Hverdag

helga daa

Heihei! Lenge siden sist igjen nå, høhø. Men jeg mener det, serriøst. Det er så sykt mye og gjøre på skolen for tiden og i tilleg er det fullt opp med håndball så jeg får jo ikke tid til noe. GAAD. Jaja, håper det roer seg snart nå når vi for kommet i gang ordentlig med sesongen og slikt.

Uansett, har hatt det så fint i helga! Christer kom på fredagen, og som vanlig var det såå godt å se han igjen!♥ Ble ikke så han lå til meg i helga siden vi hadde cup og slikt, men vi har fått vært sammen omtrent hele helga uansett da. Har ikke tatt noen bilder med speilrefleksen i helga, men har noen iphonebilder fra da vi var til Pernille i går da!kanskje litt kjedelig med svart/hvitt-bilde, men det får bare gå! Nå kommer Christer ned hit en tur straks, vet ikke helt hva vi skall finne på, men vi finner vell på noe. Skal iallefall nyte de siste timene sammen før han drar hjem igjen i kveld :-)

Hva har dere gjort i helga da?

stikker på kvalikkamp!Da stikker jeg til Malvikhallen på kvalikkhamp! Vi snakkes senere, ønsk meg lykke til da :D

sykkeltur jeje

Heihei! Akkurat nå er jeg fortsatt dritsliten etter egentlig hele denne uka. har vært fullt kjør absolutt HELE uka, og selvfølgelig måtte hele kransekaka toppes med at i dag skulle vi på sykkeltur med skolen for å finne planter og dyr til naturfagen, jæddæ. Dritbra. Så jeg kan nesten ikke beskrive med ord hvor godt det er med helg nå. T.G.I.F! 

Etter jeg kom hjem har jeg vel egentlig ikke gjort noe spesielt. Har bare nytt(?) at det er fredag og slappet av! 

Hva synes du om bildene?

slapp dag

Hei! 
I dag har jeg egentlig ikke gjort en dritt, haha. Bortsett fra å legge trekk på den ene boka mi = flinkskolepie97! Har egentlig kun vært på skolen, gått hjem fordi jeg ble kjørt til skolen i dag, ligget på sofaen, ligget på sofaen litt mer, spist, og så nå sitter jeg i sofaen igjen. Interessant liv, ikke sant? Jæddææ. 
Uansett. I kveld er det trening igjen, vi har trening omtrent hver dag nå for tiden siden vi har kvalifisering til første divisjon i helga og siden det er nye lag og slikt så må vi spille sammen lagene osv. Skal prøve å få blogget før jeg drar, men er ikke helt sikker på om jeg rekker det :-)


bildene er tatt nettop!
Hva har dere gjort i dag da?

en hekstisk hverdag..

Hei!

Åh, enda en mandag overstått. Hadde en ganske grei dag på skolen i dag da, men det er ikke like gøy å komme hjem og det første du må gjøre er lekser.. Menmen, blr vell vandt til det! Og for ikke å glemme at det er litt godt å komme i rutine igjen, hehe. Men jeg er litt sliten og slikt nå, så vi får heller snakkes i morgen!


// arkivbilde

Hva har dere gjort i dag da? :-)

Enda en koselig helg!

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har blogget no i helga. Dere skjønner, Christer kom hit på torsdagen, og på fredagen rett etter skolen dro vi til bestemor og bestefar og da rakk jeg ikke å blogge. Og som dere sikkert har fått med dere så har ikke bestemor og bestefar nett, så da fikk jeg ikke blogget for dere. 

Men uansett. Vi hadde ihvertfall en utrolig koselig helg og det var såå godt å se Christer igjen på torsdag. Er alltid så mye koseligere å møtes når det er lenge siden sist, hihi. I morgen er det jo skole igjen, så jeg skal begynne å legge meg nå snart så jeg er uthvilt!
Hva har dere gjort i helga?

onsdag da

Heihei! I dag er det onsdag, og personlig synes jeg onsdag er den kjedeligste dagen i uka. Vet ikke helt hvorfor men, haha. Vi hadde en helt grei dag på skolen i dag, gjorde ikke så veldig mye egentlig. Hehe. Nå skal jeg spise middag snart og så skal jeg på trening kl. 6! Ha en fin dag videre alle sammen :-)

bukse fra bershka og genser fra h&m

Hva har dere gjort i dag da?

skyype

Heihei! har dere hatt en fin første skoledag? Jeg har ihvertfall hatt en "ok" første skoledag, var litt godt og komme i gang igjen også! Gleder meg litt til å komme i rutine igjen, hehe. Etter skolen dro jeg til Pernille med Mia og det var kjempekoselig! Vi lagde oss frappe og det er såå godt! Spesielt den Pernille lager, hihi♥ Etterhvert måtte Pernille på trening så da satt vi oss ute på gata (haha) og ringte Jonas som ikke ville møte oss ogsåå dro vi hjem hver for oss. Interessant eller hva? Heh.

Nå sitter jeg og skyper med Christer, så vi får snakkes senere! Ha en fin kveld alle sammen♥

Haha, sykt fine bilder iknow..

Hvordan har din første skoledag vært da?

skole i morgen

Hei! I dag sa jeg "hade" til Christer. Han skal jo begynne på ny skole i morgen, og jeg ønsker han så mye lykke til, det kommer til å gå så fint!♥ Det kommer til å bli så utrolig rart å ikke ha han der hver eneste  dag på skolen osv, men han kommer jo til å bo kun 1 time unna, så det skal nk gå greit! Vi skal få møttes ofte uansett. 

Anyway! I dag var jeg først på treningssamling på håndballen, noe som var veldig gøy! Vi spilte interne kamper og sånn, og det var så godt å spille ordentlig håndball igjen! Har savnet det, haha. Og i morgen begynner jo skolen igjen, og jeg har egentlig litt blandede(?) følelser når det gjelder det. På en måte så kommer det til å bli såå koselig å møte alle sammen igjen, men på den annen måte så kommer jeg til å være drittlei allerede i morgen ettermiddag. Jaja, det skal nok gå bra dette året også!

Nå skal jeg snart begynne å ordne klart litt småting til i morgen, og så skal jeg prøve å ta en tidlig kveld. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer det til å bli liiitt slitsomt å komme seg opp i morgen så det er greit å få (nesten)nok søvn :-)Hva synes du om bildene? Hva tenker du om skole i morgen?

tar nattaa

Heihei! Endelig fikk jeg postet innkjøpene, haha. Jaja, sånn går det når man er så flink til å utsette ting! Nå tenker jeg å ta natta snart, er faktisk utrolig trøtt, haha. To treninger på rad tar på når man nettop har hatt en lang sommerferie med ikke like mye trening.. Menmen, vi snakkes i morgen! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda, men finner vel på noe. Nattaa♥Har dere noen planer for morgendagen?

lite tiid

heihei! har ikke fått tid til noe særlig blogging i dag heller desverre, rakk ikke å poste innlegg om innkjøpene før jeg dro på trening, og har heller ikke fått gjort det ferdig enda, så det kommer enten i morgen tidlig eller litt utpå dagen!

Planen for i morgen er å dra til byen, vet ikke helt om jeg skal kjøpe meg noe i og med at jeg har shoppet ganske mye i det siste, menmen, vi får se! Skal prøve å få blogget før jeg drar ihvertfall :-) Nattaa♥


//arkivbilde

Hva har dere gjort i dag da?

tirsdaaag

heihei! Kom hjem fra bestemor og bestefar i går, og etter det så var det fullt kjør hele dagen så rakk ikke å blogge. Var i hvertfall til Christer først, og så dro jeg ned til fjæra for å grille og slikt litt senere. Vi hadde tenkt å bade, men siden det var så sykt kaldt så ble det ikke så jeg bada, eheh. Var utrolig koslig uanset! Hadde jo med kameraet, men klarte selvfølgelig å komme hjem med 0 bilder :))

Nå sitter jeg og slapper av, tror jeg skal ta meg en tur ut i sola om litt. Er sol og kjempevarmt ute i Trondheim i dag! Skulle kanskje egentlig være med på stranda i dag, men siden jeg var til legen nå først på dagen og skal på håndballtrening i kveld, så ble det ikke tid.

Noen bilder fra helga:Hva har dere gjort i det siste?
Innkjøpene fra oslo osv kommer i neste innlegg!

gratulerer til de norske håndballjentene!

Heihei! Nå er jeg kommer vel fremme hos betemor og bestefar. Vi har akkurat spist og nå blir det snart dessert, mmm! Må bare få gratulere det norske damelandslaget med finaleplass, de spilte en utrolig bra kamp i dag mot Sør-Korea! Gleder meg til finalen :D

I kveld skal jeg vel egentlig bare spise dessert og så se finalen i friidrett, og resten skal jeg velle egentlig bare slappe av. Vi snakkes enten senere i kveld eller i morgen! :-)Hva gjør dere i kveld da?

stikker til bestemor og bestefar!

Heihei! Nå er det like før jeg drar til bestemor og bestefar, vi snakkes i kveld ellernoe♥

Hva skjer hos dere i dag da?

niendeaugusttotusenogtolv

Heihei! Fin overskrift i know, haha. Nå sitter jeg og ser på Disney Channel med lillesøsteren min, hvis man ser bort i fra at det bråker noe sykt så blir det faktisk aldri kjedelig! Har egentlig ikke gjort så veldig mye i dag utenom å dusje, gå på butikken med lillesøsteren min og hente macen min hos Vilde! Ah, så godt å få tilbake macen igjeen♥♥

Senere i dag reiser jeg jo som sagt til bestemor og bestefar, blir nok kjempekos som alltid! Tror jeg skal hjelpe til litt og tjene meg litt penger(hehe), vi får se!

Hva gjør dere i dag?

De siste dagene!

Heihei! Beklager så mye for null blogging de siste dagene, men for det første så har jeg ikke hatt noen pc å blogge på fordi jeg klarte å glemme macen min på hytta til Vilde(får den i dag, wiii<3) og den gamle pcen min går varm og kortslutter etter fem minutter, haha. Men nå er jeg tilbake, håper jeg! Drar til bestemor og bestefar i morgen og har ikke nett der, men skal prøve å mobilblogge litt!:-)

Sånn ellers så kom jeg hjem fra Oslo på fredag og så ble jeg med Christer og familien til Sverige på lørdag. Han flytter jo snart, så vi må prøve å få vært så mye som mulig sammen nå før skolen starter på igjen i og med at det ikke blir så vi møtes like ofte da:-)

Noen bilder fra de siste dagene!
I dag har jeg først på dagen bare slappet av og så dro jeg og mamma på IKEA en tur for å kjøpe klesstativ på rommet mitt, kan vise bilder av hvordan det ble senere! Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd selv!

dag 3 i Oslo

(først og fremst. Var noen som spurte hva jakka jeg hadde kjøpt meg på outleten kostet, og den kostet 1999,- på outletpris)

Heei♥  I dag spiste vi først frokost klokken ni, eller den ble vell nærmere kvart over ni før jeg og Vilde kom oss ned til frokostsalen(hehe). Såå etter vi hadde spist frokost tok vi turen til Sandvika storsenter, fikk kjøpt meg litt der også som dere får se når jeg kommer hjem. Vi kikket så og si på alle butikkene og når vi ble lei kjøpte vi oss lunsj som vi tok med oss på hotellet. Etter og ha slappet av ei lita stund på hotellet, kjørte vi nedover til stranda, og så gikk vi over til Kalvøya. Det er såå fint der, og vannet var utrolig varmt!

Senere på dagen tok vi turen til Oslo City og Karl Johan, fikk kjøpt meg noe der også(hihi). Jaja, er man på shopping så er man på shopping! Når vi ble sulten satt vi oss på Friday's og jeg bestilte hamburger. Var utrolig godt!

Calzone og sitronvann til lunsj!


Vildee♥♥


Legg merke til foten til den ene svanen, haahahah!Nå sitter vi her på hotellet og bare chiller, er helt døde i føttene begge to, haha!

pink is tha shit!!
I morgen skal vi hjem igjen. Vi drar først til oppdal på hytta til Vilde igjen, og så tar jeg bussen hjem på enten fredag eller lørdag! Ha en fin kveld videre alle sammen!♥

Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

Norwegian outlet og Drøbak

Heihei! I dag tidlig tok vi turen til Vestby på den store Norwegian outlet-butikken. De hadde utrolig mye fint der, og for de som ikke vet det så er det en "shoppingby" med varer dra kjente merker bare mye billigere! Jeg fikk kjøpt meg en jakke fra Helly Hansen som jeg har gått og sett på kjempelenge. Ble ikke den modellen jeg eegentlig hadde sett på, men når man kan spare 1000,- og få en jakke som ser nesten prikk lik ut og er minst like fin så sa jeg ikke nei takk til det! Trengte ny jakke til vår/sommer/høst også så det passet kjempebra! 


♥ ♥ ♥

Etter og ha vært innom de fleste butikkene så tok vi ture til Drøbak.Der gikk vi litt rundt og så på butikkene som var der og så spiste vi middag på Pepper pizza til slutt!


Her har jeg på meg den nye jakka. Jeg ELSKER den, haha♥ var litt kjølig ned ved havna så da kunne jeg likeså godt bruke jakka! 

Haha.. Internetten ble plutselig syykt treg nå, så får ikke lastet opp flere bilder. Men kan sikkert poste et innlegg når jeg kommer hjem med bilder som ikke ble postet mens jeg var her :-)

Hva synes dere om jakka? Hva har dere gjort i dag?

dag 1 i Osloo

heihei! Nå sitter jeg og Vilde i hver sin seng med hver sin mac og venter på at håndballkampen mellom Norge og Sverige skal starte. Blir kjempespennende! Vi er begge ganske slitne nå, etter en hel dag i Oslo sentrum. Fikk kjøpt meg en del som jeg kan vise når jeg kommer hjem! Tok ikke så veeldig mange bilder i dag, men vi var stort sett innpå butikker hele tiden, så var ikke så veldig mye og ta bilde av heller, haha. Skal prøve å få postet dagens antrekk etterpå!Hva har dere gjort i dag? Flere som er i Oslo?

første kveld i Oslo!

Siden det er søndag i dag, og ingen butikker er åpne, så tok vi oss en tur oppp til holmenkollen for å se på hoppbakken osv, noe som var helt greit! :-) I morgen blir det nok aker brygge og slikt, og selvfølgelig shopping da, hehe. Noen bilder fra turen nedover og i kveld:


sims og film må til på en lang biltur!


før vi dro ut for å spise middag

Mamman og Pappan til Vilde og Vilde


♥♥♥♥

Og nåå sitter vi bare på hotellrommet og slapper av, skal vel snart ta kvelden!Snakkes i morgeen!

Hva har dere gjort i dag?

fire fine dager til bestemor og bestefar

Heei! Nå har jeg endelig internett igjen! Ah, har vært litt stress de siste dagene, haha. Var jo til bestemor og bestefar med Christer fra tirsdag til fredag, også dro vi hjem seent med bussen på fredag og så lå jeg over til Christer på kvelden. På lørdagsmorgenen våknet vi klokken elleve ca. og så dro jeg og hentet en pakke fra h&m som kom i posten og såå klokken 14.20 tok jeg bussen til Oppdal får å møte Vilde og familien hennes. Og nå i dag har vi kjørt i bil leenge, og nå sitter vi endelig på hotellrommet i Oslo! Woho, ble mye og skrive, haha. Vi har forresten internett på rommmet her, så jeg skal prøve å oppdatere hvertfall en gang om dagen!

Men ja, som sagt var jeg og Christer til bestemor og bestefar fra tirsdag til fredag, og det var kjempekoslig! Vi slappet vel egentlig bare av for det meste, var ute med båten noen ganger, hoppet på trampolina og var litt med noen av søskenbarna mine som også var der. På fredagen var det til og med skikkelig sommervær med sol og oppholds hele dagen, noe som egentlig begyner å bli uvanlig til å være Trondheim, haha. Noen bilder:

slikke sol da lissååm


Helle og Sander


haha, ordnet meg en soleplass med en gammel dyne og pute!haha.. nå ville ikke bildeopplasteren samarbeide noe lenger. Vi snakkes senere!

Hvordan er været hjemme hos dere?

sundaay

God morgen! I dag klarte jeg å prestere å våkne 13.22. Haha, nærmere hav tre ble klokka før jeg våknet i dag. Jaja, haha, ble nå uthvilt nå da i hverfall. Nå kommer mamma snart hjem fra jobb, og da skal vi ture ned på prix for å kjøpe salat til meg. Elsker salaten fra prix! Og da ble det jammen frokost på meg i dag også da, haha. Jeg fikk med andre ord en chill start på dagen i dag!

//bildet er tatt for noen dager siden

Hvilken start fikk dere i dag? Hva gjør du denne søndagen?

ny header!

Da har jeg fått fikset meg ny header igjen, ble veldig fort lei av den andre. Ble ikke såå spesiel header nå heller, men det har ikka så mye å si, haha. Så, hva synes dere om den nye headeren? 

22. juli - ett år etter

Hei dere! Nå har jeg akkurat dusjet og sitter jeg og ser på tven, og ser på nrk på 22. juli - ett år etter. Ett år har gått sykt fort, og jeg kan huske det som om det var i går. 

Sender varme og gode tanker til alle pårørende, og hvil i fred til alle ofrene.

//bildene er lånt fra nettet

kooselig kveld!

Heihei! Nå har Christina og Mia akkurat dratt, og jeg skal snart begynne å legge meg. Skal nemmelig opp klokken halv elleve fordi jeg skal ut og trene, weho! Uansett, hadde en utrolig koselig kveld med Mia og Christina i dag, og det var såå godt og se Mia igjen som har vært på ferie i en uke nå. 

I morgen etter jeg har trent tror jeg det blir en tur til byen med mamma og kanskje Christer for å se på minnemarkering osv i forbindelse med at det er 1 år siden det som skjedde på Utøya den 22. juli i fjor i morgen.love youu!

Hva har dere gjort i kveld (igår kveld)? 

hjemme etter en fiin tur

hei dere! og lenge siden sist, heheh. Fikk ikke blogget da jeg var i Fevåg fordi det var ikke nett og heller nesten ikke dekning, så beklager for deet. Vi hadde det i allefall kjempekoslig! Og jeg vil så absolutt tilbake, det var såå idyllisk der! Haha, selv om ikke været var helt på topp da.. Vi ble gode i kortspill etterhvert for å si det sånn, haha. Ble ikke tatt såå veldig mange bilder siden vi var ute med båt og sånn ganske ofte så turte ikke ha med kameraet da, men kan jo jo legge ut de som ble brukbar av de jeg tok!

Planen i dag er vell å slappe av, tror Christer kommer hit en tur litt senere♥ Ha en fin lørdag alle sammen!

Hva har dere gjort i det siste? Har du vært i Fevåg før?

helgaa

Heihei! På fredagen så dro jeg jo som sagt til bestemor og bestefar, og kom hjem i går. Var kjempekoselig! Onkel skulle ha en slags festival der, så da var det jo en del som skjedde. Kjempegøy! Nesten alle søskenbarna mine var der også, så det gjorde det enda bedre :-) I går da jeg kom hjem dro jeg til Christer en tur og var der en stund, og så dro vi ned til meg litt senere. Vi bare slappet av og så på tv og sånn egentlig. Var kjempekoselig♥

noen bilder fra i helga:

Syykeste solnedgangen, fargene var faktisk enda finere i virkeligheten! Helt sykt fint!

og fra i går:

loveyouu!♥

Sånn ellers så skal jeg bare slappe av i dag tror jeg, for i morgen reiser jeg og Christer til Fevåg. Er ikke nett der, men kan prøve å blogge fra mobilen! Gleder meg i hvertfall kjempemye♥

Hva synes du om bildene? Hva skjer hos dere i dag?

chillær'n lissm

(Dette skulle vært postet kl. 11.45)

Haallo! Nå har jeg akkurat fått kommet meg opp av senga og har akkurat spist frokost. Er så godt og være hos bestemor og bestefar. Er ingenting som skjer, det kjører nesten ikke noen biler og slikt. Er ganske fint vær ute i dag også, så blir vell og være ute :D

får ikke til å låste opp bilder.. 

vel fremme hos bestemor og bestefar!

Hei dere! Nå sitter jeg i soffaen hjemme hos bestemor og bestefar. Jeg og mamma var sykt spontane i dag, så vi tok turen med en gang det ble snakk om det! Har også endelig lært meg hvordan jeg kobler til macen til 3G'en på iphonen, så nå kan jeg få oppdatert dere litt oftere når jeg er her også, wihuu! Vet ikke helt hva som skjer i morgen, men nå skal jeg iallefall spille litt sims, haha. Har blitt heelt hekta.

Hva gjør dere da denne fredagskvelden?

home sweet home!

Hei dere! Lenge siden sist, haha. FIkk ikke blogget noe før jeg dro til Spania, hadde rett og slett ikke tid.. Men uansett, så hadde jeg en utrolig fin ferie og det kommer bilder fra turen del 1 i neste innlegg! 

Nå sitter jeg bare og slapper av alene hjemme. Mamma er ute på joggetur, så da benytter jeg sjangsen til å spille høy musikk osv fullt ut, heheh. Om jeg ikke har fortalt det, så kom jeg jo hjem fra Spania på tirsdag, og jeg kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort etter jeg kom hjem! :-)

TIrsdag:

På tirsdag møtte jeg Christer med en gang jeg kom hjem, og det var såå godt å se han igjen! Hadde savnet han masse♥ Vi bare slappet av hjemme hos han før vi dro på butikken og handlet oss godis og sånn til kvelden siden han skulle ligge over hos meg. På kvelden så vi filmen "Fuck up" og den var serriøst sykt bra, anbefales på det sterkeste! Har ingen bilder fra da, men det var uansett kjempekoselig!

Onsdag:

På onsdagen etter vi hadde våknet dro vi til byen en tur for å møte noen venner og for å dra på vg-lista! Vg-lista var helt greit egentlig, ikke såå spesielt lissm, hehe. Menmen, koselig var det! På kvelden dro noen av oss til Christer og bare slappet av.

Torsdag(I går):

I går dro jeg til byen med mamma og ei vennine av henne som er på besøk hos oss. Vi så litt på forskjellige butikker, spiste lunsj og så dessert på deli de luca etterpå, kjempekoselig!

Mamma♥

Syykt godt! serriøst, den(bare nesten) beste oreokaka jeg har smakt!

FIkk kjøpt meg en skinnjakke og et par sko, som jeg sikkert kan vise senere. Nå skal jeg slappe av videre, tenker å spille litt sims, haha.

Hva har du gjort i det siste? Hva synes du om bildene?

egg til frokost!

Heihei! I dag ble det egg til frokost på meg. Og utrolig nok så klarte jeg å ordne det selv også. Imponert! Er ganske fint vær ute i dag, er ganske varmt og sola er fremme sånn nå og da. Nå skal jeg bare ordne meg og så stikker jeg nok en tur ut. Bli snakkes!

Hva skal dere i dag da?

god morgen!

Hei og god morgen folkens! I dag stod jeg opp overraskende tidlig. Har jo stått opp rundt to omtrent hver dag hele ferien, så det var egentlig litt godt å komme seg opp av senga i tide. Nå skal jeg en tur på butikken, og så får vi se hva dagen bringer! Ha en fin dag alle sammen :-)

Hva skal dere gjøre i dag da?

hvor er håret mitt??

halloja! 

skal snart dra til byen nå, skulle bare hjemmom en tur etter frisøren for å bruke tiden på noe, haha. Bussen går ikke før 14.05 så da har jeg good tid enda! Var jo som sagt til frisøren i sted, og jeg ble egentlig positivt overrasket over resultatet. I og med at det var syykt lenge siden sist jeg klippet meg til frisøren, så var det nederste nokså slitt. Så jeg ba henne ta av det slitte, og selv om det ikke vistes så godt at det var slitt før, så ser det mye sunnere ut nå. Seelv om jeg savner det lange håret veldig nå da, hehe. Blir vell vandt til det! også blir det godt at håret ikke er så suuperlangt nå i sommer da♥

Nå skal jeg snart ta bussen til byen for å møte Christina, Johan og Oskar, og så blir det kino med Christina, Ingrid og kanskje noen flere i kveld :-)

Hva skal dere i dag da?

stikker til frisøren!

Hei og god morgen! Nå stikker trøtte meg til frisøren, så vi snakkes! :-)

Hva starter du dagen med?

travel pige!

heihei! Siden jeg ikke er så veldig trøtt enda, og jeg ikke har noe bedre å finne på så tenkte jeg at jeg likeså godt kunne blogge litt! Også i og med at jeg ikke har blogget noe særlig i dag, hehe. Først i dag var jeg jo som sagt på tur med mamma, som skulle være joggetur men som ble til en gåtur, og litt senere dro vi på Egon for å spise lunsj/middag og så dro vi videre på pirbadet etter det. Jeg personlig så liker jeg ikke pirbadet så veldig godt, men i dag var det faktisk helt greit! Også var det jo koselig å være med i og med at søstrene mine reiser snart.

Vi kom vell hjem i halvv ti-tiden, og da dro jeg direkte ned til fjæra for å møte noen venner, men det var piiisskaldt så jeg dro hjem nesten med en gang, heheh. Men samtidig så vil jeg jo holde meg frisk til vi reiser på tirsdag(!!), gleder meg sykt mye! I morgen skal jeg forresten til frisøren, for første gang på flere år, haha. Og etter det tror jeg det blir en tur til byen :-) skal se om jeg får kjøp meg fjernkontroll og kamerastativ til kameraet! Men skal snart gå å legge meg nå, så vi snakkes i morgen! God natt da dere♥

Hva har dere gjort i dag?

ut på tur!

Halla! Nåå har jeg akkurat vært på en liten tur med mamma. Kan ikke jogge fordi jeg har sykt vondt i nesa, som også gjør at jeg får sykt vondt i hele ansiktet, haha. Så da ble det bare gåtur i dag! 

Nå etterpå skal vi en tur på egon for å spise, og så på pirbadet etterpå(et badeland her i trondheim). Småsøsknene mine hadde visst veeldig lyst til at jeg skulle bli med, og i og med at de reiser på søndag og skal være borte i en måned ellernoe så kunne jeg likeså godt være med! Så da snakkes vi sikkert når jeg kommer hjem igjen, ha en fin dag alle sammen!

Hva skal dere gjøre i dag?

ny header!Hei og god kveld! Da har jeg endelig fått ordnet meg ny header. Orket ikke å ha den som var med designet lenger, haha. Den er ikke såå spesiell da, så jeg vet ikke helt om jeg blir å bytte den ut om ei lita stund eller ikke. Sånn ellers sitter jeg bare og slapper av, tror jeg skal varme meg opp litt pizza fra middagen til kveldsmat og såå slappe av litt mer, haha. Lenge leve sommerferie sier jeg bare!

Hva synes dere om den nye headeren?

nam!

Ah, nam!! Nå har jeg akkurat spist først utroolig god pizza til middag, og så sykt gode jordbær til dessert etterpå! De jordbærene var serriøst noe av det beste jeg har smakt på leenge, haha. Nå skal jeg bare la maten synke ned litt og så skal jeg slappe av resten av dagen i think. sommerferie in my ♥

Noen flere som har spist jordbær i dag?

6 dager til avreise!

Ah, i dag er det kun seks dager til jeg reiser til Alcudia! Gleder meg sykt mye. Skal dra med mamma, bestemor og Vilde, og det kommer til å bli veldig koselig♥♥ Da blir det late dager på stranda, varme, sol, bading, "tanning" and so on. Iik, gledes!

Er det flere som skal til Alcudia i sommer? Noen som har vært der og vil anbefale noe?

de siste dagene

heihei! har vært litt ravelt de siste dagene, så er derfor jeg ikke har blogget noe særlig. Har vell ikke noe interessant å fortelle heller fra de siste dagene, utenom at i går var jeg i byen! Kjøpte meg to topper og en kjole. Fant endelig en hvit kjole med sånn åpning i ryggen, synes det er såå fint! Så da ble jeg veldig happy da jeg fant den♥ Senere på kveld dro jeg på jentekveld hos Pernille, og det var jo som alltid kjempekoselig. Jeg glemte selvfølgelig å ta med meg kameraet, meen det går sikkert bra, hehe.

her er da kjolen! Elsker den♥♥

I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal egentlig. Er sykt dårlig vær ute, og da er det mye vanskeligere å ha noe å gjøre.. Skulle egentlig blir med jentene å se på kamp til resten av jentene, men jeg fikk vite for litt siden at vi skulle få middagsbesøk og blablabla. Her er da min crib:Elsker den også♥♥

Hva skal dere i dag da?

en av de bedre lørdagskveldene!

Hei! Våknet nesten nettopp, og har vell egentlig ikke gjort noe enda. Elsker at det er sommerferie♥♥♥ Skal vel begynne å komme meg opp av senga nå snart, siden det er veldig fint vær ute i Trondheim i dag, og det må man utnytte mens man kan! Blir sikkert stranda eller noe i dag, vet ikke helt.

I går tok jeg og Christer turen til Edvard, hvor det var masse andre folk også. Først var vi hjemme hos Edvard, og så en liten tur i fjæra, og såå en tur til Edvard igjen. Koselig kveld!

Ble ikke så mange bilder da men.. Nå skal jeg komme meg opp av senga og så skal jeg på stranda en tur med folket. VI blogges!

Hva synes du om bildene?

sommerferie!!

Heihei! I går fikk vi sommerferie, og det er SÅ digg! Ikke at det har vært så veeldig mye stress den siste uka på skolen, men godt er det med ferie uansett. Denne sommeren kommer til og bli SÅ bra! Ah, gleder meg til å kunne gjøre akkuratt det jeg vil, uten å tenke på lekser og blablabla. BLIR TO HERLIGE MÅNEDER FOR Å SI DET SLIK! Jeg reiser jo til Alcudia med Vilde den 3. juli, og skal ære der i en uke, noe som også blir veldig bra! Gleder meg masse! 

Siden vi sluttet 11.15 i går så dro jeg, Mia og Pernille til byen. Der møtte vi også Christina, Vilde, Ailin og Ingrid. Jeg kjøpte egentlig ingenting, men jeg gjorde noe annet! Jeg tok sånn piercing øverst i øret. Var egentlig ikke vondt i det hele tatt. Var bare ganske ekkelt, og det er egentlig eklere nå enn det det var akkurat når jeg tok den. Er hvertfall kjempefornøyd! Skal se om jeg får til å legge ut bilder av den senere også :-)

I går hadde vi avskjedsfest for Christer, siden han flytter mest sannsynlig før tiende, og grunnen til at jeg ikke har nevnt det før, og egentlig også grunnen til at jeg ikke blogget i går, var fordi det skulle være en overraskelsesfest, noe som også ble veldig vellykket! Han skjønte ingenting i hvertfall, når jeg hadde sagt at vi skulle på filmkveld til Pernille også kommer han opp på stua hjemme hos meg og der står plutselig hele gjengen og sier surprise! Haha, sykt bra kveld ble det i allefall og en bra start på sommerferien selv om grunnen til at vi hadde festen var litt trist♥

YOLO!

Bildene er fra før vi dro til byen i går♥ Bildene fra festen kommer i neste innlegg!

Hva synes du om bildene?

tar natta

God kveld!♥ Sitter bare og slapper av nå, er sykt sliten etter treninga, haha. Vi hadde masse øvelser pluss spilling på slutten, så det ble ganske slitsomt til slutt. I morgen har vi fotballturnering på skolen, og jeg måtte være med selv om jeg egentlig ikke hadde såå lyst, men det blir sikkert bra det! Håper på fint vær også, det hadde gjort det enda bedre :-) Snakkes i morgen!

Har dere noe spesielt på skolen i morgen?

tre dager til sommerferie!

Heia♥ i dag er det kun tre dager til jeg går ut til sommerferie! Bir så sykt digg♥ I dag hadde vi egentlig en ganske avslappende skoledag. Vi bare fikk tilbake noen prøver osv, og det gikk ganske greit egentlig på de fleste. Gjenstår bare å få karakterkortet nå, gru-gleder meg litt, men håper det blir et bra resultat!

Nå skal jeg snart stikke på trening, skal bare skifte osv først. Skal vise dere innkjøpene fra da jeg og Christina var i byen med Ingrid på lørdag når jeg kommer hjem fra trening. VI snakkes!

Hva skal dere i dag? Når får dere sommerferie?

rettsak med klassen pluss pluss

Hei dere! Beklager mitt fravær den siste uka, hehe. Hadde jo arbeidsuke hele skoleuka, og jeg jobber jo i barnehagen, haha. Tjohei! Joda, det var jo gøy det. Ble mye leking i sandkassa da hvertfall, og såå mange søte barn! Aw♥ Fra torsdag til i går lå Christina over til meg siden foreldrene hennes skulle bort, og det var jo selvfølgelig kjempekoselig! Vi lå over til Christer fra fredag til lørdag, på lørdag var vi i byen, og på søndag var møtte vi Mia og vi bare slappet av og koste oss hele dagen egentlig!

I dag var klassen min på rettsak i byen, noe som egentlig var ganske kjedelig, haha. Den tiltalte møtte ikke en gang opp, så det gjorde jo saken enda kjedeligere.. Men var litt gøy og se hvordan det egentlig foregår da, og litt spesielt at en hel klasse får lov til å komme å se på en rettsak liksom. Meen ja. Har ikke så veldig mange brae bilder fra i dag egentlig, så kan jo legge ut bildene fra i helga!


haha, vi kjøpte inn til pannekaker, og smeltet sjokolade som vi hadde oppå, syykt godt!

Mia, Christina og Mina(Lillesøsteren min)♥♥♥

Hva synes du om bildene? Har du vært å sett på en rettsak før?

tar natta!

heihei! Skal gå å legge meg nå, men tenkte bare å oppdatere dere litt, hehe. I kveld var jeg som sagt på kino, og det var kjempekoselig! Vi så The Dictator, og den var haha, liitt spesiell. Noe av det var skikkelig morsomt, mens noe på filmen var bare veldig drøyt.. Flinke bloggeren som jeg er, tok jeg med kameraet, men jeg tok selvfølgelig ikke noen bilder. Jaja, sånn går det når man glemmer at man har med seg kameraet.. 

I morgen er første dag på jobb, haha! Vi starter med arbeidsuke i morgen og jeg skal jobbe i barnehagen, blir sikkert kjempegøy! Skal jobbe på avdelingen der søsteren min går, så da skal jeg vær med de minste barna på hele barnehagen. Aaw♥

Snakkes i morgen!

Hva har dere gjort i dag? Har dere arbeidsuke på skolen?

grillkos med jentene

Heihei! I går var en kjempekoselig kveld. Vi jentene samlet oss hjemme til Pernille for å grille og det var jo selvfølgelig kjempekoselig! Jenteprat, grillmat og sommerkos♥ Det ble ganske kaldt utover kvelden så da gikk vi inn og så No strings attached og Sex and the city. Etter de andre hadde dratt overnattet jeg til Pernille, og har vært der helt til nå omtrent. Kjempekoselig!

GRILLMAT♥♥♥

Mesterkokken!

Nå stikker jeg straks på kino, vi snakkes!

Hva synes du om bildene?

trøtt..

Hallo! Jeg burde vell egentlig sovet nå siden vi har kamp igjen klokken 9 i morgen tidlig, men siden jeg er ferdig med alt skolearbeid og lekser fram til i august en gang, så føler jeg at jeg kan ta meg "sommerferie" nå og være litt lengere oppe, hehe. Kampen vi spilte gikk kjempebra forresten, vi vant 10-7 ellernoe, stolt! Etter den første kampen i morgen skal jeg hjem en tur, og så er det viderespll osv senere på dagen, så da blir det nok flere kamper. Skal prøve å få blogget i mellom kampene i såfall! Og forresten, skal kjøpe meg fjernkontroll og kamerastativ nå i nermeste framtid, så da blir det mye bedre bilder! Da slipper jeg endelig å spørre andre folk om å ta bilder osv. Også er det jo veldig praktisk, f.eks. hvis man skal ta gruppeblder, blir alltid så mange uklare bilder og sånn med selvutløser..Meen ja, tror jeg runder av her jeg. Vi snakkes i morgen pusær! Og ønsk meg lykke til med å stå opp i morgen og med kampen! :-)Hva har dere gjort i kveld da?

sunny day!

Heihei! I dag er det soool♥ åh, enedelig kom sola tilbake, har savnet den fryktelig! Har akkuratt spist middag nå, vi bestilte pizzaa. Tror jeg skal hoppe inn i bikinien nå, å forsøke å bli litt brunere, heheh. I kveld skal vi spille andre kamp i cupen da, gleder meg veldig! Ska spille mott Rollon(?) eller noe sånt, aner ikke hvilket lag det er jeg, haha..

Sånn ellers fikk jeg en kommentar i går hvor noen spurte hvor den "plakaten" jeg hadde på døra mi på dette innlegget. Altså denne:

Det er en slags plakat(den er i papp) som jeg bare har rullet sammen teip og satt den fast med bak! Om jeg ikke tar helt feil, så skal det gå an å kjøpe plakaten her, om ikke så får dere prøve å google "The holstee manifesto" og se om dere finner ut noe da :-) Vi blogges senere!

Har dere sol i dag?

første kamp i cupen!

Hei dere! Nå suser jeg snart bortover til Husebyhallen for å spille første kamp i håndballcupen vi skal være med på i helga. Satser på seier! Tror ikke det blir noe mer blogging i dag forresten, har innlevering og prøve til i morgen, så jeg bør helst prioritere det! vi blogges :-) 

Hva gjør dere i dag da?

utelåst..

Yo! Sitter utenfor døra hjemme nå, har ikke med nøkkel.. Mamma kommer hjem straks da, heldigvis!
Ok, dette ble kjedeligste innlegget ever, men det får bare gå:))

SÅ HVA SKJER HOS DERE I DAG DA?:-)

sunday bby

Heei♥ I dag er det søndag dere, som for meg betyr maks chilledag. Har en innlevering i norsk til tirsdag som jeg skal prøve å gjøre ferdig. Bedre og være for tidlig ute en for sent vettuu! Og i og med at jeg ikke har noe annet å finne på i dag, så får jeg vel bare gjøre det, høhø. Sånn ellers så er det ikke blitt sommer enda i Trondheim likevell.. Akkurat nå er det overskyet og det ser ut som det skal begynne å regne etterhvert. JAJA, sommeren kommer vell etterhvert! Tror jeg avslutter her jeg, så det ikke blir bare kødd i dette innlegget, haha. Ha en fin søndag alle sammen!

Hva skal dere i dag da? Hva synes du om bildene?

kooselig fredagskveld!

Heihei og god helg alle sammen! åh, er såå godt med helg nå, ubeskrivelig godt faktisk, haha. Er så mye stress på skolen for tiden, og jeg går bare rundt å håper på at vår skole skal gå ut i streik neste uke. For neste uke har vi nemmelig norskinnlevering, musikkframføring, mattetentamen OG naturfagprøve. Wee, lucky me.. Neida, skal slutte å klage om skolen nå, det skal nok gå greit skal dere se!  

Hvertfall, har vært hos Christer med Christina i hele dag, og så kom Edvard, Stian og Preben  også nå i i kveld. Kjempekoseliig♥ Skal overnatte til Christer i natt, og i morgen blir det UKM-festival i byen med Christina osv. Tar med kamera så det blir nok bilder!

Noen bilder fra i dag:

Ah, vi lagde oss frukt og sjokolade. Syyykt godt♥♥

Hva har dere gjort i dag da?

en passende overskrift

Heihei! Kom hjem fra skolen for litt siden, og har vell egentlig bare slappet av etter det. Tror nok jeg bare blir hjemme i dag, i og med at vi har samfunnsfagprøve i morgen som jeg må pugge til. Er så sykt mye på skolen nå for tiden, er liksom siste innspurt før karaktersetting og sommerferie. Er såå glad for at det er sommerferie snart, skal bli så herlig! Sene sommerkvelder, stranda, bading, grilling and so on! Skal forresten prøve å poste outfit litt senere. Må jo ta noen pauser fra pugginga, heheh. Vi snakkes!

Hva gjør dere i dag?

ok ++ onsdag!

Hei dere! *kremt* beklager mitt fravær, men har rett og slett prioritert andre ting en bloggen denne uka, så det er grunnen til null blogging. Men, i dag er det onsdag! Og for de som kjenner meg ganske godt vet nok at dette er den verste dagen i uka for min del(om ikke tirsdag til tider er verre), men i dag var den faktisk utrolig bra! Startet dagen med skole som vanlig, sykt kjipt at ikke skolen vår har blitt trukket ut til streik.. Etter skolen dro jeg til Christer en tur og bare slappet av egentlig, og så dro jeg hjem for å spise lasagne, syykt godt♥ Og mens jeg spiste middag dro Christer på butikken, så da ble det smeltet sjokolade og jordbær til "dessert"/kveldsmat. Sykt koslig dag med beste♥

♥♥♥

NAAM!

gladveitj!

Håper dere har ahtt en like fin dag som meg, vi snakkes i morgen! :-)

Hva har dere gjort i dag?

Egon med beste og kino!

(Dette innlegget skulle egentlig vært postet i morges) God morgen alle sammen! I går kveld var jeg først i byen med Christer, vi så litt rundt i butikker osv og spiste på Egon, var utrolig koslig! Fikk kjøpt meg ny bikini til og med, woho♥ Og etter en stund i byen så møtte vi noen flere og så dro vi på kino og så Men in black. Den var faktisk sykt bra utenom at jeg ikke skjønte så veldig mye på starten siden det allerede har vært 1 og 2. Men den ble bedre ettehvert da, og slutten var best!

naam, tacosalat♥♥

fineste Christer og Christina!

Nå skal vi straks dra til bestemor og bestefar, skal prøve å få blogget der. Om jeg ikke blogger skal jeg hvertfall ha med kameraet også blir det mange bilder til jeg kommer hjem! Ha en fin langhelg videre alle sammen♥

Hva gjorde dere i går kveld?

fiinvær

Hellu! Ligger og slapper av i senga nå, er egentlig ikke så veldig trøtt og har ikke tenkt å legge meg riktig ennå, så jeg tenkte jeg kunne blogge litt for dere! I går (torsdag) var vi noen folk i fjæra. Var sykt varmt og jeg tok faktisk årets første bad også, egentlig ikke så sykt kaldt som jeg trodde, haha. Stolt over meg selv da! Er egentlig ganske pyse på kaldt vann.. Og siden jeg nettopp hadde hentet kameraet på postkontoret, kunne jeg ikke la være å ta det med på stranda for å teste det ut. Så da ble det en del bilder!

Hva synes du om bildene?

koselig kveld i fjæra

God kveld! Kom hjem fra fjæra for en time siden ca, var der med noen venner. Kjempekoslig! Også er det fortsatt sykt varmt ute enda, selv om klokka er snart ti. Love it! Meen ja. Har vell nevnt det fine været i hvert innlegg denne uka, så nå vet dere hvertfall at det er fint vær her! haha.. 

I morgen har vi løping i gymmen, og vi skal jogge dritlangt. Okei, ikke såå langt da, men langt nok. Jaja, etter skolen tror jeg det blir en tur til byen og så grilling i fjæra til folket, blir nok kjempekoselig! Oog forresten, kameraet kom ikke i dag heller.. Er så lei av å vente!! Jaja, kommer sikkert i morgen, tjohei.

verdens fineste!

fineste Synnøve♥

Var du i fjæra i kveld?

chillærn ute i sola!

Hei alle sammen! Været er fortsatt like fint, var over 20 grader i dag også, heerliig! Spiste nettopp salat ute, nam♥ Nå skal jeg ut en tur, får se hva jeg finner på. Ha en fin dag alle sammen, og nyt det fine været!

Mmmm♥♥

lilsiss♥

Hva gjør dere i dag? Har dere fint vær?

snart klar for kvelden!

God kveld! Sitter og spiser brødskive med banan nå og drikker melk, sunn sunn! Skal straks gå i senga nå, så vi snakkes i morgen! :D

beklager for bare iphone bilder i dag, men får snart det nye kameraet mitt nå, og da blir det bedre bilder!

sommer!!

Hallo! Er så syykt deilig vær i Trondheim fortida, har vært 20 grader hele dagen både i dag og i går! Er så godt å endelig kunne gå i shorts uten strømpebukse under og t-skjorte. Nå er sommeren på god vei, haha! Ble med til Christer er tur rett etter skolen i dag, jeg hadde igjen vært så "klæbb" som vi sier her i trøndelag og glemt av nøkkel, tjohei. Så da var det enten å ligge på verandaen hos han å tææne eller å sitte utenfor døra hjemme hos meg. Da valgte jeg alternativ 1, heheh.

Elsker været! Nå har jeg nettopp spist middag og skal snart på trening nå, ha en fin dag videre folkens, og nyt det fine været :-)

Hva har du gjort i dag? Har dere sol?

sunday

God morgen! Våknet i ti-tiden og så sovnet jeg igjen til ca halv ett. Er så sykt godt å sove lenge! Tror kanskje jeg blir liggende her en liten stund til før jeg går opp og spiser frokost, hihi♥

Hva skal dere i dag da?

middagsbesøk!

Heihei! Fikk vite for litt siden at vi skulle ha middagsbesøk kl. fem så da fikk jeg visst noe å gjør i dag likevell! Hehe. Så da ryddet eg litt på rommet, skiftet på senga osv, og så har jeg dusjet og slappet av! bra start på dagen, og jeg gleder meg allerede som en unge til å legge meg i nyvasket sengetøy i kveld, haha.

Men nå må jeg hjelpe til med det siste før gjestene kommer, ha en fin dag videre alle sammen♥

kul da sjø

Hva skal dere i dag?

saturday morning

Hei dere! Ligger og sløver i senga nå, er så godt å sove lenge♥ Vet ikke helt hva jeg blir å finne på i dag, er så rart det der med at når man først har fri så har man så lite å finne på, men når det ikke er fri så skulle vi gjerne hatt det. Nå skal jeg hvertfall stå opp snart, å spise frokost, så får vi se hva dagen bringer! 

Hva skal dere gjøre i dag?

 

koselig kveld!

hallo! sitter og slapper av i senga med macen nå, er så sykt herlig med langhelg! Digger og kunne sitte oppe så til jeg blir trøtt av meg selv og så legger jeg meg♥ Var til Christer en tur i kveld, vi spiste taco osv, og så kom Christina, Emilie og Preben etterhvert. Kjempekoslig! Vet ikke helt hva planen bir for morgendagen, finner vell på noe. Håper bare på fint vær igjen så vi kan finne på noe ute!Tjohei! Bildene ville ikke samarbeide med meg i dag.. Jaja! Nå skal jeg slappe av videre, haha♥ God natt alle sammen, så blogges vi i morgen :-)

Hva har du gjort i kveld?

Min 17.mai!

Heihei alle sammen!  Så fornøyt med gårsdagens 17.mai-feiring! Var først i kirka for å se på søstersen fordi hun skulle synge, og så var vi til Pernille en tur på kvelden. Ingenting å klage på egentlig, bortsett fra at det har var pissregn i hele dagen.. Noe som også resulterte i at vi ikke dro til byen.

Og tusen takk for alle kommentarene i går, er så gøy å logge inn og så er det flere komentarer! Fortsett med deet♥

FIkk forresten spørsmål om jeg ikke hadde på meg bunad, og jo det hadde jeg! Og om noen skulle lure så er det Hemnebunad :-) har egentlig ingen bilder fra i går, men kan legge ut noen flere bilder fra konfirmasjonen min i stedet sånn at dere kan få se!

Nå er Mia og Pernille her, de har overnattet fra i går. Tror nok det blir en tur til byen! Vi snakkes♥

Hvordan var din 17.mai-feiring? Hva skal du i dag?

17. mai!

Gratulerer med dagen alle sammen, ha en fin 17. mai! Det skal hvertfall jeg♥ Forteller mere om min dag senere :-)

Hva gjør du i dag på 17. mai?

blææh

halloja! Har akkurat dusjet etter å ha vært på trening nå, og sitter og holder på med lekser i nuet. Vi skal visst skrive et foredrag ellernoe om det å være en munk i dagliglivet, wtf lissm? Neida, må vell bae få gjort det ferdig, så jeg får kommet meg i seng en gang før midnatt! I mens kan jo dere få høre på to av mine favorittsanger for tiden, og det er disse to:

 Wistle - Flo Rida

Payphone - Maroon 5

Hvilken sang er din favorittsang for tiden? 

tirsdag

hei! Kom akkurat hjem fra skolen, er så godt å dra hjem når det er finvær! Godt å kunne sykle eller gå til skolen med kun tynn jakke og oppbretta bukse! Vet ikke helt om det blir håndballtrening i dag, men egentlig så passer det meg ganske bra siden jeg enda er ganske forskjøla, heheh. Fikk forresten mail i dag og at kameraet er på vei, så satser på å få det så fort som mulig. ah, gleder meg sånn på nytt kamera, skal bli så digg!

//arkivbilde

Hva har dere gjort i dag da?

travel dag og design

Hallo dere! Sitter og slapper av med macen i senga nå, er så sykt sliten. Vet ikke helt hvorfor, men kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg nesten ikke sov i helga da, heheh, oog at jeg har klart å blitt veldig forskjøla. Er drittett i nesa og vondt i halsen.. ikkje bra. Har vært på farten egentlig i hele dag, så er derfor jeg ikke har fått blogget noe særlig. Var først på trening rett etter skolen, og så var det hjem en kjapp tur for å spise middag og dusje, og så skulle jeg rett på et møte på håndballen. Tjohei! Og som dere sikkert ser, har jeg fikset nytt design, men mangler header osv enda, for se om jeg får det til i morgen eller noe. 

Nå skal jeg sove, så vi får blogges i morgen, god natt!

Hva har dere gjort i dag da?

finfin lørdaag

heihei dere! Har ikke vært hjemme, og opptatt i hele dag, så har ikke fått blogget enda. Men hey, det er helg folkens! Meen ja. Startet dagen med å ta bussen til byen med Pernille, og så møtte vi noen flere jenter der. Jeg, Mia, Ailin og Christina tok rastafletter (?) og er egentlig ganske fornøyd. Var ganske vondt/ekkelt først, men nå er det helt greit egentlig. Fikk kjøpt meg en del ting i dag også, as usual, heheh. Så da kommer innkjøp fra i dag og og i det siste i morgen :-)

♥♥♥♥

I morgen skal jeg i konfirmasjon, kommer sikkert outfit! :-)

Hva har dere gjort i dag da?

overnatting tjohei!

Hellu! Nå er jeg hos Pernille, skal overnatte her i natt. Blir koss♥ Folka var her i sted også, men nå har alle sammen dratt.  Er sykt trøtt, er så mye på skolen osv for tiden også, så I ♥ HELG! Planen for i morgen er å dra til byen for å kjøpe noen småting, så håper på bra vær! 

Mia, meg og Emilie♥

Miaa♥

Hva har dere gjort i kveld da? Vi blogges i morgen, GOD NATT♥

hvor ble det av sola?

Hei dere! I dag våknet jeg til REGN, regn!? Åh, nå som det endelig hadde vært en hel uke med sol.. Er så typisk Trondheim, det er alltid sånn. Noen dager med sol, og så en dag tar du på deg tynn jakke osv, og så kommer du ut og det regner. Jaja, ser ut til at det begynner å bli bedre allerede nå :-) Vi hadde tentamen i engelsk i dag, og er jeg heldig så får jeg bra karakter, heheh.. Engelsk er virkelig ikke min sterkeste side.

bildene er fra i går, soool ♥♥♥ håper virkelig sola kommer tilbake i morgen!

Vet ikke helt hva jeg blir å gjøre i dag, utenom å bestille meg nytt kamera, wiii♥ Tror nok det blir Canon EOS 600D, så hvis noen av dere har noen erfaringer om det så gjerne skrive det ned under!

Har dere sol nå? Vi blogges!

naturfagjobbing!

Hei dere! Er til Christer nå, ble med hit rett etter skolen. Vi sitter og jobber med labrapport i naturfag som skal leveres inn i morgen, k.j.e.d.e.l.i.g. Noe som gjør det enda mere kjedelig er at det er SÅ fint vær ute i Trondheim nå, er sol hele dagen vettu. Ikke verst eller hva? Heheheh, vi snakkes når jeg kommer hjem!

haha, ZØD♥♥

Hva gjør dere i dag da?

heaven!!æææææhhh! HEAVEN♥♥♥ Var i byen i går for å kjøpe meg mac, har ønsket meg det utrolig lenge, og når jeg da fikk sjangsen etter konfirmasjonen så klarte jeg ikke å holde igjen, haha! Tror seriøst jeg var verdens lykkeligste når jeg vandret ut fra eplehuset med DEN posen med macen oppi, hehe. Kunne nesten ikke vente med å komme hjem for å starte den opp osv. Er så syykt glad nå, er SÅ mye bedre enn min forrige pc! Så nå dere, blir det nok mere blogging framover, kanskje det kommer videoblogger etterhvert også, vi får se, hihi♥

Har du mac?

drar på kino!

Da drar jeg på kino, vi snakkes! Blir å fortelle noe sykt gøy i kveld, så stay tuned!

bilder fra min konfirmasjon

Hahah, ble ikke så mange da, men.. Alt i alt en utrolig flott og minnerik dag♥

Når konfirmerer/konfirmerte du deg?

konfirmasjoon

Heihei! Long time no see? Haha, beklager for deet, men har vært veldig hektisk de siste dagene med tanke på konfirmasjon osv., jeg konfirmerte jo meg i går! Utrolig gøy og koselig, og tusen takk til alle som stilte opp osv, kunne ikke blitt en bedre dag♥ ble sykt overrasket når mamma holdte tale for meg, også får jeg en overraskelse helt på slutten av talen med en konvolutt hvor det ligger et ark hvor det står "Anna! Den 16. september reiser vi til Praha på Coldplaykonsert". SYYKT! Gleder meg helt vilt allerede!! Og i dag var jeg i Ingrid sin konfirmasjon, veldig koselig det også♥♥

Legger ut bilder og sånn i morgen når jeg kommer hjem fra trening, drar dit rett etter skolen, vi snakkes♥

Hva har dere gjort i helga da? Har dere vært i konfirmasjon?

stikker til fjæra!

Halloo! Da går turen til fjæra. Sola skinner i Trondheim og jeg gleder meg til å være ute i finværet med masse godtfolk:D ha en fin tirsdag alle sammen!

instagram

follow me on instagram, annaidriz

overskrift

Heihei! Sykt kreativ med overskrifta ikke sant? Er sykt sliten nå, så skal straks gå å legge meg. Skal opp tidlig i morgen, for å spille ny håndballkamp også, så da gjelder det å sove mye! Vet ikke helt om jeg får blogget noe særlig i morgen, men skal prøve! :-)


Haha, bildene er fra cupen forrige helg. Minner!♥ Ha en fortsatt fin fredagskveld da dere :-)

Hvordan har deres dag vært?

helg!

heihei! Endelig helg igjen. Denne uka har gått sykt fort, synes det virker som om det bare var minutter siden jeg skrev blogginnlegg om at det var så kjipt at det var mandag, haha. I helga er det håndballcup, og jeg gleder meg utrolig mye! Elsker håndball♥ Skal spille første kampen i kveld, så håper vi åpner cupen med seier, det hadde vært fint!

Tittet forresten litt rundt på nettet i sted, og fant en del sko jeg likte, så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere :)


Sko - Converse: All Star Canvas Hi | Innsiden av skoen

Hvite converse HER

Sko - Converse: All Star Canvas Ox | Utsiden av skoen

Røde converse HER

Sko - Converse: All Star Stars & Bars Hi | Innsiden av skoen

Stars and stripes converse HER

Sko - Toms: Womens Classic Canvas | Utsiden av skoen

Svarte TOMS HER

Sko - Toms: Womens Classic Canvas | Utsiden av skoen

Hvite TOMS HER

Hva snes du? Noen du likte? Nå drar jeg på kamp straks, så vi snakkes senere i kveld! God helg alle sammen :-)

mattemattematte

Hei dere! Har ikke fått blogget enda på grunn av kontaktmøte, trening og mattepugging.. Og nå er det tid for enda mer mattepugging så vi snakkes vell ikke før i morgen, får se om jeg rekker et ordentlig innlegg til:-)

Hatt en fin dag?

pena sjæl

Nattinatti

Heihei! Ligger bare og slapper av i senga nå, skal snart sove. Har vært sykt utslitt hele uka egentlig, så det skal vi godt med helg igjen om ikke så alt for mange dager! Har håndballcup i helga da, men vi skal sove hjemme og slikt så det skal nok gå greit, hihi:-)

Bildene er fra skolen i dag! God natt alle sammen, håper dere har hatt en fin dag:-)

o to the n-s-d-a-g!

Hallo alle sammen! Kom hjem fra skolen for litt siden, sykt chill skoledag egentlig. Vi hadde "innflytningsfest" fordi vi har byttet klasserom, og så hadde vi k&h i de to siste timene. Haha, vi har i oppgave å kopiere et maleri, og jeg skal male Marilyn Monroe, noe som ikke er helt enkelt, haha.Forresten, så har jeg og Christer vært sammen i 1 år i dag, wihu! Elsker deg♥

Sykt gammelt bilde, men det får bare gå! Nå skal jeg slappe av og gjøre litt lekser, og så blir det avslutning med konfirmantene senere i kveld :-) vi blogges!

Hva skjer hos dere i dag da?

onsdag da

Heihei! Dette har egentlig vært en sykt bra dag! Startet dagen med bare brae timer på skolen, og rett etter skolen dro jeg og tok sol. Godt å få frisket opp brunfargen litt, hehe. Og i tillegg er det så sykt fint vær i Trondheim for tiden, sykt varmt og sol hele dagen. Got 2 love it♥

Sånn ellers blir det vell bare og slappe av i dag, tenkte å begynne å pakke litt siden vi skal på cup i helga, og vi skal på konfirmasjonsmøte i morgen så da blir det ikke så mye tid til det da. Ha en fiin dag videre alle sammen!♥

Hva har dere gjort i dag da?

blogg.no..

Hei! Har prøvd å komme meg inn på blogg.no i hele dag, uten hell. Sykt irriterende.. Men nå har jeg hvetfall fått kommet meg inn og tenkte bare å stikke innom å si hei og hade egentlig, haha. Vi blogges mere i morgen, god natt<3

Hva har dere gjort i dag?
Flere som har plagdes med blogg.no?

kyllingsalat til middag

Hallo! Tok en liten pause fra norsken og spiste litt middag, nemmelig kyllingsalat som mamma hadde laget! Så utrolig godt, nam♥ 

Nå må jeg fortsette med norsken, vi snakkes sikkert senere i kveld♥

Ble dere fristet, haha?

monday

Hello! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, åh, hater mandager. Hvorfor er liksom mandag såå langt fra fredag, og fredag så nær mandag..? Nå tenkte jeg å ta meg litt mat før det blir jobbing med norskframføring til i morgen. Blæh.. Ingenting hadde vært bedre om det kom noen bort til meg nå og sa at vi ikka har framføring allikevell. Meen, det blir nokk ikke noe av det, så jeg for vell bare sette i gang!

Hva skal dere i dag?

Jentekveld!

Heihei! Sitter til Pernille og spiser taco nå med jentene, superkoselig! Vi snakkes når jeg kommer hjem:-) ha en fin kveld alle sammen!

Teenagerpost


Noe du kjente deg igjen i?

Back on track!

Hellu! Siden forrige innlegg har jeg vell egentlig villet hatt en liten pause fra bloggingen. Var ganske lei i tillegg til at jeg hadde mye på skolen osv. Men tenkte å begynne på igjen nå, og skal prøve å få blogget hvertfall en eller to ganger hver dag. Er ikke så mye på skolen nå for tiden heller, så tror det skal gå greit!

Wow, er egentlig ikke så veldig fan av så store bilder, men det var det beste jeg fikk til nå, haha. Vi blogges!

biltur!

Hallo! Nå er jeg på vei til bestemor og bestefar, snakkes sikkert når jeg kommer frem:-)

bussy woman!

Heihei! Hehe, reeva blogging i know. Men har rett og slett andre ting og tenke på for tiden. Er ganske mye prøver osv, så det blir veldig lite tid til overs.. Men! Jeg skal prøve og oppdatere litt oftere fra nå av! Og forresten, for de som har iPhone eller iPod, så kan dere followe meg på instagram, hvor jeg oppdaterer litt oftere: annaidriz

Noe av det jeg har gjort i det siste:


Superkoselig♥ Nå skal jeg opp til Christer en tur, vi skal pugge til matteprøve i morgen, woho! Ha en fin dag/kveld videre folks :)

Hva har du gjort i det siste

trening!

Hallo! Når drar jeg på håndballtrening:D vi snakkes!

mandag!

Hallo♥ Dette tror jeg har vært den beste mandagen på utrolig lenge! Startet dagen med praktisk utdanningsvalg på skolen og så gym og samfunsfag resten av dagen. Greit chill egentlig. Etter skolen tok jeg bussen hjem, og så ble jeg med og hentet to av søstrene mine i barnehagen og på skolen. Og så det beste av alt; når jeg kom hjem fra det, lagde mamma ostehorn! ah, ♥ostehorn!♥

Hva har du gjort i dag?

sprek!

Halloo! Nå sitter jeg i mitt superfreshe superundertøy og spiser brødskive med salami og agurk, skal snart gå opp å legge meg. Var ute og jogget en tur i sted og det var egentlig superherlig, til tross for at det var sånn is..haha. Nå skal jeg dusje og så legge meg, vi snakkes:-)

mandag!

Hallo og god mandags ettermiddag! Var borte så og si hele helga, så det var grunnen til null blogging. Var nemmelig med Christer på Ørlandet for å se på MGP. Vi fikk gratisbiletter, så hvorfor ikke? I dag har det vært greit på skolen egentlig! Vi hadde samfunnsfag og engelsk i første time og så hadde vi gym og så på film resten av dagen, haha. Ble ikke tatt så veldig mange bilder, men har et fra båten og et fra lørdagskvelden :-)

#SØT!#smågodt♥

Nå skal jeg spise risengrøt og kanskje jogge med Mia senere, så vi snakkes!

Hva skal du i dag?

love hearts

Hallo! Har akkurat spist taco med family og sitter nå og ser på håndballkamp, Kroatia-Norge. Pluss at jeg sitter og spiser "loe hearts", meheh. Ganske sliten nå egentlig, har vært mye og gjøre denne uka også. Er mildt sagt helt klar for helg nå! Skulle ønske det var helg hele tiden, haha. Og at vi hadde blitt supersmarte selv om vi ikke gikk på skolen. Omg, det hadde vært sykt herlig! Men nå skal jeg se videre på håndballkamp, vi snakkes??

busy woman!

Hallo! Er hjemme etter å ha vært til Christer nå, vi spiste toast osv, koselig, haha?? skal vel egentlig bare slappe av til jeg legger meg, men må gjøre samfunnsfagleksa.. blæh. I morgen har vi volleyballturnerig også får vi karakteroppgjøret, kjenner jeg gruer meg litt.. heh, ikke første gangen for å si det slik, blir alltid nervøs av slike ting. Har ikke hatt med meg kameraet i det siste, så da blir det iPhone bilder isteden:-)