Norwegian outlet og Drøbak

Heihei! I dag tidlig tok vi turen til Vestby på den store Norwegian outlet-butikken. De hadde utrolig mye fint der, og for de som ikke vet det så er det en "shoppingby" med varer dra kjente merker bare mye billigere! Jeg fikk kjøpt meg en jakke fra Helly Hansen som jeg har gått og sett på kjempelenge. Ble ikke den modellen jeg eegentlig hadde sett på, men når man kan spare 1000,- og få en jakke som ser nesten prikk lik ut og er minst like fin så sa jeg ikke nei takk til det! Trengte ny jakke til vår/sommer/høst også så det passet kjempebra! 


♥ ♥ ♥

Etter og ha vært innom de fleste butikkene så tok vi ture til Drøbak.Der gikk vi litt rundt og så på butikkene som var der og så spiste vi middag på Pepper pizza til slutt!


Her har jeg på meg den nye jakka. Jeg ELSKER den, haha♥ var litt kjølig ned ved havna så da kunne jeg likeså godt bruke jakka! 

Haha.. Internetten ble plutselig syykt treg nå, så får ikke lastet opp flere bilder. Men kan sikkert poste et innlegg når jeg kommer hjem med bilder som ikke ble postet mens jeg var her :-)

Hva synes dere om jakka? Hva har dere gjort i dag?

Én kommentar

Postet av:
Dato: 01.08.2012 Klokken: 19:41 -


hva kostet jakka?

Skriv en ny kommentar