dag 3 i Oslo

(først og fremst. Var noen som spurte hva jakka jeg hadde kjøpt meg på outleten kostet, og den kostet 1999,- på outletpris)

Heei♥  I dag spiste vi først frokost klokken ni, eller den ble vell nærmere kvart over ni før jeg og Vilde kom oss ned til frokostsalen(hehe). Såå etter vi hadde spist frokost tok vi turen til Sandvika storsenter, fikk kjøpt meg litt der også som dere får se når jeg kommer hjem. Vi kikket så og si på alle butikkene og når vi ble lei kjøpte vi oss lunsj som vi tok med oss på hotellet. Etter og ha slappet av ei lita stund på hotellet, kjørte vi nedover til stranda, og så gikk vi over til Kalvøya. Det er såå fint der, og vannet var utrolig varmt!

Senere på dagen tok vi turen til Oslo City og Karl Johan, fikk kjøpt meg noe der også(hihi). Jaja, er man på shopping så er man på shopping! Når vi ble sulten satt vi oss på Friday's og jeg bestilte hamburger. Var utrolig godt!

Calzone og sitronvann til lunsj!


Vildee♥♥


Legg merke til foten til den ene svanen, haahahah!Nå sitter vi her på hotellet og bare chiller, er helt døde i føttene begge to, haha!

pink is tha shit!!
I morgen skal vi hjem igjen. Vi drar først til oppdal på hytta til Vilde igjen, og så tar jeg bussen hjem på enten fredag eller lørdag! Ha en fin kveld videre alle sammen!♥

Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

4 kommentarer

Postet av:

CAROLINE MARIA

Dato: 01.08.2012 Klokken: 22:58 - http://carolinemaria.blogg.no


Så koselig :-D Oslo er en fin by!

Bor dere forresten på Clarion Hotel?
Postet av: Anna Idriz
Dato: 01.08.2012 Klokken: 23:02 - http://annaidriz.blogg.no/


CAROLINE MARIA</h: Jeg vet, jeg elsker Oslo! Nei, vi bor på Thon hotel i Sandvika! :-)
Postet av: Marisjo
Dato: 09.08.2012 Klokken: 16:07 - http://marisjo.blogg.no


Kjempe fine bilder :)
Postet av: Anna Idriz
Dato: 09.08.2012 Klokken: 20:36 - http://annaidriz.blogg.no/


Marisjo: tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar