fire fine dager til bestemor og bestefar

Heei! Nå har jeg endelig internett igjen! Ah, har vært litt stress de siste dagene, haha. Var jo til bestemor og bestefar med Christer fra tirsdag til fredag, også dro vi hjem seent med bussen på fredag og så lå jeg over til Christer på kvelden. På lørdagsmorgenen våknet vi klokken elleve ca. og så dro jeg og hentet en pakke fra h&m som kom i posten og såå klokken 14.20 tok jeg bussen til Oppdal får å møte Vilde og familien hennes. Og nå i dag har vi kjørt i bil leenge, og nå sitter vi endelig på hotellrommet i Oslo! Woho, ble mye og skrive, haha. Vi har forresten internett på rommmet her, så jeg skal prøve å oppdatere hvertfall en gang om dagen!

Men ja, som sagt var jeg og Christer til bestemor og bestefar fra tirsdag til fredag, og det var kjempekoslig! Vi slappet vel egentlig bare av for det meste, var ute med båten noen ganger, hoppet på trampolina og var litt med noen av søskenbarna mine som også var der. På fredagen var det til og med skikkelig sommervær med sol og oppholds hele dagen, noe som egentlig begyner å bli uvanlig til å være Trondheim, haha. Noen bilder:

slikke sol da lissååm


Helle og Sander


haha, ordnet meg en soleplass med en gammel dyne og pute!haha.. nå ville ikke bildeopplasteren samarbeide noe lenger. Vi snakkes senere!

Hvordan er været hjemme hos dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar