Blogg

Busstur er kjedelig

Heihei folkens! Nå er jeg fremme til bestemor og bestefar :-) Bussturen hit tar ca. 2 timer, noe som er alt for mye for meg, hehe. Men det gikk bra, jeg overlevde, og her sitter jeg da med tv og pc og slapper av maks!


Nikon d3100 + 18-55mm

Tycks?

- anna


Pirates of the Caribbean

Nå skal jeg på kino å se Pirates of the Caribbean med noen venner! :D

Tror jeg tar med kameraet så det blir nok noen bilder senere i kveld, snakkes!

- anna

Endelig!

Heihei!

Nå er jeg ENDELIG hjemme igjen etter en laang biltur. 7,5 timer tar på altså. I allefall hvis du må sitte i en full bil i tilleg. Sitter godt plantet ned i soffaen i chilleklær med pc og litt godis. Snakkes kanskje senere eller i morgen. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden!


Hettegenser-Bikbok// Singlet- Cubus// Tights- Bikbok

Og skrifta over ansiktet mitt er der kun fordi det var et rett og slett uheldig bilde av meg :))

- anna

Osloo

Helluu!

Nå holder jeg på og pakker, fordi jeg skal til OSLO i morgen. Skal på konfirmasjon til søskenbarnet mitt som bor litt utenfor Oslo. Gleder meg masse :) Ikke noe spennende, men are en liten update! 

Blogges kanskje en gang til før jeg legger meg :)

Tatt med Nikon d3100, 15-55mm. Tatt i påska.

 

- anna

Flere bilder

Her kommer flere av bildene fra i går!
Woho! Snakkes i morgen!

- anna

Overskrift er oppskryt

Hei!

Forresten, beklager random overskrift. Men tar alltid lang tid å finne overskrift (y)

Nå har jeg endelig hatt tid til å sette meg ned å slappe av litt. Har hatt ganske mye å gjøre i dag egentlig.. Først skole, det var ganske greit egentlig, for vi hadde bare K&H, Tilvalg og gym. Så ble jeg med kjæresten kjæm og var der til jeg skulle på trening. Etter treninga måtte jeg på butikken, og da jeg kom hjem måtte jeg spise, dusje, lekser og nå sitter jeg her! Det eneste jeg mangler nå er å øve ferdig på en sang jeg og noen til skal framføre i morgen i musikken på skolen, men det går ganske kjapt, for jeg kan så og si sangen fra før!

<3

- annaSun, rain, sun

God kveld!

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra en superkoselig kveld til Synnøve. Var veldig mange folk og vi spilt playstation og pratet osv. Veldig gøy! Når det gjelder tiden jeg var på barneskolen, så ble det desverre bare en(!!) sukkerspinn og ingenting lykkehjul.. :( Det var på grunn av at ute, regnet det, så vi satt inne i stedet :) Men veldig koselig det også!

 

Lillesøster klar for tog!

Ingrid og Ida Mari! Ingrid holdte forresten tale, flink!Toget, woho!

Pernille! Flinka <3EdvardChristina og Mia, fine!

Love you!

Blir flere bilder pluss outfit i morgen, skal slappe av litt før jeg legger meg nå.

Hvordan har din 17. mai vært? Hva hadde du på deg?

- anna

17. mai!

Hallo alle sammen! 

Gratulerer med dagen alle sammen! I dag er det norges nasjonaldag folkens, en herlig dag! Har nettopp kommet hjem fra å ha gått i tog. Vi på ungdommskolen går egentlig ikke i tog, men vi var en del som gikk likevell. Hade en søt liten gruppe for oss selv! Har tatt masse bilder og det skal bli mange fler. Legger dem ut senere i kveld tenker jeg. Nå snart skal jeg på BARNESKOLEN, ja du leste riktig. Barneskolen. Grunnen til det er at i byen regner det og da er det en perfekt mulighet til å ha det gøy likevell, pluss at småsøsknene mine og resten av familien skal dit! Gleder meg til lykkehjul osv, haha. 

Legger ut hele outfiten i kveld, snakkes! Har desverre ikke bunad, men får til konfirmasjon neste år. gledes!

- anna

Stikker ut

Hellu! Nå tar jeg turen opp til Stian med noen venner. Har blitt så fint vær ute nå så må vell bare nyte det mens det er. Snakkes senere i dag, og har forresten med kameraet så det blir nok noen bilder også :)

Nikon d3100, 18-55mm

- annaBarnevakt

Heihei! Nå sitter jeg barnevakt for to av mine søstre, Mina og Ema. Har på barnesanger på full vreng og synger! Snakkes etter jeg har passet de!

MinaEma


Sitter du ofte barnevakt?

- anna

Pictures of everything

Hallo! 

Jeg grep tak i kameraet i stad og bare tok masse bilder, fikk bare mer og mer inspirasjon jo mere jeg holdt på. Var litt både ute og inne egentlig, og tok bilde av egentlig alt jeg så. 

Her er resultatet:

1.

2.


3.


4.


5.

6.


7.

8.

9.

10.


11.


Ble veldig mange bilder, men håper dere likte de! Ble egentlig ganske fornøyd selv også. Jeg likte bilde nr. 6 best.

Hvilket/hvilke bilder synes du var finest?

- anna


Først og fremst

Heihei!

Nå har jeg laget meg en ny blogg. Hadde en før som jeg delte med Mia, men den har vi bestemt oss for å ikke blogge på lenger. Så da ordnet jeg meg en egen og ny blogg! Denne bloggen vil hovedsaklig handle om bilder og fotografi, men kommer også til å blogge om andre ting som for eksempel sminke, hår, mote, inspirasjon, meninger, anbefalninger osv.

Designet får jeg hjelp til av Mia. Hun skal hjelpe meg i kveld også, så det kommer til å bli ferdig snart. Null stress :)

Når det gjelder det med hvor mye jeg kommer til å blogge, så starter jeg med at jeg oppdaterer når jeg har noe å blogge om først og fremst, når jeg har inspirasjon, noe og anbefale ect.. Om kanskje en uke eller noe kommer jeg til å ta en 15 days eller noe :)

Her er noen bilder jeg har tatt:

Dette er tatt av Christina med mitt kamera (heheh, tatt i musikktimen på skolen)

tatt med nikon d3100, 18/55mm

Stay tuned!

- annaidriz 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)