pernille nå, og snart skal vi ture ned til Stian en tur i thiink :) blir bra! Weho!

Hva gjorde du i går?