skole i morgen

Hei! I dag sa jeg "hade" til Christer. Han skal jo begynne på ny skole i morgen, og jeg ønsker han så mye lykke til, det kommer til å gå så fint!♥ Det kommer til å bli så utrolig rart å ikke ha han der hver eneste  dag på skolen osv, men han kommer jo til å bo kun 1 time unna, så det skal nk gå greit! Vi skal få møttes ofte uansett. 

Anyway! I dag var jeg først på treningssamling på håndballen, noe som var veldig gøy! Vi spilte interne kamper og sånn, og det var så godt å spille ordentlig håndball igjen! Har savnet det, haha. Og i morgen begynner jo skolen igjen, og jeg har egentlig litt blandede(?) følelser når det gjelder det. På en måte så kommer det til å bli såå koselig å møte alle sammen igjen, men på den annen måte så kommer jeg til å være drittlei allerede i morgen ettermiddag. Jaja, det skal nok gå bra dette året også!

Nå skal jeg snart begynne å ordne klart litt småting til i morgen, og så skal jeg prøve å ta en tidlig kveld. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer det til å bli liiitt slitsomt å komme seg opp i morgen så det er greit å få (nesten)nok søvn :-)Hva synes du om bildene? Hva tenker du om skole i morgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar