Anbefalinger

e.l.f. - eyes lips face

Hei! Har hørt mye bra om merket e.l.f. før og tenkte å ta en titt innom nettsider deres. Og der fant jeg jo utrolig mye fint, vurderer sterkt å bestille noen ting derfra. Og noe som jeg også likte veldig godt, var at alt sammen er sykt billig! Er virkelig verdt å ta en titt. Nettsiden finner du HER

Har du prøvd e.l.f. før?

Anbefaling: Clarins Instant light natural lip perfector

Heihei!

Nå kommer det en liten anbefaling av to produkter som jeg fikk i bursdagsgave for noen dager siden. Det var to lipglosser fra Clarins, en i lyserosa og en litt mørkere rosafarge. Personlig er jeg egentlig litt i mot lipgloss, synes det blir så klissete og seigt på leppene på en måte. Men disse er jeg veldig fornøyd med! De gjør leppene veldig myke og den varer utrolig lenge! Helt ærlig, så vet jeg ikke om de selger de andre plasser enn på flyplasser, men sikkert på parfymeri osv. Er ikke helt sikker, haha..

Jeg fikk en pakke med begge to i, men finnes også pakker med bare en.

Jeg har fargene 01 og 02


Den øverste er 02 og den nederste 01

Har du prøvd en av disse før?

Det nye

Hallo♥

Før jeg dro på ferie, kjøpte jeg meg et Det nye blad, som jeg skulle lese på flyet og når jeg lå og solet meg osv. Ble veldig positivt overrasket, for Det nye var et veldig bra blad! De har veldig mye forskjellig, og hvertfall for meg, er det sykt mye inspirasjon i bladet. Har lest Topp osv før, men synes det ble ganske kjedelig, så kjøpte ikke noe nytt abbonement. Og nå som jeg har prøvd Det nye, har det blitt favoritten. Bestilte meg forresten abbonement i går, og valgte solpudder fra GloMinerals som velksomstgave og gleder meg til det kommer :-)Kjøpte meg et nytt et i dag, siden det tar litt tid før det første bladet kommer. Fikk med en rougebørste fra Make-up mekka, som jeg gleder meg til å prøve ut når skolen begynner på igjen, orker ikke å bruke noe annet en maskara nå som det er sommer.

Nå skal jeg slappe av litt og så kommer Christer og vi skal lage vaffler! Ha en fin dag videre!♥

Leser du Det nye? Har du prøvd ut solpudderet fra GloMinerals?

- ANNA

Biotherm body milk

Tenkte jeg kunne anbefale en ting til dere. Jeg har prøvd en body lotion/ body milk en stund nå, og har blitt veldig veldig overrasket!

Dette er positivt:

♥ Lett å påføre

♥ Bra konsistens

♥ Gir huden mye fuktighet samtidig som den tørker fort

♥ Lukter godt

♥ Fint utseende på flasken

♥ Det er ganskemye i en, så den holder lenge!

Jeg kjøpte min på flyplassen, så jeg kjøpte den nok litt billigere enn den koster i butikken. Men slik jeg husker koster den ikke så alt for mye i butikken heller. Du får kjøpt den på parmymeri osv. Jeg vet ikke om den finnes i flere varianter(i størrelsen), men det er bare og se i butikken :-)

Har du prøvd denne? Fornøyd?

- anna